Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

проблем относно hdd

Featured Replies

Така купих си нов hard disk:ST3120026A(1tb)(това намерих само като наименование :) )-старият ми е ST31000528AS(120gb). Бях сложил новия като "slave" а стария като "master". Форматирах новия през mmc - напълних го с файлове-засега всичко беше добре,докато не реших да махна стария си hdd и да инсталирам windows на новия. Проблема беше там,че нито xp нито windows7 не показваха,че вобще съществува някаъв hard disk(през техните setupи)... после пак сложих стария и разместих слотовете-в смиъл новия сложих на "master" а стария на "slave" ... windowsът ми се включваше без проблем но този път единственото което виждах на комютъра си бяха старите два локални диска... когато влязох през mmc ми показа ,че новия диск го има но е негоден за четене.... какви ли комбинации не пробвах -влизах през bios -размествах слотове-изключвах/включвах ,деинсталирах :blink: няма оправия... просто не ми чете единия диск(преди поне като влизах през windowsа нямах проблеми...)

това е общи линии проблема-ако ви идват някакви идеи или съвети споделете :D

мерси предварително!

• Автор

да разпознава се-пише че го има обаче паяк не ми го чете в windowsa само го разпознава....

Свържи го както в началото, когато е работел и ако има къде, съхрани каквито файлове са ти нужни. Дори може с Ghost или Acronis да си направиш имиджи на работещата ОС, после сложи само новия и виж пак с Acronis или Ghost ще се вижда ли диска - а би трябвало, освен ако дъното няма някой проблем с големите дискове - тогава виж за ъпдейт на BIOS-a.

със какво биха ми помогнали Acronis или Ghost???

За да съхраниш каквито файлове има по диска, ако искаш - да сложиш после само него - да пуснеш някоя програма за форматиране и създаване на дялове и после инсталираш Windows или каквато ОС ти е нужна.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.