Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютърът след рестарт ми поиска парола

Featured Replies

Компютъра ми заби, след което го рестартирах, при включването на windows-a ми поиска парола. До сега никога не съм въвеждал парола. Изскочи ми само една иконка "My computer" и под нея поле "Password". Пробвах да вляза през safe mode, но там единствената разлика е че ми се появиха 2 икони (my computer и administrator)и при двете ми изисква парола, която нямам представа каква е и защо ми я иска. Казаха ми, че ако махна батерията на дънната платка за 5-10мин., ще се занули тази парола, но след 2 опита не видях промяна.

Единствено мога да вляза в БИОС, дали не може от там нещо да се направи? Нямам логично обяснение защо не мога да си вляза в компютъра, да не би да причината да е вирус?

Има лайф CD-та, като ERD Commander, които могат да стартират систем рестор, както и да променят паролата. Ако имаше имидж, сега с лайф CD на Акронис, можеше просто да си възстановиш Уиндоуса за 10 мин.

Редактирано от pataran (преглед на промените)

Паролата я е нямало до сега и никога не си добавял такава?

Ако е така, може би наистина има нещо в компютъра.

Принципно това може да нулира пароли на акаунти, но не знам за какво иде реч в твоят случай Линк

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

Паролата я е нямало до сега и никога не си добавял такава?

Ако е така, може би наистина има нещо в компютъра.

Принципно това може да нулира пароли на акаунти, но не знам за какво иде реч в твоят случай Линк

Не разбрах, страница до която ме отвежда посочения линк има нещо, което трябва да се изтегли запише на диск и стартира? Не мога да се орентирам какво ми е нужно от тази страница.

Компютъра ми заби, след което го рестартирах, при включването на windows-a ми поиска парола. До сега никога не съм въвеждал парола. Изскочи ми само една иконка "My computer" и под нея поле "Password". Пробвах да вляза през safe mode, но там единствената разлика е че ми се появиха 2 икони (my computer и administrator)и при двете ми изисква парола, която нямам представа каква е и защо ми я иска. Казаха ми, че ако махна батерията на дънната платка за 5-10мин., ще се занули тази парола, но след 2 опита не видях промяна.

Единствено мога да вляза в БИОС, дали не може от там нещо да се направи? Нямам логично обяснение защо не мога да си вляза в компютъра, да не би да причината да е вирус?

ваденето на батерията на дъното занулява настроиките на BIOS,a не на операционната система.инструмента от сайта,който ти е дал колегата,е точно за зануляване(ресет)на админската парола на ОС.

Редактирано от DrHAUZ (преглед на промените)

Малко тъп въпрос, но пробва ли да натиснеш ок или ентер като те пита за парола, без да пишеш нещо?

• Автор

Пробвах всякакви начини посочени в интернет, опитах и това http://pogostick.net/~pnh/ntpasswd/, но не успях да нулирам паролата.

Оправих го с крайния вариант-форматиране и инсталиране на нова операционна система.

Редактирано от jordanp (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.