Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подходящата видеокарта ?

Featured Replies

Ще сменям компютъра ,но не съм много на ТИ с видеокартите затова търся подходящата ,изискванията ми спрямо игирите са: -GTA lV , -Colin McRae DIRT 2 , -Need for Speed SHIFT , -последното COD . Мерси предварително. Извинявам се ,ако не съм писал в правилната категория :yanim:

За да може да ти се даде най-доброто предложение трябва да дадеш малко информация.

1: Цялата ти налична конфигураця.

2: Монитора с който разполагаш.

3: И парите с който разполгаш.

Иначе това е минимума според мен: SAPPHIRE 512MB HD5750 http://sky.bg/Details.aspx?ID=14765 219 лева.

• Автор

Ще сменям целия компютър мониторът е този: http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09034941 ,смятам да отделя около 600 лв. за цялата конфигурация.Идеята ми беше да ми предложите няколко видеокарти ,които да подкарат гореспоменатите игри ,пък аз като разглеждам компютрите да знам какво видео да избирам. Мерси отново. :yanim:

А моята идея е хората да ти дадат съвет каква конфигурация да си вземеш.И по-добре отдели още минимум 200лв.

• Автор

Ок ,затова пиша тук ,за да приемам съвети благодаря ,ако намерите нещо пишете.Благодаря за бързите реакции,но все пак мпже ли да се предложи нещо в този диапазон ?

Редактирано от xicxo (преглед на промените)

За 600 лева трудно ще се направи PC. Това е минимума който си заслужава:

2318317Y.jpg

Но по-добре отдели още 200 лева и можеш да си вземеш нещо, което да отговаря на изискванията ти. Погледни в тази тема: http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=158773

• Автор

Ясно ще трябва да се посъбират още парички....

За да може да ти се даде най-доброто предложение трябва да дадеш малко информация.

1: Цялата ти налична конфигураця.

2: Монитора с който разполагаш.

3: И парите с който разполгаш.

Иначе това е минимума според мен: SAPPHIRE 512MB HD5750 http://sky.bg/Details.aspx?ID=14765 219 лева.

Не, минимумът не е това за тия игри. Има и по-изгодни предложения.

Не, минимумът не е това за тия игри. Има и по-изгодни предложения.

Щом казваш, че има и по-изгодни предложения, сподели ги.

За дирт 2 и нфс и код, да има, но не и за GTA, още повече на тоя монитор.

Редактирано от wlyl0pez (преглед на промените)

Щом казваш, че има и по-изгодни предложения, сподели ги.

За дирт 2 и нфс и код, да има, но не и за GTA, още повече на тоя монитор.

GTS250. Картата е с 1024 MB памет, а тая която си посочил, е с 512 MB. Извинявам се, но не видях монитора. И двете карти са сравнително слаби за тая резолюция, но GTS 250 има своите предимства - по-ниска цена, по-добра производителност като цяло и поддръжка на PhisX и тем подобни. DX11 липсва, но това едва ли е болка за умиране в тоя клас видеокарти.

Редактирано от ImpossibleMan (преглед на промените)

GTS250. Картата е с 1024 MB памет, а тая която си посочил, е с 512 MB. Извинявам се, но не видях монитора. И двете карти са сравнително слаби за тая резолюция, но GTS 250 има своите предимства - по-ниска цена, по-добра производителност като цяло и поддръжка на PhisX и тем подобни. DX11 липсва, но това едва ли е болка за умиране в тоя клас видеокарти.

Нормална gts 250(не green версия) наистина е с минимално предимство пред 5750, но ти предлагаш green версия, която е със занижени показатели и тези който са дадени в сайта далеч не отговарят на истината според достата теми във чуждите форуми. Дори след overclock пак не може да се достигне нивото на нормална гтс 250. Да не споменаваме и по-високата процесорна зависимост на гтс 250 спрямо 5750.

Колкото до паметта, мисля че тя не е най-определящия фактор точно в този случай.

Но няма смисъл от спорове за видео, което ще се слага на реално несъществуващ компютър.

Нормална gts 250(не green версия) наистина е с минимално предимство пред 5750, но ти предлагаш green версия, която е със занижени показатели и тези който са дадени в сайта далеч не отговарят на истината според достата теми във чуждите форуми. Дори след overclock пак не може да се достигне нивото на нормална гтс 250. Да не споменаваме и по-високата процесорна зависимост на гтс 250 спрямо 5750.

Колкото до паметта, мисля че тя не е най-определящия фактор точно в този случай.

Но няма смисъл от спорове за видео, което ще се слага на реално несъществуващ компютър.

А това как е според теб?

GALAXY GTS250 COOL 512M DDR3 168.06 201.50 180.17 216.00

Пак ли е GREEN версия? Да, май пак е такава :rolleyes:

Прав си, компютърът не е роден.

Редактирано от ImpossibleMan (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.