Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ за връзка лаптоп-тв чрез HDMI кабел

Featured Replies

Моля за помощ! Искам да свържа лаптоп Asus с ТВ Sony чрез HDMI кабел, но явно опирам до настройките на лаптопа и не мога да се справя. Лаптопа е с видеокарта ATI Radeon HD 3470. След инсталацията на софтуера АТИ нещо ми дава грешка и не може да се оправи. Дали там е причината?

• Автор

Благодаря. Аз от там съм инсталирал драйверите, но нещо не се получи при монитор.

Пак не разбрахме коя е операционната система...Ако си с ХР,ще ти трябва Control Center-а на ATI,а ако си с Vista или 7,задържаш бутона WIN+P и ти се отваря процорец с избор на мониторите.По принцип със 7-цата,при включване на кабела директно се клонира десктопа на TV-то.

• Автор

С XP съм.Точно контрол центъра не ще да се инсталира както трябва.Инсталирах го няколко пъти и не ще да се отваря.

Инсталирай си Microsoft NetFramework на мен така ми се оправи центъра

Инсталирай си Microsoft NetFramework на мен така ми се оправи центъра

А обясни ли на човека, че инсталацията на Microsoft NetFramework винаги започва с версия 1.1 и после продължава с другите?

Това е задължително условие. А може и да го знаете.

А обясни ли на човека, че инсталацията на Microsoft NetFramework винаги започва с версия 1.1 и после продължава с другите?

Това е задължително условие. А може и да го знаете.

А какво ще стане ако прескочим версия 1.1 и инсталираме направо версия 3.5 примерно. Нещо ще се обърка ли, компютъра ли ще спре да работи или какво ще стане...

Питам защото наистина ме интересува, не се заяждам... При мен нямам 1.1 а имам направо 3.5. Питам за да знам какво ме чака...

А какво ще стане ако прескочим версия 1.1 и инсталираме направо версия 3.5 примерно. Нещо ще се обърка ли, компютъра ли ще спре да работи или какво ще стане...

Питам защото наистина ме интересува, не се заяждам... При мен нямам 1.1 а имам направо 3.5. Питам за да знам какво ме чака...

Ако си започнал инсталацията, вече си забелязал, че компа те моли да започнеш с версия 1.0 или 1.1. Почти на всички машини дето съм го инсталирал ми го е искал. Основната база данни се намират във версия 1.1 а всички останали са насдтройка на нея 2.0 : 3.0 :3,5 : и 4. Достатъчно е да имаш поне версия 2.0.

Аз дори не се съмнявах , че много хора отВас нямат тази инсталация на компютъра си. А много програми я изискват - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !

По принцип компютърът не разрешава инсталирането на по висока версия от 1.1 ако нямаш инсталирана последната. /1.0 или 1.1/

Успех!

Ако си започнал инсталацията, вече си забелязал, че компа те моли да започнеш с версия 1.0 или 1.1. Почти на всички машини дето съм го инсталирал ми го е искал. Основната база данни се намират във версия 1.1 а всички останали са насдтройка на нея 2.0 : 3.0 :3,5 : и 4. Достатъчно е да имаш поне версия 2.0.

Аз дори не се съмнявах , че много хора отВас нямат тази инсталация на компютъра си. А много програми я изискват - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !

По принцип компютърът не разрешава инсталирането на по висока версия от 1.1 ако нямаш инсталирана последната. /1.0 или 1.1/

Успех!

Благодаря за разяснението. Наистина не го знаех това. Ще го имам предвид :whist:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.