Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows Server 2008 Operating System R2 - въпроси, мения, дискусии

Featured Replies

Windows-Server-2008.pngЕто линкове към предстоящата система.Windows Server 2008 R2

Тя ще работи само с 64 битови инtелси процесори.

Windows Server 2008 R2 се гради на всепризнатата основата на Windows Server 2008, разширяване на съществуващата технология и добавяне на нови функции, които позволяват на организациите да повиши надеждността и гъвкавостта на техния сървър инфраструктури. Нови инструменти за виртуализация, уеб ресурси, управление на аксесоари и вълнуващи Windows 7 интеграция помогне да спестите време, намаляване на разходите, и предоставят платформа за динамично и ефективно управлявани център за данни. Мощни инструменти, като например Internet Information Services (IIS) версия 7.5, осъвременяване Server Manager и Hyper-V и платформи Windows PowerShell версия 2.0 съчетават, за да даде на потребителите по-голям контрол, повишаване на ефективността, както и способността да се реагира на първа линия нуждите на бизнеса по-бързо от всякога преди.

Тук можете да започнете да се запознавате с Windows Server, актуализиране знанията си, или се фокусират върху специфични технологии или функции, които могат да се ползват вашата организация. Изберете предложи пътека по-долу, или кликнете директно към това, което трябва с помощта на навигационното меню на лентата с инструменти по-горе, или по железопътната надясно.

Ето как изглежда операционната система от компютъра ми.

237d1202122406-introduction-windows-server-2008-419.jpg

При инсталационният прогрес ще има опции за каква инсталация да се направил пълна или сървърна

windows-server-2008-scr-04.jpg

Windows Server 2008 е наследникът на windows 7 даже ще бъде по бърз от него!!

Редактирано от Webtut-Bg SupporT® (преглед на промените)

Абе колко товари тази операционна система,и как стои въпроса с драйвъри,програми и игри?

Абе колко товари тази операционна система,и как стои въпроса с драйвъри,програми и игри?

Програмите работят ако работят на 7 значи ще работят и там , за драйверите - използват се същите като на 7 а за товаренето трябват 1 гига рам препоръчителни сега с включен каперски интернет секюрити 2011 (БЕТА) ми товари на 750 мегабайта за игрите пробвал съм само цс 1.8 и той тръгва.

Обаче ако някой има безжичен нет трябва преди това да си вземе драйверите защото на мен не ми разпозна wireless ATHEROS AR9285.

От линка дето съм можете да изтеглете и да я пробвате дават я за 180 дни

Редактирано от Webtut-Bg SupporT® (преглед на промените)

А каква е разликата между "Full Installation" и "Server Core Installation"?

Как се справят 32 битовите програми при 64 битова ОС?

Пълната инсталация е за дамашни потребители така че първо да използват графиките ато в windows 7 както и да могат да се свързват в мрежа.

И 32 битовите програмки си работят нормално както при 7

Ъ, как така наследник на 7 ?

Наследник значи след виндовс 7 това е другата операционна система.

Получил е нещата които седем има вградени и още за да се свързваш в съвъри

никакъв наследник на 7 не е, но това са други работи - това че е строена върху ядрото му, не я прави нейн наследник

windows 7 официално няма наследник (все още)

правете разлика между конкретната насоченост на дадена ОС

и не разбрах кое и е предстоящото?

• 2 седмици по-късно...
:)Защо не пишете никой ли не я използва даже и на виртуална машинка??

Сървър 2008 R2 струва няколко хиляди долара. Откъде толкова пари да си я купим, че и да я ползваме. Ние тук не сме пирати и ползваме само лицензиран софтуер. Ти например откъде взе няколко хиляди долара за да си я купиш тази ОС и да я ползваш.

изоплзваме я, но нали се сещаш че хората които я използват са стигнали до ниво на което не им трябва дискусия за конкретната ос

освен това тази ОС не се използва за ежедневна употреба така както ти (може би) го разбираш

и понеже май трябва да ти го обясня нагледно: това е като да използваш кон. за да ореш нива с размери метър на метър....понимаеш?

Програмите работят ако работят на 7 значи ще работят и там , за драйверите - използват се същите като на 7 а за товаренето трябват 1 гига рам препоръчителни сега с включен каперски интернет секюрити 2011 (БЕТА) ми товари на 750 мегабайта за игрите пробвал съм само цс 1.8 и той тръгва.

Това вобще не е вярно. Повечето от софтуера за персонални цели - мултимедия, нет, филми НЕ върви по сървърни уиндоуси.

Идеята на сървърите не е нет, музика, филми и игри!!!!

Иначе за уайърлеса се добавя роля...

аххаха кало сега ми се ще да видя мокич с някоя от твойте библиотеки

хаха с 1 гъбка препоръчителна

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.