Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с шрифта на Windows 7 ?

Featured Replies

Не знам от какво е станало но деинсталирах една програма от контрол панел-а и след нея се появи това нещо. Нета ми спираше през 5 секунди имах пинг до 500микро секунди... А ето и скреен на проблема с шрифта. Нета го оправих просто нямах антивирусна отдавна и всичко в мрежата каквото има идваше при мен. Сега си сложих антивирусна и всичко е на 6 .

post-274446-054961200 1277970906_thumb.j

а какво прави тоя флекс там, след като е 7?

мога и за 7 да ти кажа къде да го търсиш, но ще изчакаме

Какво properties на Windows 7 няма такова нещо.... Помисли пак!

Той Aquaris добре е помислил...

Т'ва Win 7!? Поредната недодялана самоделка, над която ще се мъчат хората да и оправят проблемите. Езвенете ме колеги за спама, ама при положение, че не се знае, кой "майстор" какво е слагал и как е сглобявал тоя Windows, а отгоре на всичко автора зел та му забол и Flex... E как да няма хиляди проблеми. Дано не съм прав и момчето да си реши грижите…

Редактирано от exwol (преглед на промените)

• Автор

Той Aquaris добре е помислил...

Т'ва Win 7!? Поредната недодялана самоделка, над която ще се мъчат хората да и оправят проблемите. Езвенете ме колеги за спама, ама при положение, че не се знае, кой "майстор" какво е слагал и как е сглобявал тоя Windows, а отгоре на всичко автора зел та му забол и Flex... E как да няма хиляди проблеми. Дано не съм прав и момчето да си реши грижите…

Колкото до уиндоуса не е самоделка и флекс таипа аз съм си го слагал. Т'ва ли е решението не проблема ми ? Не знам от какво е но шрифта май е съшия само че е удебелен и в курсив. А и да няма някой проблем с видео дрейвър или с DirectX 10 защото това се отразява и на игрите в който играя.

Редактирано от mynam3 (преглед на промените)

от години хората се опитват да ви кажат че флекса е вредно приложение, но щом искате - 7 има 4 фонетични клавиатурни подредби

personalize>windows color>advanced appereance settings и търсиш кой шрифт е болднат

• Автор

Мхнах тъпия Флекс и уиндоуса ми е на Български не мога да го намеря това което ми каза. Стигам само до някаде.

Персонализиране>....

второто отдолу>единствения син линк нататък е лесно

• Автор

Мерси брат да си жив и здрав :blink: Ся махнах Флекс таипа и пиша от http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php Може ли да ми кажеш как ся да сменям езика и кой е нормалният шрифт защото там са много я виж на теб как ти е и ми кажи.И друго в скаипа си остана същия :( също и в диспечара на задачит. v igrite pak si mi e na korsiv

Редактирано от mynam3 (преглед на промените)

коя програма си премахвал, когато се получи така?

http://img691.images...pboard05si.jpg/ - избраното е флексТЪП-ската фонетика

езика се сменя с alt+shift

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

• Автор

коя програма си премахвал, когато се получи така?

http://img691.images...pboard05si.jpg/ - избраното е флексТЪП-ската фонетика

езика се сменя с alt+shift

Ем езика пак не можах да го сменя :rolleyes:

Ама всички шрифтове ги оправих само 1 остана. на които не ми позволява да го редактирам. Текст в прозорец . http://img717.imageshack.us/f/35459122.jpg/

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.