Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Здравейте! Станах притежател на едно малко компютърче 7 инчово с ОС Windows CE5. Останах доста разочарован от факта, че няма вградена поддръжка на кирилица и то Windows 1251. Менютата тук в форума са неразбираеми. Уникод кирилицата се поддържа. До колкото разбрах май няма възможност да инсталира допълнително. Има регионални настройки, но сред тях българска няма. В сайта им пише че имат руска, но не видях такава в моята машина. Това чудо на китайската промишленост дали разпознава файлов формат NTFS? Питам това, защото флашките не ги вижда като устройства, а те са на NTFS. При стартирането на машината има опция за обновяване на системата като се натисне F1, но после иска парола. Никъде в упътването (книжката) към машината няма писано нещо по въпроса.

Ако някой има някаква информация или нещо друго по въпроса нека пише.

Здравейте! Станах притежател на едно малко компютърче 7 инчово с ОС Windows CE5. Останах доста разочарован от факта, че няма вградена поддръжка на кирилица и то Windows 1251. Менютата тук в форума са неразбираеми. Уникод кирилицата се поддържа. До колкото разбрах май няма възможност да инсталира допълнително. Има регионални настройки, но сред тях българска няма. В сайта им пише че имат руска, но не видях такава в моята машина. Това чудо на китайската промишленост дали разпознава файлов формат NTFS? Питам това, защото флашките не ги вижда като устройства, а те са на NTFS. При стартирането на машината има опция за обновяване на системата като се натисне F1, но после иска парола. Никъде в упътването (книжката) към машината няма писано нещо по въпроса.

Ако някой има някаква информация или нещо друго по въпроса нека пише.

Не, не поддържа NTFS, можеш само да съжаляваш за регионалните настройки, защото стандартната версия си ги има, но явно това е поорязана версия. има фонетична клавиатура (безплатна) от Microinvest

• Автор

Не, не поддържа NTFS, можеш само да съжаляваш за регионалните настройки, защото стандартната версия си ги има, но явно това е поорязана версия. има фонетична клавиатура (безплатна) от Microinvest

А за преинсталация как стоят нещата. Чух че с префлашване ставало, но не знам.

А за преинсталация как стоят нещата. Чух че с префлашване ставало, но не знам.

АКо искаш да имаш устройство по-добре не пробвай. Кой знае какви къстомизации са му правили китайците

• Автор

АКо искаш да имаш устройство по-добре не пробвай. Кой знае какви къстомизации са му правили китайците

Ами не знам, то сега в това положение не е устройство, ами половин устройство. Не навсякъде може да четеш в форумите, за писане пък въобще да не говорим че може. Форматирах една флашка на ФАТ и се появи като твърд диск. Пуснах едно клипче и то засича, пък можело музика и филми да се гледат и слушат. Глупости.

Ами не знам, то сега в това положение не е устройство, ами половин устройство. Не навсякъде може да четеш в форумите, за писане пък въобще да не говорим че може. Форматирах една флашка на ФАТ и се появи като твърд диск. Пуснах едно клипче и то засича, пък можело музика и филми да се гледат и слушат. Глупости.

ИНсталирай си CorePlayer

Какъв е този windows CE5

АХА.

Аз съм слагал windows 7 embedded от замунда

На какво си го слагал?

На лаптопа ми заради една функция.

Можеше да махнеш някои компоненти от него.

Например таблет писи

На лаптопа ми заради една функция.

Можеше да махнеш някои компоненти от него.

Например таблет писи

Това е операционна система за телефони и MID, не за преносими компютри

Това е операционна система за телефони и MID, не за преносими компютри

Този беше.

За компютри.

А мога ли да сложа този виндовс на нокиа 5230

Само да ти покажа после ще го изтрия линка.

Ето тоз.

http://*************************************/d.....id=212149=1

Редактирано от Webtut-Bg SupporT® (преглед на промените)

Този беше.

За компютри.

А мога ли да сложа този виндовс на нокиа 5230

Само да ти покажа после ще го изтрия линка.

Ето тоз.

Тогава няма нищо общо с CE, просто някой пишман кракер е решил да я кръсти по-интересно сборката си..

Не, не може заради различната архитектура

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Тогава няма нищо общо с CE, просот някой пишман кракер е решил да я кръсти по-интересно сборката си..

Не, не може заради различната архитектура

А един френд ми каза че мга да си кача като прогрма windows mobile н моя нокиа5230

Че на неговият я бил качил но после я изтрил.

И този ембедед дето ти го дадох мога ли да го ползвам стандартно

Редактирано от Webtut-Bg SupporT® (преглед на промените)

А един френд ми каза че мга да си кача като прогрма windows mobile н моя нокиа5230

Че на неговият я бил качил но после я изтрил.

И този ембедед дето ти го дадох мога ли да го ползвам стандартно

кажи му да си го ползва като си го е качил.

Кой ембедед да ползваш стандартно за какво?

кажи му да си го ползва като си го е качил.

Кой ембедед да ползваш стандартно за какво?

Оня линк дето ти го дадох за него става дума да си го сложз ли

Оня линк дето ти го дадох за него става дума да си го сложз ли

Къде да си го сложиш? (хайде да не споменавам нецензурни изрази)

Къде да си го сложиш? (хайде да не споменавам нецензурни изрази)

:cool:На лаптопа.

И за нецензурната дума знам какво искаш да кажеш :cool:

:cool:На лаптопа.

И за нецензурната дума знам какво искаш да кажеш :cool:

Темата е за друго, но да, мо жеш да си го сложиш. Ти да не се бориш за приза "Да ползваме най-идиотската операционна система"?

Темата е за друго, но да, мо жеш да си го сложиш. Ти да не се бориш за приза "Да ползваме най-идиотската операционна система"?

Ами може да ми слоцжиш ти този прякор

• Автор

От цялата работа някой знае ли каква парола се иска при обновяването на ОС? При пускане на машинката се извежда за кратко време надпис за обновяване да се натисне Ф1. При натискането се иска парола. Каква е тя?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.