Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

проблем с Windows интерфеис

Featured Replies

мола помогнете имам много голям проблем докараха ми компутар от чожбина и е на испански и нищо нему разбирам молажи кажете от каде да си истегла българско меню за Windows service pack 3 home edithion намерих в форума няколко теми истеглих няколко български менюта но ми казва,че Windows-са трябва да ми е с англиско меню мола помогнете мерси предварително

Виж в "Добавяне или премахване на програми" дали има инсталиран някакъв езиков пакет.

Ако е правено с MUI пакет, няма да стане.Има още един вариант, Bulgarian MUI . Разархивирай и стартирай MUISETUP.EXE, постави отметка на български.

мола помогнете имам много голям проблем докараха ми компутар от чожбина и е на испански и нищо нему разбирам молажи кажете от каде да си истегла българско меню за Windows service pack 3 home edithion намерих в форума няколко теми истеглих няколко български менюта но ми казва,че Windows-са трябва да ми е с англиско меню мола помогнете мерси предварително

Не е възможно, за да бъде инсталиран пакета за български менюта е необходимо версията на WIndows да е английска.

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

• Автор

Не е възможно, за да бъде инсталиран пакета за български менюта е необходимо версията на WIndows да е английска.

да това го разбрах а поне има ли някакъв начин да го направа поне на англйски

а знаете ли кое е най лошото тожа,че лап топа ми е мини и няма такова място дето се вкарва диска иначе до сега да сам го преинсталнал молави поне помогнете да го направа на англйиски

Редактирано от yoan1 (преглед на промените)

да това го разбрах а поне има ли някакъв начин да го направа поне на англйски

а знаете ли кое е най лошото тожа,че лап топа ми е мини и няма такова място дето се вкарва диска иначе до сега да сам го преинсталнал молави поне помогнете да го направа на англйиски

не може, има само пакети от английски към език

• Автор

стига ми да е на англйски може ли да ми обясните само как стажа от флашка

Потърси във форума има достатъчно писано по въпроса:rolleyes: И се постарай да пишеш разбираемо:blink:

• Автор

Потърси във форума има достатъчно писано по въпроса:) И се постарай да пишеш разбираемо:)

потарсих но сички са от 2008 или по стари и линковете които са дадени там неми се отварят мола помогнете много е спешно windows-са ми е станал на няква кифла а неми се дават пари да го дам на ремонт защoтo имам флаш usb памет молави обяснете как става

• Автор

Пробвай с това ТУК ТЪРСИ става с winsetupfromusb а и можеше да потърсиш по подробно

Какво е това

Ето и упътване за winsetupfromusb

ТУК ЧЕТЕШ КАК СТАВА

разбрах как става но има нещо което неразбрах като цъкна на broswer да кажа каде е папката на windows-са който искам да ботна неще да ми отвори папката молате помогни ако може да ми пишеш на скаип: yolanski123 ако нямаш скайп пиши тук и оште нещо мога ли да си кача английско меню и ако може от каде уоиндоса ми е home edition мерси предварително

Потърси ме ти на скайп и то бързо

georgiosstamos

Редактирано от Webtut-Bg SupporT® (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.