Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ниска скорост на ъплоуд

Featured Replies

Здравейте,имам един въпрос относно скоростта и ще се радвам да ми отговорите,аз съм с реално ап.скоростта която ми показва на двете компютърчета е 10 Мбит/с.при сваляне без значение от къде максималната скорост е 1МБ/с което за мен е доволно,но скороста ми на качване е много малка,например като кача филм,колкото и лийчъри да има максимално качва с 0.60КБ/с,в който и да е торент тракер,а торент клиента ми е оптимално настроен (поне така мисля)въпроса ми е - има ли някакъв начин да си вдигна поне малко скоростта на качване?защото е много кофти един филм от 700МБ да се качва за 5,6 часа?Направих тест и ми даде това - 832948196.png не е ли много малка?

Редактирано от zygi123 (преглед на промените)

Здравейте,имам един въпрос относно скоростта и ще се радвам да ми отговорите,аз съм с реално ап.скоростта която ми показва на двете компютърчета е 10 Мбит/с.при сваляне без значение от къде максималната скорост е 1МБ/с което за мен е доволно,но скороста ми на качване е много малка,например като кача филм,колкото и лийчъри да има максимално качва с 0.60КБ/с,в който и да е торент тракер,а торент клиента ми е оптимално настроен (поне така мисля)въпроса ми е - има ли някакъв начин да си вдигна поне малко скоростта на качване?защото е много кофти един филм от 700МБ да се качва за 5,6 часа?Направих тест и ми даде това - 832948196.png не е ли много малка?

Всичко зависи от доставчика ти и от договора, който си сключил с него. Освен той да ти вдигне скороста, друг не може. А и по високи скорости, означава по висока месечна такса. :help wanted3:

За оптика,това са смешни скорости.В Нета няма добри отзиви за доставчика ти(или поне този носещ това име).

За оптика,това са смешни скорости.В Нета няма добри отзиви за доставчика ти(или поне този носещ това име).

Еми как да има като това е единствения доставчик за северозападналите села който прехвърля нета чрез разни релейки и при всяка аномалия на тока и дъжд спира и го няма с часове . За тази услуга заплащаме 20 лв и скоростите даже не са и такива от снимката - сваляне и качване 300 КБ . Доставчика е от Монтана и скоростите там са приемливи .

• Автор

Еми вярно е смешно,днес ходих да питам в офиса им,и оная ми вика-"Еми то не зависи от нас"?А преди да сменя ап. да е реално качвах с до 100КБ/с,само веднъж ми се случи че,качих един филм с 1МБ/с-не зная какво беше станало,май вярно ще трябва да сменя доставчика,лошото е че,в нашия град са само два.. :blink:

Доставчика е ЕТА Червен Бряг.

Редактирано от zygi123 (преглед на промените)

Еми как да има като това е единствения доставчик за северозападналите села който прехвърля нета чрез разни релейки и при всяка аномалия на тока и дъжд спира и го няма с часове . За тази услуга заплащаме 20 лв и скоростите даже не са и такива от снимката - сваляне и качване 300 КБ . Доставчика е от Монтана и скоростите там са приемливи .

Еми за село тези скорости са си добре .. Аз като съм на BTK във Габрово и свалям със 1 максимум до 1.5MB и качвам със 0.100KB максимум .. питаш ли ме въпреки, че живея в общински град, но какво да правя като тука само те са свестни ...

Ако имаш домашен телефон то по добре си вкарай АДСЛ и то при положение че си близо до централата и с добра тел. линия там скоростта на сваляне е 1,5 мб и качване 130 кб - редовен е гърми , светка , вали и вее проблем няма - работи ползвал съм го 2 години но поради ниския ъплоуд се отказах и сега ползвам лан да не си помисли някой че правя реклама на АДСЛ .

• Автор

Еми за село тези скорости са си добре .. Аз като съм на BTK във Габрово и свалям със 1 максимум до 1.5MB и качвам със 0.100KB максимум .. питаш ли ме въпреки, че живея в общински град, но какво да правя като тука само те са свестни ...

Аз не живея в село :nono: а в ГРАД,но се чудя ,че ако ти в Габрово качваш със 0.100KBле лее това кво говори за града???хората качват с над 2МБ.или поне с 1МБ.та това е не малък град,там имам братовчед.. :hush:

Аз не живея в село :nono: а в ГРАД,но се чудя ,че ако ти в Габрово качваш със 0.100KBле лее това кво говори за града???хората качват с над 2МБ.или поне с 1МБ.та това е не малък град,там имам братовчед.. :hush:

Знам, че не живееш, затова не съм цетирал и твой пост :nono: . Второ във Гарбово има още 3 ЛАН интернет доставчика, който имат много високи скорости на Download или Upload, само че при най - малкия гръм спират да работят за около 2 - 3 часа...

• Автор

Преди малко на аатара пишеше Мизия , сега стана друго на снимката от теста пише Оптилинк ?

Сетих се да го променя,нали вече съм зет на къща в Оряхово :hush:

:nono: а доставчика пише оптилинк този твоя доставчик-да не са им сателит ? А и като за зет нека само ниската скорост да е проблем - щегувкам се де :hush:

Редактирано от jonov (преглед на промените)

• Автор

Добре,явно единствения начин да си вдигна скоростта е : - да сменя доставчика на по добра цена.Благодаря за отговорите :whist:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.