Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

USB драйвери за Samsung SGH X-640

Featured Replies

Извинявам се предварително ако грешно съм постъпил като съм поставил нова тема но понеже това нещо не го видях никъде реших да пусна нова тема а ако съм сгрешил модераторите ще си свършат работата.

Сори за отегчението просто за всеки случай.

И така някви идеи?

Пробвал съм например това http://www.nodevice.com/driver/SGH-X640/get40576.html

но малко ми се стори съмнително и се отказах.

Който е наясно с тия неща моля .... :down:

Трябва ти програмата Samsung PC Studio, за да свържеш телефона и подходящ USB (DATA) кабел.

Може и само чрез блутут устройство и блутут на телефона (ако има), но не сигурно дали ще работи коректно програмата (да се инсталира).

Иначе програмата има опцията и за блутут.

П.П. Обикновенно, ако към телефона има диск, в него има Samsung PC Studio.

Редактирано от ieenso (преглед на промените)

• Автор

Аз имам USB кабел но към самия телефон няма диск за съжаление. Ако имаше нямаше да питам тук щот най вероятно щеше да се получи но ще пробвам със това което казваш.

Аз имам USB кабел но към самия телефон няма диск за съжаление. Ако имаше нямаше да питам тук щот най вероятно щеше да се получи но ще пробвам със това което казваш.

Изтегли програмата от горния линк (цъкаш на Download и след това използваш някои от двата Mirror-и).

• Автор

Изтегли програмата от горния линк (цъкаш на Download и след това използваш някои от двата Mirror-и).

Само че като го отворя ми иска to run as an adiministrator а не ми се рискува. Друг начин има ли!?

Само че като го отворя ми иска to run as an adiministrator а не ми се рискува. Друг начин има ли!?

Свали ли файла? Ако ДА:

Трябват ти администраторски права за да го инсталираш. Иначе няма да може.

Така е със всяка програма. Ако ти си администратора на компютъра давай смело и инсталирай програмата.

Редактирано от ieenso (преглед на промените)

• Автор

Свали ли файла? Ако ДА:

Трябват ти администраторски права за да го инсталираш. Иначе няма да може.

Така е със всяка програма. Ако ти си администратора на компютъра давай смело и инсталирай програмата.

Именно защото не съм не ми се рискува и затова питам за друг начин. Ако няма ОК няма проблем ще се измисли нещо sad.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.