Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Рестарт на компютъра [РЕШЕН]

Featured Replies

Продължаваме...::whist:

Изтеглете SDFix, преминете в безопасен режим и стартирате инструмента (стартирате с RunThis.bat - потвърждавате катото натиснете "Y"),след завършване на сканирането копирайте текста от C:\Report.txt и го поставете в следващото си съобщение или архивирайте файла C:\Report.txt и го прикачете в следващото си съобщение.

+

Изтеглете ComboFix от тук, тук или тук и го запазете на десктопа си.

1. Внимание!Задължително затворете браузера си,временно изключете антивирусната си програма,firewall и друг защитен софтуер.Не стартирайте други програми по време на работа на ComboFix.Combofix може да изключи интернета ви след известно време от началото на стартирането и.Не го включвайте докато Combofix не завърши работата си.Ако интернета не тръгне след завършване на сканирането,рестартирайте компютъра си.По време на работата на Combofix не натискайте бутоните на мишката,това може да стане причина Combofix да увисне.

2.Старирайте combofix.exe,и когат процесът на сканиране завърши,копирайте текста от C:\ComboFix.txt и го прикачете в следвашия си пост.

- ако ComboFix не се стартира преименувайте combofix.exe в combo-fix.exe.

Преполагам имате инсталационен диск с Windows с вашата ОС....ХУБАВО Е ДА СИ ГО ПОДГОТВИТЕ...!!!:blink:

• Автор

За съжаление нямам в момента диск с windows.притеснямам се от факта ,че може да се наложи преинсталация ,а в момента не съм подготвена за такава процедура.Имам доста информация която няма къде да сваля и да съхраня.Извън страната съм и не разполагам с тази възможност.

Не говорим за преинсталация.....а ако се наложи ,казвам ако се наложи ,да поправим един системен файл в който се съмнявам.Но това ще стане сигурно когато завършите сканиранията с препоръчаните от мен програми..!Не се притеснявайте..най-малко от мен ще чуете думата ''преинсталация''....!:cool:

• Автор

Цялата процедура ли да е в безопасен режим или ComboFix при нормално стартиран windows

• Автор

В безопасен режим само с SDFix ,с ComboFix в нормален режим...!:wors:

нормално ли е процеса на SDFix да продължава повече от 6 часа и да е на 50%

Копирайте текста в карето на notepad и го запазваш с име CFScript.txt на десктопа си:

KILLALL::

FCopy::

c:\windows\ServicePackFiles\i386\winlogon.exe | c:\windows\system32\winlogon.exe

RegNull::

[HKEY_USERS\S-1-5-21-854245398-436374069-682003330-1003\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Shell  Extensions\Approved\{569EB8BA-B906-57CD-D932-52308247C558}*]

След съхранението премести CFScript.txt на иконата на ComboFix.exe

cfscript.gif

Повторете лога с ComboFix..!:whist:

Освен това изгответе лог с АВЗ - само 3-ти скрипт ..!:whist:

Перфектно!Логът е кристално чист!:)Очаквам да видя и другия...след това ще направим няколко процедури и приключваме!!!:cool:

alex какво е това........?:speak:Очаквах контролен лог от ComboFix..?:P

Повторете лога с ComboFix..!:)

Освен това изгответе лог с АВЗ - само 3-ти скрипт ..!;)

Явно не сте ме разбрали..?;)

Чудесно!И този лог е чист!:)

1.Натиснете Start ==> Run ==> въведете командата Combofix /Uninstall ==> OK

1582611G.jpg

Изтеглете OTCleanIt или от тук,стартирайте и натиснете Clean up

2.С АВЗ изпълнете скрипт # 6:

2292390N.jpg

3.Изтеглете TFC (Temp File Cleaner) от тук и го запишете на десктопа

Стартирайте TFC.exe

Имайте търпение и изчакайте програмата да завърши работата си

Ако е необходимо, потвърдете с OK за рестартиране на Windows

И накрая,имате ли още проблеми...как е системата ви?;)

• Автор

За сега не виждам нещо подозрително.Мисля ,че всичко е нормално.За пореден път искам да ти благодаря за труда,усилията и отделеното време.Не знам какво щях да правя без твоята помощ.БЛАГОДАРЯ БЛАГОДАРЯ БЛАГОДАРЯ БЛАГОДАРЯ БЛАГОДАРЯ :clap: :clap: :clap: :clap: :wors: :wors: :):yanim: :yanim:

И аз благодаря за съдействието....:yanim:Желая ви късмет...!Ако имате проблеми,пишете ...!:yanim: Маркирам темата като решена..!:)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.