Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся грамофонни плочи.Може и неработещи.

Featured Replies

Моля темата ако не е за тук да я преместите където е нужно,смятам,че тук трябва да я отворя.

Търся грамофонни плочи.Не са ми нужни за да ги слушам,а имам друга идея.Единствено,което мога да отбележа е да са запазени на вид .

Марката няма значение,интересува ме външният вид.

• 1 месец по-късно...

Търся грамофонни плочи.Не са ми нужни за да ги слушам,а имам друга идея.Единствено,което мога да отбележа е да са запазени на вид .

Марката няма значение,интересува ме външният вид.

малко късно питам,но за какво са ти тия плочи

Редактирано от bogich (преглед на промените)

Авторът не е счел за нужно да отговори на тоя въпрос, но един от възможните отговори е "за саксии" - етикетът на плочата пасва точно върху отвора на компотен буркан тип "Омния" (800 гр). Плочата се поставя така за кратко във фурната при ниска температура и за нула време се получават "къдрави" саксии. Преди години, когато грамофонните плочи изведнъж се превърнаха в излишно бреме имаше бум на подобни творения.

Разбира се, това е само догадка. Възможно е съвсем друго предназначение.

• Автор

Авторът не е счел за нужно да отговори на тоя въпрос, но един от възможните отговори е "за саксии" - етикетът на плочата пасва точно върху отвора на компотен буркан тип "Омния" (800 гр). Плочата се поставя така за кратко във фурната при ниска температура и за нула време се получават "къдрави" саксии. Преди години, когато грамофонните плочи изведнъж се превърнаха в излишно бреме имаше бум на подобни творения.

Разбира се, това е само догадка. Възможно е съвсем друго предназначение.

Няма да ги използвам за САКСИИ !

Стаята ми е така да се каже подобие на дискотека можете да разгледате снимките в профила ми на категория "За мен".Но това е друга тема.

Мисля да разположа няколко плочи на стените около тонколоните,допълнени с някое-друго огледало отражаващо неоновите светлини,който бих поставил непосредствено до тях.

Както казах,плочите няма да ги слушам,а ще бъдат използвани единствено с "дизайнерска" цел.

Дано съм бил изчерпателен.

Поздрави.Павел Костадинов

Няма да ги използвам за САКСИИ !

Стаята ми е така да се каже подобие на дискотека можете да разгледате снимките в профила ми на категория "За мен".Но това е друга тема.

Мисля да разположа няколко плочи на стените около тонколоните,допълнени с някое-друго огледало отражаващо неоновите светлини,който бих поставил непосредствено до тях.

Както казах,плочите няма да ги слушам,а ще бъдат използвани единствено с "дизайнерска" цел.

Дано съм бил изчерпателен.

Поздрави.Павел Костадинов

Мисля, че като си отида до село, мога да ти донеса 20-30 броя, но как ще си ги получиш, ти решавай.

• Автор

Мисля, че като си отида до село, мога да ти донеса 20-30 броя, но как ще си ги получиш, ти решавай.

Ехаа супер :) . Ами някои от куриерите ще да е - Еконт,Спиди.

Аз ще поема разходите по транспорта.

А каква цена им търсиш :whist:

• 2 седмици по-късно...

Някой още интересува ли се от плочи. Имам доста и са добре запазени (мога да кажа, че са доста ценни антики) :friends1:

• Автор

Някой още интересува ли се от плочи. Имам доста и са добре запазени (мога да кажа, че са доста ценни антики) :friends1:

Имаш ЛС.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.