Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Стрували си GIGABYTE MA785G-UD3H

Featured Replies

Искам да разкарам сегашното ми дъно и видео.Трябвами дъно с вградено видео нещо около 100-150лв.Проца е 5600+ рамта да е ддр2

Това струвалиси MA785G-UD3H или другия модел Gigabyte GA-MA785GM-US2H

Редактирано от GigabyteFen (преглед на промените)

Как реши, че UD2H е предния модел? Освен това, ако си беше дал труд внимателно да погледнеш дъната за които говориш, щеше да видиш, че GIGABYTE MA785GMT-UD2H поддържа DDR3.

• Автор

Как реши, че UD2H е предния модел? Освен това, ако си беше дал труд внимателно да погледнеш дъната за които говориш, щеше да видиш, че GIGABYTE MA785GMT-UD2H поддържа DDR3.

Грешка обърках редактирах си поста.Ставаше въпрос за GA-MA785GM-US2H :cool:

MA785G-UD3H е по-доброто. А ако можеш да заделиш още 50 лева за нещо като тази комбинация - цък и цък ще е много по-добре. Но ако парите са кът - дъно с вградено :rolleyes:

не си струва - разлика между твоето дъно и новото няма да забележиш - особенно като новото е с вградено видео... но като се извъсиш парите ще го разбереш... по добре инвестирай тия пари във ново видео или процесор - зависи кое ти трябва, но дъното няма да ти вдигне пппроизводителността на процесора, който пък е горещ за клок... отделно че 200-300 мхз на фона на 2800 - 3100 са едни мизерни 10% (така че и процесор не си струва да се сменя)

Здравейте! Колебая се и аз дали да взема въпросното дъно MA785G-UD3H, не защото искам да правя ъпгрейд а защото се налага. Старото ми дъно нещо се бъгна (не отчитали верно датчиците и като почнех да играя игра и компютъра се изгасяше). Та посъветвайте ме кой модел дъно (Gigabyte) да взема до 150 160 лева. :)

• Автор

Здравейте! Колебая се и аз дали да взема въпросното дъно MA785G-UD3H, не защото искам да правя ъпгрейд а защото се налага. Старото ми дъно нещо се бъгна (не отчитали верно датчиците и като почнех да играя игра и компютъра се изгасяше). Та посъветвайте ме кой модел дъно (Gigabyte) да взема до 150 160 лева. ;)

Нямам нищо против да пишеш в темата ми ,ако искаш задоволяваш отговор пусни си нова с конф.която разполагаш ;)

И на мен ми се налага да сменя и за тва се чудя видеото ми издава багажа не ми се дава сега 150+ за видео после за дъно!Толкова ги и играя новите игри все пак вграденото мисля че ще ми стигне за нуждите ми ! ;)

Дънна платка Asus M4A785D-M PRO, AMD 785G, AM2+/AM3 (up to 125W), DDR1200, VGA+PCI-E, HDMI & DVI, SB7.1, Lan1000, SATA RAID 0,1,10, uATX 155лв.

Дънна платка Gigabyte MA785GM-US2H, AMD 785G, AM2+/AM3 (up to 140W), DDR2, VGA+PCI-E, HDMI & DVI, SB7.1, Lan1000, SATA RAID 0,1, 10, 2x1394, eSATA, mATX 138.60лв.

или ECS A780GM-A (AM2+. 780. DDR2. SVGA) 109лв.,и

Видео карта INNO3D GF 8500GT - 256MB DDR2, 128Bit, PCI-E, DVI 60лв.

Здравейте! Колебая се и аз дали да взема въпросното дъно MA785G-UD3H, не защото искам да правя ъпгрейд а защото се налага. Старото ми дъно нещо се бъгна (не отчитали верно датчиците и като почнех да играя игра и компютъра се изгасяше). Та посъветвайте ме кой модел дъно (Gigabyte) да взема до 150 160 лева. :baby:

да ти се спира компа едва ли е от дъното - много по верятно да е заради процесора или захранването...

да ти се спира компа едва ли е от дъното - много по верятно да е заради процесора или захранването...

Ами така ми каза техника дето карам компютъра на ремонт нещо ако се развали. А иначе преди имах пак проблеми: отново се изгасяше компа и тогава засилихме перките, взех по големи да охлаждат процесора и видеокартата. Мина се известно време ето че пак започна да се гаси сменихме и захранването. Проблема продължи и сега пък ми каза че има голяма вероятност да е от дъното. Сложиха ми ново на Асрок сега не се гаси компа но пък си искам на гигабайт дъно, защото колоните ми не ми харесва как звучат със това дъно. А за процесор и дума не се е споменавало.

Извинявай че пиша в твоята тема но не съм мн наясно сас тези форуми и помислих за удачно да пиша тук. Извинявай ако има нещо. sad.gif

• Автор

Гледах го тоя Asus M4A785D-M PRO не ми хареса нещо .Нещо по добро предложение от GIGABYTE MA785G-UD3H или да си правя подарък скоро време :tease: ДДР2 карти не ме интересуват............ Когато имах възмошност за 5750 512 ддр5 не я вземах а и беше на скромна цена от 180 лева а и несъжелявам :ass:

еййй къде я видя тая видеокарта на тая цена 180 лева подяволите. Кажи магазина идвам и я зимам на секундата. :)

• Автор

еййй къде я видя тая видеокарта на тая цена 180 лева подяволите. Кажи магазина идвам и я зимам на секундата. :P

Когато долара беше на 1.30 1.35 :biggrin:

Сега чакам август малко да падне и тогава ще вземам вече каквото ми трябва :huh:

Когато долара беше на 1.30 1.35 :biggrin:

Сега чакам август малко да падне и тогава ще вземам вече каквото ми трябва :huh:

от чуждестранен магазин ли ше я зимаш, или от наш

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.