Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Имам проблем с инсталацията

Featured Replies

Добър ден хора, на 14 съм от Хасково. Използвам Microsoft windows XP и имам следния проблем. Всеки път когато кликна на setupa на някаква игра или програма, Папкта в която съм забива и нищо не се случва. А когато я затворя от Task Manager всичките ми икони и старт менюто изчезват и трябва да рестартирам компютъра. А след рестартирането имам същия проблем.

Моля ви давайте идеи а преинсталация на XP оставете като най - крайна мярка, че компютъра е семеен и не го ползвам само аз. Благодаря ви предварително!!! :)

Добър и на теб.

Каква ти е конфигурацията на компютъра.

Много ясно че ще изчезнат иконите ти затваряш explorer.exe. Пак TaskManager - New Task - драсни explorer.exe и ще се появят иконите. Това е за проблема с иконите, а защо забива инсталатора това е друга ракия. :)

:) Добро утро, Асково. Как е на Кенана? :)

...преинсталация на XP оставете като най - крайна мярка...

Информацията е твърде малко за да се направи някакво заключение, но може да направиш сканиране за вируси - с антивирусната, която е налична, после online - например с NOD, след това сканиране с malwarebytes, също и с някоя друга - погледни темите за заразени компютри и след това въпросното преинсталиране - има начин да се преинсталира без загуби - върху старата система - понякога е ефикасно, понякога - не, зависи от случая.

Добър ден хора, на 14 съм от Хасково. Използвам Microsoft windows XP и имам следния проблем. Всеки път когато кликна на setupa на някаква игра или програма, Папкта в която съм забива и нищо не се случва. А когато я затворя от Task Manager всичките ми икони и старт менюто изчезват и трябва да рестартирам компютъра. А след рестартирането имам същия проблем.

Моля ви давайте идеи а преинсталация на XP оставете като най - крайна мярка, че компютъра е семеен и не го ползвам само аз. Благодаря ви предварително!!! :wors:

Въпреки че си на 14, семейния, бизнес или незнам какъв си компютър, предполага всеки да работи на свой дял от хард диска. В къщи моето разпределение е С: - системен,D: - игри, E:- инсталационни файлове за игри и програми + имидж на С:, F:- жената, G:-дъщерята, H:-сина, I:- шахматни програми и бази данни, J:-склад - торенти. Така при проблеми, независимо кой ги е предизвикал, си стартирам имиджа от Е: и след 10 мин. всичко работи и няма накърнени интереси на никой от семейството.

Редактирано от pataran (преглед на промените)

Всеки път когато кликна на setupa на някаква игра или програма, Папкта в която съм забива и нищо не се случва. А когато я затворя от Task Manager всичките ми икони и старт менюто изчезват и трябва да рестартирам компютъра. А след рестартирането имам същия проблем.

Със администраторски права ли си?

• Автор

Сканирах компютъра с Kasperski AV Security 2010, платена си е. Нищо не намерих. Конфигурацията ми е

Intel®

Pentium® D CPU 2.80GHz

2.80Ghz, 1.00 GB of RAM

Physical Addres extension

SP 2

512 Видео карта

С администраторски права съм

П.С: Бива на кенана много е топло :wors:

Сканирах компютъра с Kasperski AV Security 2010, платена си е. Нищо не намерих. Конфигурацията ми е

Intel®

Pentium® D CPU 2.80GHz

2.80Ghz, 1.00 GB of RAM

Physical Addres extension

SP 2

512 Видео карта

С администраторски права съм

П.С: Бива на кенана много е топло :wors:

А ХР-то какво е - Хоум или Про,с кой сервизен пакет е, драйверите инсталирани ли са ?И още - да не е самоделка ?

Редактирано от crazyfrog (преглед на промените)

Можеш да инсталираш по нова версия на windows installer

• Автор

XP e има си драйвери и съм с последната версия на W инсталлера

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.