Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Включване на лаптоп

Featured Replies

значи четох доста за програмии ии тем подобни, та въпроса е следния:

Как мога да си наглася лаптопа( ии със каква програма) да се включва в определен от мен час и да стартива Winamp (като в плейлистата има сложено радио) ?

пс: забравих да спомена важно нещо, при всяко пускане на лаптопа излиза това от снимката, ии ако може да кажете как да го махна защото предполагам че ще пречи

post-251897-083687500 1277324051_thumb.j

Редактирано от krasimir64 (преглед на промените)

значи четох доста за програмии ии тем подобни, та въпроса е следния:

Как мога да си наглася лаптопа( ии със каква програма) да се включва в определен от мен час и да стартива Winamp (като в плейлистата има сложено радио) ?

пс: забравих да спомена важно нещо, при всяко пускане на лаптопа излиза това от снимката, ии ако може да кажете как да го махна защото предполагам че ще пречи

Здравей,

Относно първото ти питане- няма как да стане това, което искаш при напълно изключено РС. Вариант, който се сещам е да използваш Wake-on-Lan, но за целта ти трябва второ PC, (което да работи в часа, в който искаш да пуснеш желаното) през което да пуснеш първото, било то ръчно или автоматизирано с някакво приложение. На всичкото отгоре Wake-on-Lan трябва да се поддържа от дъното ти и мрежовата карта.

Winamp (както и което искаш друго приложение) може се стартира автоматично при всяко зареждане по известните начини - ако го сложиш в Startup папката или най-удобно през регистрите в Windows- HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run. Дотук със стартирането на Winamp, но за стартирането на елемент от Winamp вече е по-сложно. Ако няма такава опция той самият, може да стане с макрос. Например AutoIt.

На снимката, която си дал, акаунът е пуснат. Т.е., при изключването на лаптопа- ти не си го Shutdown-ал, ами например си избрал Hibernate или Standby. При нормален Shutdown акаунтът влиза автоматично, стига да няма поставена парола или акаунтът е повече от един.

Поздрави.

ПП.

Ако за автоматично стартиране добавиш не Winamp като приложение, ами изготвен плейлист от теб предварително, в който да се съдържа желаната програма, Winamp ще тръгне свирейки.

Редактирано от 3nf (преглед на промените)

• Автор

Здравей,

Относно първото ти питане- няма как да стане това, което искаш при напълно изключено РС. Вариант, който се сещам е да използваш Wake-on-Lan, но за целта ти трябва второ PC, (което да работи в часа, в който искаш да пуснеш желаното) през което да пуснеш първото, било то ръчно или автоматизирано с някакво приложение. На всичкото отгоре Wake-on-Lan трябва да се поддържа от дъното ти и мрежовата карта.

Winamp (както и което искаш друго приложение) може се стартира автоматично при всяко зареждане по известните начини - ако го сложиш в Startup папката или най-удобно през регистрите в Windows- HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run. Дотук със стартирането на Winamp, но за стартирането на елемент от Winamp вече е по-сложно. Ако няма такава опция той самият, може да стане с макрос. Например AutoIt.

На снимката, която си дал, акаунът е пуснат. Т.е., при изключването на лаптопа- ти не си го Shutdown-ал, ами например си избрал Hibernate или Standby. При нормален Shutdown акаунтът влиза автоматично, стига да няма поставена парола или акаунтът е повече от един.

Поздрави.

ПП.

Ако за автоматично стартиране добавиш не Winamp като приложение, ами изготвен плейлист от теб предварително, в който да се съдържа желаната програма, Winamp ще тръгне свирейки.

аммии Winamp-а ми сам пуска песните само като кликна на иконката му. Пък за изключването е точно така давам му Shutdown, ии после кат го пусна излиза това( няма пароли ии както се вижда от снимката няма и други акаунти

пп: какво означаваше това Hibernate, че не мога да се сетя

пп2: махнах го логон скреена, нагласил съм Winamp да се пуска с зареждането на компа ии да ми пуска радио.

Остава последното за което ви моля за помощ искам както е изключен или в стандбай ии със затворен капак, лаптопа да се пуска

Редактирано от krasimir64 (преглед на промените)

• Автор

аммии Winamp-а ми сам пуска песните само като кликна на иконката му. Пък за изключването е точно така давам му Shutdown, ии после кат го пусна излиза това( няма пароли ии както се вижда от снимката няма и други акаунти

пп: какво означаваше това Hibernate, че не мога да се сетя

пп2: махнах го логон скреена, нагласил съм Winamp да се пуска с зареждането на компа ии да ми пуска радио.

Остава последното за което ви моля за помощ искам както е изключен или в стандбай ии със затворен капак, лаптопа да се пуска

оправих го

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.