Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Струва ли си този лаптоп и цената към него

Featured Replies

Здравейте търсех си лаптоп.. и 1 приятел продава такъв за 380 лв , с лек коментар но чух ,че тези лаптопи не били много добри. Модела е HP DV6000

А ето и конфигурацията към него.

AMD Turion 64, dual core processor

1 GB DDR2 memory

15.4″ WXGA High-Definition HP BrightView Widescreen Display (1280 x 800)

256MB NVIDIA® GeForce® Go 7200

120GB 5400RPM SATA Hard Drive

LightScribe SuperMulti 8X DVD+/-RW with Double Layer Support

1.3 Megapixel Webcam with mic built into screen

Altec Lansing speakers built in

3 USB ports, ExpressCard/54 Slot, Video Out, Integrated Consumer IR, 1 RJ-11, 1 RJ-45

С това разполага... и както разбрахте цената е 380 лв ... а ако има някакви други предложения в рамките на 300-400 лв лаптоп .. да е с хард диск над 100 GB ,ако ми хареса може да се договорим.

Е какво мислите ?

Бягай от това нещо като дявол от тамян!

Имат "малки" проблеми...

• Автор

а можеш ли да ме насочиш какъв модел и марка да търся из нета за 300-400 лв в нета ?

а можеш ли да ме насочиш какъв модел и марка да търся из нета за 300-400 лв в нета ?

Потърси Acer aspire one 150.Добри са и в нета можеш да ги намериш на много добра цена.

за тия пари може да си вземеш ефтин компютър, който ще е боклук ама е за препоръчване пред лаптоп за до двойно повече пари... както се вика с трици маймуни не се се ловят...

"малки ли" 1 че са с най дефектната серия на невидия, второ че са от най "дефектния" производител, ако може да се нарече така щото той само си слага марката...

"малки ли" 1 че са с най дефектната серия на невидия, второ че са от най "дефектния" производител, ако може да се нарече така щото той само си слага марката...

Мхм, затова са кавичките....

Не ми се обясняваше надълго и широко. То по-лесно да му кажа какво му няма на тоя лаптоп, отколкото какво му има....

Да разпита из фирмите в града си. Постоянно изпадат разни машинки за хубави пари.

Здравейте търсех си лаптоп.. и 1 приятел продава такъв за 380 лв , с лек коментар но чух ,че тези лаптопи не били много добри. Модела е HP DV6000

А ето и конфигурацията към него.

AMD Turion 64, dual core processor

1 GB DDR2 memory

15.4″ WXGA High-Definition HP BrightView Widescreen Display (1280 x 800)

256MB NVIDIA® GeForce® Go 7200

120GB 5400RPM SATA Hard Drive

LightScribe SuperMulti 8X DVD+/-RW with Double Layer Support

1.3 Megapixel Webcam with mic built into screen

Altec Lansing speakers built in

3 USB ports, ExpressCard/54 Slot, Video Out, Integrated Consumer IR, 1 RJ-11, 1 RJ-45

С това разполага... и както разбрахте цената е 380 лв ... а ако има някакви други предложения в рамките на 300-400 лв лаптоп .. да е с хард диск над 100 GB ,ако ми хареса може да се договорим.

Е какво мислите ?

Според мен е по добре да потърси нещо марково, но 2-ра ръка, например IBM ThinkPad R60, ....R61.Може да се намерят запазени за около 350-450 лв.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.