Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лаптоп за игри до 1000лв

Featured Replies

Не е лаптоп, ама е за игри идеално, пък и е доста под 1000 лв.клик.

Къде видя, че говоря за 17" лаптопи? :ph34r:

Винаги съм имал впредвид (и не само) 15,4" дисплеи!

Ааа просто като каза, че 15-ките не ставали за игри и нормално човек се сеща за 17-ка. Не че те са идеални за игри, но всеки си преценя.

Не е лаптоп, ама е за игри идеално, пък и е доста под 1000 лв.клик.

То всъщност ако е само за игри, може и настолен да си вземе. Вече ако ще се гъзари пред кифлите, си трябва лаптоп и то лъскав. Вече к'во има вътре не е важно.

Ааа просто като каза, че 15-ките не ставали за игри и нормално човек се сеща за 17-ка. Не че те са идеални за игри, но всеки си преценя.

То всъщност ако е само за игри, може и настолен да си вземе. Вече ако ще се гъзари пред кифлите, си трябва лаптоп и то лъскав. Вече к'во има вътре не е важно.

това е готино , хем лъскаво, ама малко скъпичко ...

Да, този лаптоп е добър да играеш на него ако те устройва факта, че ще виждаш само задника на войника пред теб, дънера на някое дърво или само гумата на някой камион.Освен факта, че елементите на лаптопа трябва хардуерно да могат да възпроизведат една игра на сравнително добро ниво, то трябва ДА ИМАМЕ И ДИСПЛЕЙ ,на който да виждаме повече неща от гореизброените от мен.Това на 15" матрица с резолюция 1366х768 няма как да стане!

Но все пак решението да изхарчиш на вятъра 1000 лв си е твое.

Това изобщо не е вярно! Колкото от картината се вижда при 2560 x 1600 толкова се вижда и при 1366х768 , но като доста по-малко изоображение, разбира се (тук става въпрос за нативна резолюция на монитора).

Редактирано от agentpat (преглед на промените)

Това изобщо не е вярно! Колкото от картината се вижда при 2560 x 1600 толкова се вижда и при 1366х768 , но като доста по-малко изоображение, разбира се (тук става въпрос за нативна резолюция на монитора).

Ами що не седнеш да играеш игри на 11" преносим компютър, ами си купуваш 22" монитор?

Точно това имам впредвид.

Редактирано от shanto (преглед на промените)

Ами що не седнеш да играеш игри на 11" преносим компютър, ами си купуваш 22" монитор?

Точно това имам впредвид.

Исках да кажа, че от задника на войника ще виждаш точно толкова на 11", колкото ще виждаш и на 22".

Ако автора на темата има интерес да ми пише..аз ще му предложа този модел:

http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=539418

Обаче с по-добри параметри за тази цена...скайпа ми е tofo.bg

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.