Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да се защитя от хакер?

Featured Replies

Поне за мен решението за този хакер на Анито е много просто :lol6: Намира хакера и го хаква с лаптопа в главата и след едва ли би си помислил да и хаква компютъра :bye1: След като го е хакнала достатъчно силно с неговият лаптоп по неговата дебела глава :cheers:

Мухи,мухи ти наясно ли си,че хората от този бранш НЕ ползват Windows? Както и наясно ли си,че нещо си им безинтересен да се занимават с такива като тебе например дето само пишат бесмислици и злостно обсъждат правилата които са приети тука в други форуми? Тези хора са много точни,много дружелюбни и да знаеш обичкат да им стамиш из форумите.

пп. Опс Капитана ме е преварил

Абе бегай да правиш снимки и не се занимавай с материя сложна за обработка от мозъка ти.

Тези които искат да се защитят от хакери трябва да ползват някоя от най-добрите Default Deny System–ми а те са : Comodo Firewall , DefenseWall , Outpost Firewall , Malware Defender

Редактирано от Mohican. (преглед на промените)

Абе бегай да правиш снимки и не се занимавай с материя сложна за обработка от мозъка ти.

Тези които искат да се защитят от хакери трябва да ползват някоя от най-добрите Default Deny System–ми а те са : Comodo Firewall , DefenseWall , Outpost Firewall , Malware Defender

Защо ли говорим за различни неща. Все си мисля че тези, за които аз говоря ползват нещо такова:

http://www.juniper.net/us/en/products-services/security/isg-series/

http://www.cisco.com/en/US/products/ps6120/index.html

http://www.checkpoint.com/

http://www.f5.com/solutions/security/

Нали говорим за пробиви в НАСА, телекомуникационни компании и подобни

За тези стана ясно че без помощ от вътрешен човек няма как да стане.
:P значи ако е способен тоз хакер и хитьр няма спасение! за опазване на компа -на вертуален режим- след рестарт всичко се изтрива(хубаво и лошо! :)

Ех...

Как искам и мен някой ден да ме пишат в подобен списък

(но не и да ходя в затвора и не в списъка на Интерпол... :) )

Mohican. не мога да преценя с какъв набор от знания разполагаш, но всичко направено от човек, може да бъде разбито от друг.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Ех...

Как искам и мен някой ден да ме пишат в подобен списък

(но не и да ходя в затвора, и не в списъка на Интерпол... :) )

Ако се замислиш ще разбереш че по-добрия вариант е да не се разбере името ти, само ника :P

Ако се замислиш ще разбереш че по-добрия вариант е да не се разбере името ти, само ника :)

И някое милионче "у джобе" :P

Зависи, въпрос на време и пари

А как се пробива линеен тип защита , някъде из темите беше писал за нея.

jjjjjk на теория е възможно всичко , но продължителността на човешкия живот е около 80 години.

А как се пробива линеен тип защита , някъде из темите беше писал за нея.

jjjjjk на теория е възможно всичко , но продължителността на човешкия живот е около 80 години.

Защо си мислиш, че целта на хакера би бил обикновен Windows компютър?

И защо си мислиш, че щом Пентагона не можа да се защити, ти ще можеш?

Извинявай, но стига говори глупости.

Lunux/Unix с жестоки защити, рязане по портове и адреси от защитната стена и прочие.

Това може да те защити в известна степен, но за един истинки хакер и това не е достатъчно, за да го спре...

п.п сега се сещам за легендарният вирус на КГБ/Руснаците/, който "убивал през монитора, разбърквайки мозъчните вълни на хакера, който се опитва да хакне системата" :bye1:

До колко е истина и ди колко мит-не знам.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

...п.п сега се сещам за легендарният вирус на КГБ/Руснаците/, който "убивал през монитора, разбърквайки мозъчните вълни на хакера, който се опитва да хакне системата" :bye1:

До колко е истина и ди колко мит-не знам.

Истина е. Ти като ми четеш коментарите из форумите си наясно, че вече съм пострадал от него.... Публикувано изображение

Редактирано от TankoBG (преглед на промените)

Истина е. Ти като ми четеш коментарите из форумите си наясно, че вече съм пострадал от него.... Публикувано изображение

Не си..Щото вируса като ти разбърка мозъчните вълни, почва да те боли зверски главата и умираш.

Така е според легендата де... :bye1:

Защо си мислиш, че целта на хакера би бил обикновен Windows компютър?

Заради процесорите  :bye1:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.