Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Може ли да ползвам паралено USB и PS2 мишки

Featured Replies

От скоро 5 годишната ми дъщеря рисува и реди пъзели на компютъра, но мишката е голяма за нея. Въпроса ми е мога ли да купя малка USB мишка за нея, която да включвам в USB на предния панел на компа само когато тя използва компютъра, без да махам другата / тя не е USB /.

Ще има ли проблем, че ще има две мишки?

Благодаря предварително.

Редактирано от kal (преглед на промените)

Незнам как е при настолните ама на служебния лаптоп ползвам USB мишка и когато е пуснат работят и двете.Невиждам причина при теб да не стане.

Никакви проблеми няма да имаш, от опит го знам.

Със сигурност няма да имаш проблеми. Аз по едно време използвах същия номер, просто защото приятелката ми е левичарка и ей така за гъзария бях конфигурирал на USB мишката софтуера да е за левичари. В крайна сметка обаче на нея и омръзна всеки път да си включва друга мишка и привикна на десничарската.

Няма да имаш абсолютно никъкъв проблем да използваш 2 мишки.

Същото се отнася и за две клавиатури. Може да става много здрав мултиплеър на някои игри. Само че ако и двете клавиатури са PS\2 ще трябва да се изкара мишката.

Само че ако и двете клавиатури са PS\2 ще трябва да се изкара мишката.

<{POST_SNAPBACK}>

Не смятам, че PS/2 входовете са взаимозаменяеми както е при USB. Именно поради тази причина си имат различни цветове, каквито имат накрайниците на клавиатурата и мишката.

Също така ако сте пробвали да натиснете едновременно няколко клавиша на клавиатурата, ще забележите, че тя не възприема нищо, така че използването на две клавиатури не е добра идея, особено ако става на въпрос за играене. Същото важи и за едновременното използване на две мишки за каквото и да е - просто едната ще се бърка от другата.

[Същото важи и за едновременното използване на две мишки за каквото и да е - просто едната ще се бърка от другата.

<{POST_SNAPBACK}>

Така е, но на човека проблема му е да пуска втора мишка когато дъщеря му е пред компютъра и да не ползва своята. Иначе ако иска да има две мишки за да шашка дъщеря си, егати лошия татко biggrin.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.