Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръки за Холандия

Featured Replies

Здравейте! Налага ми се да отида до Холандия по работа за два дни и реших да си взема още един ден, за да поразгледам. Можете ли да ми предложите хотел в центъра (с нормални цени) и да ми препоръчате места, които са задължителни за посещение? С една дума обмислям си програмата :rolleyes:

За Амстердам ли си говорим? Или за друг град в Холандия?

За хотели - не мога да ти кажа, защото в Амстердам съм била или на хостел или на couch surfing.

Но за места - има много, според зависи какво те интересува. Аз лично бих посетила отново:

Музея на фотографията

Torture museum

Музея на Ван Гог :clap:

Историческия музей (там доста време можеш да откараш - последния етаж е за модерната история на града, даже са преместили първия някога създаден coffee shop там).

В самия център има много приятни заведения и кофи шопове, които можеш да посетиш. Това в случай, че пушиш марихуана или хашиш и искаш да пробваш от това, което се предлага по заведенията.

Ако си там вечерта - може да отидеш до red lights district. Просто да се разходиш, да кажеш, че си бил там (снимките са забранени). На мен не ми хареса, но аз съм жена и не ми беше особено интересно да гледам млади полу-голи девойки, зад витрините на малките стаички.

Ако се организираш добре - можеш да разгледаш доста неща, града не е чак толкова голям :down:

Приятно пътуване и после покажи снимки ;)

П.П: Музея на Мадам Тюсо (с восъчните фигури) е голяма атракция принципно. Това в случай, че искаш да се снимаш до някоя известна личност и после да се пробваш да метнеш някой познат. Аз така направих с Джони Деп и Обама ;)

Редактирано от Amadea (преглед на промените)

• Автор

Да, за Амстердам ми е мисълта :whist: А каква означава couch surfing? Идеята за хостел не е лоша, но съм сам и като че ли предпочитам хотел. Дотук съм се спрял на музея на Мадам Тюсо, Музея на Ван Гог, red lights district, някой хубав бар вечерта за мача.

Couch Surfing

Даже мисля, че за сам човек това е по-добрия вариант, защото ще спиш в домът на местни - а ако са някакви готини сладури, със сигурност ще те разходят насам-натам и ще ти покажат най-интересните неща в града :mad:

Регистрирай се и пиши на хора, които живеят в Амстердам - в сайта всичко си пише. Аз съм го правила няколко пъти + посрещала съм и гости.

Даже сега се сещам, че юли месец ми идва един мексиканец :biggrin:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.