Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Насичане

Featured Replies

От доста време имам проблем с играенето на игри. Проблема е, че когато пусна, която и да е игра, тя върви добре първите 2-10 минути и в един момент започва да накъсва постоянно. Върви 5-10 сек добре и накъсва 4-5 сек здраво... и така е постоянно, независимо от настройките, дали са на минимум или на максимум, при всички случаи покривам изискванията на игрите. По-странното е, че и на игри, които преди са ми вървели добре сега това го прави. Само на най-старите го няма проблема като CS например. Проблема се появи неизвестно кога понеже не играя често. Снощи преинсталирах РС и пак същото:| Дали е от Windowsa понеже и двата пъти се един и същ ползвам, или не успява CD-то ми да го запише добре, понеже е леко неизправно(не може да записва и трудно чете(сдаде багажа..))или най-лошото е някакъв хадуеарен проблем:| Друга информация,която мога да дам... Вентилатора на процесора и той малко не е наред, при стартиране на машина издава странни звуци... Конфигурацията на машината ми е Athlon 64 x2 6000+, 2 GB ram, 8600 GT video, hard вътрешен и външен, драйверите са последните излезли за видеото и фиксове за дъното и процесора, Windows XP x86 с ъпдейтнат до последно. Надявам се някой да знае какъв може да е проблема, защото започвам да се ядосвам и изхвърля кутията от дома накрая:X Благодаря предварително, поздрави!

Погледни си температурите на целия хардуер.И това с шума от вентилатора на процесора само при стартиране ли е?

Ами само при пускане бръмчи и като поработи малко се оправя. Ето скрийншот с температурите temp2.PNG

Ето как изглеждат показателите и по време на игра от момента, в който почне насичането 4673976077_052fdb018d_b.jpg

Редактирано от jdpalacha (преглед на промените)

температурите са нормални за конфигурацията ти, освен това юом сече на всякакви графики - смени си доствчика на нета...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

RoM-a го играех преди и ми вървеше перфектно без никакви насичания, а сега накъсва. Същото е с Borderlands, Alpha Protocol, Assassins Creed 2, GTA 4; се игри, които трябва да ми вървят чисто на средни настройки. Assassins Creed ми вървеше без проблеми, а двойката е със същия енджин, GTA 4 просто ми вървеше леко мудно, а сега същата работа като другите- насича през няколко секунди доста сериозно... Игрите ми вървят така с насичането независимо от настройките, вървят си гладко известно време и като почне да насича така си кара до края...:> Преди малко си почистих от прахта абс. всичко и се свалиха няколко градуса и играх близо половин час без да ми насича :O Вентилатора на процесора обаче сега шуми доста... Temp1 не надвиши 58 гр. Май ще трябва да сменя вентилатора, че с него и радиатора... Ако това е проблема ще се размина с 15 лв някъде предполагам!?

RoM-a го играех преди и ми вървеше перфектно без никакви насичания, а сега накъсва. Същото е с Borderlands, Alpha Protocol, Assassins Creed 2, GTA 4; се игри, които трябва да ми вървят чисто на средни настройки. Assassins Creed ми вървеше без проблеми, а двойката е със същия енджин, GTA 4 просто ми вървеше леко мудно, а сега същата работа като другите- насича през няколко секунди доста сериозно... Игрите ми вървят така с насичането независимо от настройките, вървят си гладко известно време и като почне да насича така си кара до края...:> Преди малко си почистих от прахта абс. всичко и се свалиха няколко градуса и играх близо половин час без да ми насича :O Вентилатора на процесора обаче сега шуми доста... Temp1 не надвиши 58 гр. Май ще трябва да сменя вентилатора, че с него и радиатора... Ако това е проблема ще се размина с 15 лв някъде предполагам!?

Зависи,но приблизително 15-20.

Харесах си този от JarComp, с пастата 22,50 някъде... Но за сега ще го мъча така, ще направя тестове и с други игри, но май си от това, благодаря за помощта;)

• 3 седмици по-късно...

Харесах си този от JarComp, с пастата 22,50 някъде... Но за сега ще го мъча така, ще направя тестове и с други игри, но май си от това, благодаря за помощта:angry:

то тип вентилатори са най неефективните - зибягвай такива които са със запресован цилиндър и ребра по периферията (същото важи и за шприцнатите такива). просто ребрата отгоре са плоски и неефктивно минав въздуха между тях - то си личи и по начина по който се натрупва прах...

http://www.dekada.com/catalog/alpine-11-pro-rev2-pwmlga775lga1156-p-612.html

http://www.dekada.com/catalog/alpine-11-rev2-pwmlga775lga1156-p-611.html обаче виж си сокета за да не се окаже че си поручал с друг диагонал на закопчалките...

едит: ти хубаво си си харесал вентилатор но той е за мИнтел... и аз такива ти препоръчах. а си писал че процесора ти е амд 6000+

за него: http://www.dekada.com/catalog/freezer-64-pro-pwm-4pin-754939am3-p-195.html - за тия пари няма конкуренция (а вентилатор за 20 лв е слаб за 6000+)

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.