Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой е любимия ви БГ отбор?

Featured Replies

Левски. :speak:

• Отговори 125
  • Прегледи 22k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

ЦСКА. Но все пак когато играят в Европа - за БГ отбора :offtopic_s: Изключително много се дразня като почне да се злорадства за загубата на противниковия отбор и/или да се вика за чужденците... Свръх идиотско ;)

Вихрен :hush:

САМО ЦСКА

http://free.hit.bg/cskasofia/

-----------------------------В село Подуяне-------------------------------------

В село Подуяне,

на говеждия стадион

синьо знаме ще горим,

смърт за "Левски ще мълвим.

Хайде, хайде, ЦСКА,

разкажете таз игра

как се става шампион

на говеждия стадион!

Спас Джевизов изненада

лошо "синята" армада,

още в третата минута

той на Левски го набута.

Цецо Йончев по крилото,

стрелна се и на таблото

името му заблестя,

втори гол за ЦСКА!

И получи се картина

неприятна за мнозина,

славната армейска чета

сгази сините джуджета.

А Пачата зад вратата

прави свирки на съдията,

втора дузпа да даде

от позора да ги отърве.

Интер, Сантос, Ливърпул,

най-добри отбори на света,

но и те ще преклонят глава

пред агитката на ЦСКА

-----------------------------------------------------------------

Редактирано от Baby_12 (преглед на промените)

Аз съм фенче на ЛЕВСКИ.. :snowballfight:

Ама в последно време не ме вълнува много българския фитбол.. може би защото първенството още не е почнало де..

Но наближава мач с Артмедия, в който трябва да им измъкнеме едно Х-че и после тука да ги опукаме :hush:

ЦСКА!!! Но, разбира се, винаги съм за българския отбор... Поздрави за всички фенове на своите отбори :)

Редактирано от desert_rose (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

@ениии

"Да ти кажа не ме интересува друго освен да споделиш мнението си и тъй като го направи просто няма за какво да се караме!!Или те е страх че ще има много левскари които да пишат по тази тема??"

Хаха ти си смешен бе мой човек. Може ли така да се изкажеш неподготвен. Страх ме било. Знаеш ли колко ме е еня мене колко левскари или цска-ри има тука!!! Не съм ходил на мач от поне 12 години, няма и да ида. То футбол в БГ няма. Поддържам дадения отбор по семейни причини. Ако ще целия форум да е пълен с левскара хич не ми дреме. Калдата е при всичко място за компютърна помощ и новини. Спорта е на стадиона

Редактирано от БайБрадър (преглед на промените)

@ениии

Хаха ти си смешен бе мой човек. Може ли така да се изкажеш неподготвен. Страх ме било. Знаеш ли колко ме е еня мене колко левскари или цска-ри има тука!!! Не съм ходил на мач от поне 12 години, няма и да ида. То футбол в БГ няма. Поддържам дадения отбор по семейни причини. Ако ще целия форум да е пълен с левскара хич не ми дреме. Калдата е при всичко място за компютърна помощ и новини. Спорта е на стадиона

<{POST_SNAPBACK}>

Калдата е при всичко място за компютърна помощ и новини. Спорта е на стадиона

Значи според теб не трябва да го има този форум Спорт така ли?? ohmy.gifohmy.gif

Тоя футбол дет го нямало в бг може да не е от най-добрите ама виждаш нашите отбори докъде стигат?!?!?!

Поздрави :bye: :bye: :bye:

Значи според теб не трябва да го има този форум Спорт така ли?? ohmy.gif  ohmy.gif

Тоя футбол дет го нямало в бг може да не е от най-добрите ама виждаш нашите отбори докъде стигат?!?!?!

Поздрави :bye:  :bye:  :bye:

<{POST_SNAPBACK}>

не бе говорете си, но аз не съм тук за това...

Хм... ми случайности има много. 1994 не беше ли случайност?!?

не бе говорете си, но аз не съм тук за това...

Хм... ми случайности има много. 1994 не беше ли случайност?!?

<{POST_SNAPBACK}>

Хаха не знам дали е случайност,обаче ние само с тва се хвалехме доскоро в БГ футбола

Иначе тогава имаше много добри футболисти и....... biggrin.gifbiggrin.gif

Хаха не знам дали е случайност,обаче ние само с тва се хвалехме доскоро  в БГ  футбола

Иначе тогава имаше много добри футболисти и....... biggrin.gif  biggrin.gif

<{POST_SNAPBACK}>

ми то с кво друга да се похвалим?!? С това че някакви скапани чужденци ги натураличираме, а добрите млади български футболисти не могат да стигат до националния отбор!!! Ние още дълго ще се хвалим с 94! още повече 2008 няма да се класираме ще чакаме 2010 евентуално!!!

ми то с кво друга да се похвалим?!? С това че някакви скапани чужденци ги натураличираме, а добрите млади български футболисти не могат да стигат до националния отбор!!! Ние още дълго ще се хвалим с 94! още повече 2008 няма да се класираме ще чакаме 2010 евентуално!!!

<{POST_SNAPBACK}>

Е бъди оптимист-имаме доста добри шансове за класиране през 2008 laugh.giflaugh.gif

Ами бил съм на 10 годинки, когато се зачудих защо баща ми крещи като луд, погледнах към телевизора и видях два отбора как гонят една топка! Ами човека крещеше защото в този момент ЦСКА поведе на Ливърпул с 1:0 ! Какво стана тогава ? Ами изгледах мача докрай и завинаги станах един от феновете този велик, велик отбор !

С А М О Ц С К А !!! :)

Аз не гледам много футбол, но симпатизирам на ЦСКА!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.