Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лаптоп за игри до 1000лв

Featured Replies

Здравейте колеги, чудя се какъв лаптоп мога да намеря за 1000лв, на който нфс шифт да върви нормално добре. Спрял съм се на дадения http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=539418 или този дел http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=539940 друго за тези пари незнам . Но нека не се превишава бюджета

Редактирано от sakuraki (преглед на промените)

Моят кум има такъв: http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=539418

Лично аз му качих NFS Shift и върви добре на стандартните настройки, с които тръгва играта. На по-високи настройки не съм пробвал.

• Автор

Винаги може да кажеш търся за игри. ВИЕ от къде знаете за какви игри става въпрос? Ако сте прочели първия ми пост изискванията са да вървия нфс шифт то било и на лол детайли на 640 Х 420 резолюция . Лично този лаптоп http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=539418 е доста добър за цената си. Гледал съм клипчета където даже върви и крайсис на high детайли без сянки :ph34r: . Пък и не всеки човек може да отдели над 1000 лв това не са малко пари . Нека бъден доволни и на това, което имаме :lock:

Винаги може да кажеш търся за игри. ВИЕ от къде знаете за какви игри става въпрос? Ако сте прочели първия ми пост изискванията са да вървия нфс шифт то било и на лол детайли на 640 Х 420 резолюция . Лично този лаптоп http://www.jarcomput...g/?m=7&i=539418 е доста добър за цената си. Гледал съм клипчета където даже върви и крайсис на high детайли без сянки :ph34r:

Линка не работи :lock:

Лаптопа е доста неудобен за игри. 1000 лв също са мн малко за преносим компютър подходящ за игри.

Иначе машината е Alienware. :whist:

• Автор

Лаптопа е доста неудобен за игри. 1000 лв също са мн малко за преносим компютър подходящ за игри.

Иначе машината е Alienware. :whist:

Alienware да се даде толкоз пари. Ако си сглоби ще сглоби по хубав и по - евтино ще излезне

Alienware да се даде толкоз пари. Ако си сглоби ще сглоби по хубав и по - евтино ще излезне

Taka де. Не се изразих правилно. Алиенуеър е лаптоп за игри, а за 1к лв. е малко вероятно да си намери машина подкарваща нови игри! :)

...Лично този лаптоп http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=539418 е доста добър за цената си...

И май е единственото предложение, което си заслужава. Acer имат качествени изпълнения, то и затова се конкурират с DELL за второто място. Т4400 и 4570 видео са единствените заслужаващи си компоненти в този ценови клас. А да вземеш мобилен процесор на АМД е голяма глупост. Смело взимай машината, но имай предвид и гаранцията, която дават Acer. На физически лица е две години, а на фирма е 1. Задължително си вържи гащите с още една, или две допълнителни години, за да станат 3. Цената на 2 години допълнителна е 99 лева и може да се удължи преди да изтече default-ната гаранция, т.е. ако го купи на фирма, може да удължи гаранцията в рамките на една година. Предполагам все ще събере още 100 лева за това време, още повече ако си вземе ДДС-то.

и аз съм на мнение,че АМД-то не за предпочитчне все още при мобилните компютри,а този от Жара го имам и сам много доволен от него.заслужава си парите.

прегледаи и този:http://www.pic.bg/laptopi/ASUS/512

Винаги може да кажеш търся за игри. ВИЕ от къде знаете за какви игри става въпрос? Ако сте прочели първия ми пост изискванията са да вървия нфс шифт то било и на лол детайли на 640 Х 420 резолюция . Лично този лаптоп http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=539418 е доста добър за цената си. Гледал съм клипчета където даже върви и крайсис на high детайли без сянки :hush: . Пък и не всеки човек може да отдели над 1000 лв това не са малко пари . Нека бъден доволни и на това, което имаме :mad:

Да, този лаптоп е добър да играеш на него ако те устройва факта, че ще виждаш само задника на войника пред теб, дънера на някое дърво или само гумата на някой камион.Освен факта, че елементите на лаптопа трябва хардуерно да могат да възпроизведат една игра на сравнително добро ниво, то трябва ДА ИМАМЕ И ДИСПЛЕЙ ,на който да виждаме повече неща от гореизброените от мен.Това на 15" матрица с резолюция 1366х768 няма как да стане!

Но все пак решението да изхарчиш на вятъра 1000 лв си е твое.

Най-евтиния вариант според мен е това, като процесора е компромисен вариант и не забравяме факта, че е MSI все пак! ;)

Ако цената е висока - почакай и си събери още някой лев.Купуването на лаптоп не е като купуването на GSM за 200 лв.

• Автор

Да знам, че по принцип амд не е много добре за лаптоп още затова и в двете ми предложения няма амд, а само интел :hush:.

Да, този лаптоп е добър да играеш на него ако те устройва факта, че ще виждаш само задника на войника пред теб, дънера на някое дърво или само гумата на някой камион.Освен факта, че елементите на лаптопа трябва хардуерно да могат да възпроизведат една игра на сравнително добро ниво, то трябва ДА ИМАМЕ И ДИСПЛЕЙ ,на който да виждаме повече неща от гореизброените от мен.Това на 15" матрица с резолюция 1366х768 няма как да стане!

Но все пак решението да изхарчиш на вятъра 1000 лв си е твое.

Най-евтиния вариант според мен е това"]това ейсърче, като процесора е компромисен вариант и не забравяме факта, че е MSI все пак! :mad:

Ако цената е висока - почакай и си събери още някой лев.Купуването на лаптоп не е като купуването на GSM за 200 лв.

Абсолютно не съм съгласен за избора ти на лаптоп и кое му е геймърското на този лаптоп МСИ за 1800лв. Ето ти едно предложение от мен за 1800лв и сравни кой е по - добър това , който ще издуха предложения от теб . Сега за лаптопът, който ще се взима за 1000лв той не е за мен, а за брат ми, предлагах му да си вземе настолен за тези пари, но той отказа иска да е с него и да разполага с компютър по всяко време ;)

Цитат "sakuraki" :

"Винаги може да кажеш търся за игри. ВИЕ от къде знаете за какви игри става въпрос? Ако сте прочели първия ми пост изискванията са да вървия нфс шифт то било и на лол детайли на 640 Х 420 резолюция . Лично този лаптоп http://www.jarcomput...g/?m=7&i=539418 е доста добър за цената си. Гледал съм клипчета където даже върви и крайсис на high детайли без сянки ;) . Пък и не всеки човек може да отдели над 1000 лв това не са малко пари . Нека бъден доволни и на това, което имаме "

Под "за игри" , се разбира да се играят новите игри(2009-2010) с нормална резолюция(1280*1024 и нагоре) и поне средни детайли .

Пусни си обява , че търсиш нотбук за стари игри ,

на минимум резолюция и до каква сума , бъркаш понятията.

Геймърски и 1000 лв са несъвместими неща .

Кой колко може да отдели , си преценява сам ,

но за тези пари не може да получиш мобилен компютър с достатъчно производителност за новите игри , да може да се играят комфортно .

Успех :speak:

Редактирано от thejoro (преглед на промените)

Абсолютно не съм съгласен за избора ти на лаптоп и кое му е геймърското на този лаптоп МСИ за 1800лв. Ето ти едно предложение от мен за 1800лв и сравни кой е по - добър това , който ще издуха предложения от теб . Сега за лаптопът, който ще се взима за 1000лв той не е за мен, а за брат ми, предлагах му да си вземе настолен за тези пари, но той отказа иска да е с него и да разполага с компютър по всяко време :clap:

ХаХаХа ..! ;)

Просто ще оставя този твой пост без коментар до времето когато израстнеш достатъчно, за да можеш да осмислиш термина "геймърски лаптоп" и започнеш да правиш разлика между бюджетен лаптоп за интернет и чат и геймърски лаптоп.

За твое сведение не само наличието на видеокарта от среден клас обуславя определянето на принадлежността на даден лаптоп към определен клас.

Хайде сега ти си отговори на въпроса кой кого ще издуха тук и тук . :speak:

Погледни най-отдолу, в часта "Game Benchmarks"!

@ badsector

Май си объркал линка. Иначе съм съгласен, че лаптопите са изключително неудобни за игри.

Не съм объркал линка.Точен е.

Редактирано от shanto (преглед на промените)

• Автор

Мило момче, изглежда гледаш само видео картата? или на мен така ми се струва . Шанто аз много добре съм погледнал коя видео карта е по - добра. Thejoro защо така мислиш, че този лаптоп няма да подкара код4 на максималните детайли (аз код4 го подкарвам на макс с мойта кошница и върви с 25 фпс някой път 30) , а мисля че код4 не е стара игра.

Acer Aspire 5738ZG само че с 4650 за 1000 и малко.

pro-bg

тестове

Тестове

разликата е малка с този за 1800лв и не си заслужава да се дават толкова много пари за MSI.

Редактирано от mit777tim (преглед на промените)

Acer Aspire 5738ZG само че с 4650 за 1000 и малко.

pro-bg

тестове

Тестове

разликата е малка с този за 1800лв и не си заслужава да се дават толкова много пари за MSI.

Така си мислиш ти и заблуждаваш другите!

@ badsector

Не съм объркал линка.Точен е.

Защото говориш за 17 инчови модели, а пусна линк към 15 инча. Колкото до кой от посочените два модела горе е по-добър, разликата във видеокартите е малка, а в процесора е голяма. Като се сложи и по-ниската цена и по-качествената по default марка, спорът става излишен :blink:

Защото говориш за 17 инчови модели, а пусна линк към 15 инча. Колкото до кой от посочените два модела горе е по-добър, разликата във видеокартите е малка, а в процесора е голяма. Като се сложи и по-ниската цена и по-качествената по default марка, спорът става излишен :P

Къде видя, че говоря за 17" лаптопи? :blink:

Винаги съм имал впредвид (и не само) 15,4" дисплеи!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.