Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Имам два Windows-a

Featured Replies

Здравейте :cool:

Един приятел се опита да си инсталира Windows ама нещо не му се получи. Ситуациата е следната: след като е инсталирал новото XP, старото не се е махнало и е останало на диск C, a новото се е инсталирало на диск Е (А е форматирал през инсталацията). Сега искаме да премахнем стария Windows XP, но не става. Опитахме да форматираме диск C (където е старият Win), но не стана папките са си още вътре (WINDOWS; Program file ) sad.gif След пускане на лаптопа се появява избор за зареждане на Windows, новият Win зарежда, но старият не може има някакъв проблем.

Ако има спасение пишете МОЛЯ ВИ :)

Редактирано от zander75 (преглед на промените)

Има спасение дори не е само едно, аз ше ти кажа най-лесното.

Форматираш целия хард, т.е. триеш всичко и си правиш нови дялове :)

Ако ли не форматирам само Ц и Е :cool:

• Автор

Ама така няма ли да замине и новият Windows

После всичко от начало sad.gif

Според мен трябва още като инсталирва ХП-то да си форматира Ц-то и да си го сложи там не виждам никакъв смисъл от това да си сложи новия Уиндоус на диск Е, а да остави стария на Ц.Преинсталация наново и при преинсталацията формат на Ц и след това като имаш вече Уиндоус на Ц форматираш диск Е и си готов. :)

• Автор

В диск Е е работещият Win. В диск С е неработещият Win .

Може да се пробваш да размениш буквите с Partition Magic 8.0 и така би трябвало всичко да се запази и след това на ръка да изтриеш Windows & Program Files от скапаният windows xp !

Може да се пробваш да размениш буквите с Partition Magic 8.0 и така би трябвало всичко да се запази и след това на ръка да изтриеш Windows & Program Files от скапаният windows xp !

и ще има два неработещи WIndows-a.

• Автор

Да почна всичко от начало и да променя размера на дяловете?

и ще има два неработещи WIndows-a.

не съм много сигурен ! мисля , че ОС ще си работи , но програмите които са инсталирани мисля , че можеше да се прецакат.Не съм сигурен - правил съм го много отдавна !

Редактирано от iliev72 (преглед на промените)

не съм много сигурен ! мисля , че ОС ще си работи , но програмите които са инсталирани мисля , че можеше да се прецакат.Не съм сигурен - правил съм го много отдавна !

Аз се съмнявам да има нещо работещо защото и Windows е обввързан по един или друг начин с буквата на диска на който е инсталиран

Аз се съмнявам да има нещо работещо защото и Windows е обввързан по един или друг начин с буквата на диска на който е инсталиран

Може и да си прав , но имам спомен , че съм го правил или нещо подобно и ОС си работеше за сметка на инсталираният софтуер !

Най- добре инсталирай всичко отначало, на чисто. В момента сте се опитали да форматирате C: от работещ Windows - не става, защото независимо, че е на друг дял, на C: има важни стартиращи файлове, които под Win не могат да бъдат изтрити или форматирани.

• Автор

Здравейте :clap:

Оправи се всичко :clap:

Изтрих всички дялове без C, защото не ми позволи, който беше 30 ГБ.

Изтрих всичко през инсталацията от диск С и го инсталирах Windows-a.

След това проблемът беше, че имаше само един диск с размер 30 ГБ. Като знаех за това :eek:

Обаче намерих начин да го изиграя. През програмата Partition Magic 8.0 направих диск Е (с всичките останали GB)

Имаше си два диска и се стартираше без никакви въпроси и спънки.

Всичко си дойде на мястото.

Благодаря Ви много :rolleyes:

Преди инсталация си форматирай харда, в противен случай се забърква манджа.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.