Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с PAINT

Featured Replies

До сега съм нямал такъв проблем със стандартния PAINT който е вграден в WINDOWS, но нещо не може да пейства снимките които снимам със клавиш PRINT SCREEN. Снимал съм от екрана много пъти така със натискане на PRINT SCREEN и после в PAINT давам PASTE и вече доуформям или отрязвам детайли от снимката. Само че исках от един филм да заснема няколко сцени по същия начин, но като ги пейстна в PAINT снимката се пейства цялата в черен екран и не се вижда нищо. Даже бях дал филма на пауза, и пак снимам и като я поставя - същата работа, пак цялата като че ли е боядисана в черно. Със KMPLAYER гледам по принцип филми, после пробвах и с други плеъри BSPLAYER, VLC-PLAYER даже и стандартния MEDIA PLAYER да не би нещо от самия плейър да е, но пак същата работа. Не знам защо като я пейстна излиза само един черен фон по цяла снимка. Това само при филмите се получава. Някой може ли да помогне, как да снимам от филми снимки и да ги пействам ? Благодарности предварително.

С KMPlayer->десен в/у плеара->Прехващане->разгледай подменютата и си избери какво ще прихващаш.Не забравяй и да укажеш къде да се записват файловете.После си ги отваряш в Paint и си редактираш.

• Автор

С KMPlayer->десен в/у плеара->Прехващане->разгледай подменютата и си избери какво ще прихващаш.Не забравяй и да укажеш къде да се записват файловете.После си ги отваряш в Paint и си редактираш.

Направих го, но никъде не видях да има "Прехващане". Търсих из менютата но няма, даже ми е на български менюто. Даже съм с последната версия на KMPLAYER, аз ли не мога да намеря това меню или по друг начин го пише.........

Направих го, но никъде не видях да има "Прехващане". Търсих из менютата но няма, даже ми е на български менюто. Даже съм с последната версия на KMPLAYER, аз ли не мога да намеря това меню или по друг начин го пише.........

Десен на плеара->Опции->слагаш отметка на Разширено меню

Редактирано от jossbomon (преглед на промените)

• Автор

Десен на плеара->Опции->слагаш отметка на Разширено меню

Готово получи се. Публикувано изображение Мерси много за помоща, и приятен уикенд.

С Windows Movie Maker става и всеки комп го има. Слагаш клипа, сетне tools->take picture from preview. и снимаш :cool:

• 4 месеца по-късно...
  • Автор

KMPlayer нещо не иска да прихваща кадър от филмите в последно време, понеже като дам прихващане без значение дали ще посоча "Оригинален Размер" или "Както е на Екрана" или "Разширен Екран", ми излиза това съобщение: "Работата в режим "Супер Скорост" е невъзможна, защото липсва филтъра за трансформация на KMP" и от долу едно ОК и това е. Каква е причината ? Преди прехващах кадър и го пействах във програмата PAINT и правех моментни снимки от филмовите сцени без проблем, а сега ми излиза това съобщение и не става. :rolleyes:

А иначе да ви кажа със PRINT SCREEN неможе да се заснимат клипове.Опитвал съм и аз.

А когато натиснеш Ctrl+E не запазва ли кадъра? При мен това работи, но в Гом-а е по лесно, защото автоматично ги запазва в зададената папка, докато КМ-а всеки път пита къде да ги съхрани (редакция: сега видях, че и с КМ-а става, но с Ctrl+A.) Видях и второто ти съобщение, че не става. Направи това: http://www.kmplayer.com/forums/showthread.php?t=10295

Редактирано от HristoX (преглед на промените)

• Автор

А когато натиснеш Ctrl+E не запазва ли кадъра? При мен това работи, но в Гом-а е по лесно, защото автоматично ги запазва в зададената папка, докато КМ-а всеки път пита къде да ги съхрани (редакция: сега видях, че и с КМ-а става, но с Ctrl+A.)

Видях и второто ти съобщение, че не става. Направи това:

http://www.kmplayer....ead.php?t=10295

Когато натисна CTRL+E или CTRL+A, става но само на филми които формата им е .AVI, а на формати като MPEG и WMV не става. Може и заради формата да има проблем.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.