Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор между три лаптопа .

Featured Replies

Toshiba Satellite L650-10D

http://pcstore.bg/laptopi/TOSHIBA-7/TOSHIBA-Satellite-L650-10D-782?s

2вариант-ASUS N61JV-JX001V- Нямам никаква представа за лаптопите на ASUS.

http://interacom.eu/%D0%BB%D0%B0%D0%BF%D1%82%D0%BE%D0%BF-asus-n61j-n61jv-jx001v/

3ти- SONY VAIO VPC-EB1M1E/T- За това SONY VAIO -Е серията чета по-нашите форуми ,че дисплеят му не бил хубав ,а за Сони съм чел обратното

http://laptop.bg/lap...vaio_vpceb1m1et

Ще се използва за всичко от семейството-филми ,игри ,работа.

С други думи работен кон.

Нямам никаква представа за лаптопите на ASUS.

Игри-GTA4 ,WOW и StarCraft 2 която ще излиза юли.

Може и някоя с коли ,но основно WOW и StarCraft 2.

Лично аз ти препоръчвам Този

Има адски много предимства пред гореописаните. :lol6:

Между другото моля ти се не препоръчвай лаптопи от JAR,просто поинтересувай се от други магазини и ще видиш че JAR не е магазинът от който искаш да си купиш компютър било то преносим или не :P

Редактирано от bssd (преглед на промените)

Вземай вайото без да се чудиш!

Сега след моя пост съм сигурен че ше изредят да пишат колко скъпи били и колко по-прекрасен лаптоп можеш да си вземеш за същите пари.

Аз само сонита ползвам и мога да кажа че от където и да ги погледна си заслужават парите.

ъм ... лоша матрица и сони в едно изречение не могат да бъдат. :)

Успех. ;)

Ъъъъъъъъъъъъъъъъъъ...за сонито няма да кажа нищо повече от това дето прогреса сам го е казал - Много пари ама за...СОНИ.

По скоро ще поискам поне едно нещо от адски многото предимства на леновото да се уточни...ако може естествено.

От тези само вайото става. Но ако ще го държиш постоянно в къщи, по-добре си вземи стационарен компютър, хем ще подкарваш и новите игри, докато с лаптопа със сигурност няма да можеш.

Не ги слушай!!! От всички които си избрал най-доброто е Toshiba.Със сигурност Сонито е с врадена видео карта , което за игри не те устройва.А за Асуса добре , но по добре е карта на АТI /тази на тошибата/. Не си избрал точния момент за покупка на лаптап , поради това , че цените доста се покачиха , но ако си твърдо решил да купуваш ,взимай Тошибата/ няма блутуут , но ще го приживееш /.

Лично аз ти препоръчвам Този

Има адски много предимства пред гореописаните. :biggrin:

Между другото моля ти се не препоръчвай лаптопи от JAR,просто поинтересувай се от други магазини и ще видиш че JAR не е магазинът от който искаш да си купиш компютър било то преносим или не :yanim:

Я кажи предимствата му...пред другите

Ех,той си еее казал в началото че е за игри ама няма кой да види,моля прощавайте,то тогава скачай на асуса(лично мнение)

за леновото ще кажа само че е бизнес модел,можете сами да разгледате с какво превъзхожда онези печки.

И съм много съгласен с badsector една настолна машина и малко спестени пари ;) може и да са много.

Редактирано от bssd (преглед на промените)

И на Sony - то и на Toshiba - та видео картата е една и съща ( ако не съм сбъркал модела на Vaio :) ) Аз бих предпочел Sony, но и Toshiba - та не е лош. Който и да вземеш няма да сбъркаш, но от сега ти казвам, че GTA 4 на лаптоп ... ;) малко трудно, въпреки, че покриваш изискванията. То на обикновенно PC турдно тръгва .. Но да кажем за WoW и StartCraft 2 става ...

и трите марки не харесвам, тошиба(не, че те си правят лаптопите) са най големите боклуци - пантите са им слабото място, сони също не правят лаптопи, само си слагат лепенката - цената е в пъти над качеството на лаптопа, та измежду трите марки гъзус (те си ги правят в свой завод) е най добре... за предпочитане е лаптопа да е с ати - инвидия имат голям брак на мобилни видеочипове, независимо каква марка е лаптопа, а интел правят най умрялото вградено видео, но и външно да почнат да правят пак няма да става за игри, също така и драйвери за видео от времето на външното интел 740 от 1999 година до сега няма нито едно свястно...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

• Автор

Игрите няма да са основното му предназначение , но като купувам все пак да е актуален,затова гледам видеото да е -Ати 5650 или НВидиа 330-325.Имам добър настолен .Игрите вървят добре на него.

Според коментарите Ати видео е по-добрият вариант ,визирам 5та серия-5650-5730.

Ако е Асуса по-добре е моделът с Ати 5730 отколкото НВидиа -така ли.Спрях се на НВидията заради превкл. м-ду вградената и външната видео карта.Всъщност колко е предиството ако се ползва на батерия, с колко удължава времето.Демек има ли реален ефект от тази технология на НВидия.

Ати имат ли разработена такава-за превкл. м-ду картите-питам от любопитство.

Основното е надеждността в изборът ми и да е актуален за момента.

http://www.squaretrade.com/htm/pdf/SquareTrade_laptop_reliability_1109.pdf

Това е доклад за дефектируемоста.Нямам опит да го коментирам , но затова се спрях на тези три марки.Надявам се изследването да е актуално.Публикувано е края на 2009.

Редактирано от ac28 (преглед на промените)

Игрите няма да са основното му предназначение , но като купувам все пак да е актуален,затова гледам видеото да е -Ати 5650 или НВидиа 330-325.

Първо предложение като минимум за поставените задачки, а както виждам лимитът в пари е доста по-висок и затова две много близки като праметри машини от двата лагера във вариант 17" на монитора - цък и цък, споменатите до момента не ги одобрявам, ако искаш да е Ейсус то поне гледай да е Г серия, познай защо сам, успех в избора :biggrin:

• Автор

kmvasilev- Предложенията са Ви напълно достатъчни като хардуер , а и първото е екстра като цена , но.... .Синът ми беше ходил в голямите маркети да гледа и му казали за Acer-ите- Acer,евтини материали ,пласмаса и т.н. ,дават дефекти .Да се спре на тези трите марки плюс Делл- били доста по-надеждни.На мене не ми се дават повече пари за същата конфигурация -Първото Ви предложение .Ама като ти кажат така ,почваш да се ослушваш и чудиш какво да вземеш,като марка при почти равни параметри.

Здравейте, моля не приемайте всичко по-долу като реклама на Acer, споделям единствено личния си опит. Слушал съм същите неща за евтините материали, дефектите, сигурно е вярно, а аз съм бил късметлия, но все пак - имам Acer от 2005. Ползвал съм го само за видео обработка, филми и игри, при условия които трудно могат да се нарекат нормални - силни вибрации, задимено помещение, влажност над нормалната, и не на последно място - солесъдържание във въздуха далеч над нормалното. Все още работи перфектно, с оригиналния Windows и т.н. Но съм виждал и Acer на колега, 3 пъти носен на сервиз и все така в трагично състояние, което ме наведе на мисълта, че сервиза на Acer(във Варна) е доста зле. Мисълта ми беше (ако все още четете поста) че всичко е голяма доза късмет, консултантите в Техно-полис-маркет-whatever са последните хора, които трябва да слушате, и тъй като нямам информация за сервиза на Sony, мога единствено да препоръчам Toshiba. Колеги които са ползвали услугите им са оставали доволни. Колкото до останалите модели, щом очевидно не сте настроен хазартно (иначе вземете Acer-a смело), вижте кой ще поддържа гаранцията, извънгаранционния сервиз и евентуално потърсете мнения за сервиза от препатили съфорумци. Не знам защо не помислите още веднъж за Fujitsu например, а чух и че MSI вече имали много добър сервиз, откакто Техномаркет вече не е официален дистрибутор, но не бих искал да ви обърквам допълнително. От моделите които сте посочили, аз лично бих взел Acer, но никога, ама никога не съм срещал собственик на Toshiba който да е бил недоволен от нещо. Всъщност лоши работи за марката съм чел само по форумите за "дървените сателитки" и т.н.

Уверен съм че SONY и DELL са прекрасни марки, но никога не бих дал токова пари за тях. Желая ви най-вече късмет с избора.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.