Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вирус ли е?!

Featured Replies

Здравейте, извинявам се ако съм объркал раздела, но Вие сте единствените, които можете да ми помогнете, за да знам, дали съм за преинстал или имам вирус! Значи, ето какъв е проблемът, боравя с лаптоп... он няколко дни ми прави проблем при включването, дава ми черен екран и се вижда МНОГООО бледо, трябват му 10 минутки, за да се оправят нещата. По-лошото е, че от няколко дни имам един надпис... ще го цитирам дословно, той седи долу вдясно на монитора ПОСТОЯННО, докато е включен компютърът: "You may be a victim of software counterfiting. This copy of Windows did not pass genuine Windows validation" - това ми е надписът. Знам, че нещо МНОГОО Лошо съм осрал (с извинение), но ми е необходима Вашата помощ, за да знам, дали да го метна в боклука или мога се размина с преинстал или ремонт!!! ИСКРЕННО ВИ БЛАГОДАРЯЯЯЯЯ!!!

Здравейте, извинявам се ако съм объркал раздела, но Вие сте единствените, които можете да ми помогнете, за да знам, дали съм за преинстал или имам вирус! Значи, ето какъв е проблемът, боравя с лаптоп... он няколко дни ми прави проблем при включването, дава ми черен екран и се вижда МНОГООО бледо, трябват му 10 минутки, за да се оправят нещата. По-лошото е, че от няколко дни имам един надпис... ще го цитирам дословно, той седи долу вдясно на монитора ПОСТОЯННО, докато е включен компютърът: "You may be a victim of software counterfiting. This copy of Windows did not pass genuine Windows validation" - това ми е надписът. Знам, че нещо МНОГОО Лошо съм осрал (с извинение), но ми е необходима Вашата помощ, за да знам, дали да го метна в боклука или мога се размина с преинстал или ремонт!!! ИСКРЕННО ВИ БЛАГОДАРЯЯЯЯЯ!!!

Здравей, макар и да не си написал за каква ОС става дума (какъв Уиндоус), трябва да те успокоя че не си се "осрал", а най - вероятно си упдейтнал и надписът ти казва че използваш нелицензирана ОС. От тук нататък те съветвам да се обърнеш към някой близък който "разбира", за да те посъветва какво да правиш.

Лека вечер!

• Автор

Windows XP ... Благодаря ти, човек :friends1: !!! Ще нося добрия приятел на ремонт ... бях се изплашил адски за него !!! А от това ли не ми светва екранът веднага или ... (сорка за нахалството)!!!

прегледай тази тема http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=48299 и ако мислиш,че ще можеш да се справиш :dollars::friends1: ,давай според указанията от тук http://support.microsoft.com/kb/921914 ,ако ли не :beer: ,повикай някой,който разбира :) -това става за не повече от 10-15 мин време с двата рестарта ;) .успех!

Редактирано от DrHAUZ (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.