Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мразите или обичате американците

Featured Replies

Какво ще кажете за американците?

Защо ги мразите или защо ги обичате?

Какво ще кажете за американците?

Защо ги мразите или защо ги обичате?

Като държава няма как да ги обичам, но не мога и да не им призная, това което са постигнали за има-няма 300 години.

Като хора няма как да ги мразя. Имам приятели, които живеят в Америка, покрай тях съм завързал контакт с няколко американеца и впечатленията са ми повече от добри :speak:

Естествено без жив контакт няма как да си изградя напълно вярно мнение, но впечатленията ми дотук са положителни.

А иначе моите познати, които живеят там /единия е на 21 години, от 4 години живее там, другите са едно семейство което от 10 години е в Америка/, казват много хубави неща за тях. Добри и сърдечни хора. Единственото което е начинът им на живот, но те не са виновни за това, то системата им го налага... :)

• Автор

Може ли модераторът да каже каква е причината за преместването на темата от "Всичко останало" в "Празни приказки и забава" ?

Редактирано от Bourne (преглед на промените)

Може ли модераторът да каже каква е причината за преместването на темата от "Всичко останало" в "Празни приказки и забава" ?

Да ти кажа прав си, че не е за тук, но честно казано си е за коша или по-точно изобщо не трябваше да правиш такава безмислица.

Това дори не е и тема, а прилича на някаква мимолетно породила се мисъл, която незнайно защо си решил да превърнеш в тема. Нито си изразил твоето мнение, нито си се обосновал, нито си обяснил какво имаш предвид и да вкараш някаква конкретика, нито си се опитал да рамкираш поне нещата, а не на последно място това с омразата и любовта не е сериозно да се тълкува изобщо.

Има хора, които не понасят и не са съгласни с политиците и политиката на САЩ (примерно)., А ти коя Америка визираш, защото не знам дали си наясно те колко са и изобщо за държава ли питаш или за континент?

Това е един пример само. Но не ми се вярва някой от пишещите тук хора да мрази себеподобните си където и да е по света. Обичането е аналогично. Малко повечко неща от една мисъл в тоалетната са необходими човек да заобича или да намрази друг човек

.

Накратко: не мисля, че тук присъстващите мразят която и да е нация като цяло и поотделно. Същото важи и за гражданите на други държави.

А ти какво мислиш?

пп. Ако не си пооправиш първия пост в насоката, която ти дадох, не си мисли, че темата ти ще получи смислени отговори.

Всъщност можеш да го направиш и в третия.

Аз преместих темата ! Защо ? Ами мисля че Ал Гор добре ти е обяснил защо ... по същата логика аз мога да направя тема " Мразите или обичате занзибарците , тунгуанците , севернокорейците , триглавите , Шрек , Магарето , баба Яга и т.н. и т.н. " ... и стават пълни щуротии !

• Автор

Ок,

прави сте.

Ако искате изтрийте темата.

Редактирано от Bourne (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

това което са постигнали за има-няма 300 години.

Може да се сабори за има няма 3 години. :down:

Ами имат и хубави неща но определено самото им държавно устройство,политика и т.н. не ми харесват.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.