Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся аудио драйвер

Featured Replies

Analog Devices AD1981B(L) @ Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A-3] PCI Дънна платка IBM 8184MGF Ще бъда изключително благодарен който ми помогне ...

• Автор

Станаааа... Благодаря ти много братле :P

Пич ако помогнеш и на мен ще сам ти много благодарен и аз търся драивери за звук ето данните VIA Unknown @ nVIDIA nForce 7025-630a (MCP68SE) - High Definition Audio Controller това ако не стане ще ти дам още то има много. ;):)

• Автор

Пич ако помогнеш и на мен ще сам ти много благодарен и аз търся драивери за звук ето данните VIA Unknown @ nVIDIA nForce 7025-630a (MCP68SE) - High Definition Audio Controller това ако не стане ще ти дам още то има много. :rolleyes::P

Приятел сигурен ли си че това ти е Аудиото???

• 2 седмици по-късно...

тярся драйвер Cmedia 9761A 5.1 channel audio CODEC за ОС Уиндоус 7 x32

И дънната, платка е.. (предплагам е Asrock 775i65G или Asrock 775i65GV - за тях драйвър за 7, Vista няма).

Ако е така, пробвай Windows сам да намери драйвър за звука, ако не се получи използвай режима на съвместимост да инсталираш драйвъра за XP на 7 (но е малко вероятно да стане за драйвър)

П.П. Обикновенно драйвърите се намират на сайта производител на дънната платка или на производителя на лаптопа (за вградените зв. карти)

Редактирано от ieenso (преглед на промените)

да казаха ми че няма драйвери за тва дъно мерси все пак.. ще вида какво ще направя и ще ти пиша. дънната платка ми е Asrock p4i65g

не нищо не става пробвах тва дето ми каза но не драйвърите ги инсталнат обяче пак тая..

Имам диск с драйвери за дъна от Англия. Изпратен ми е преди около 4 години. Кажи от кога имаш това дъно, за да проверя на него има ли го. И още веднаж да погледнеш точното му название, за да не се ровя напразно. Ако има, ще пиша, а изпращането е лесно. Чакам отговор.

Ами значи дъното ми е от 1месец чисто ново е с 2год гаранция DDR400Mhz ASRock P4i65G има ли още нещо което те интересува

Ами значи дъното ми е от 1месец чисто ново е с 2год гаранция DDR400Mhz ASRock P4i65G има ли още нещо което те интересува

Това е нали?Аз останах с впечатление, че дъното е от няколко години по рано. Не , няма го в моя диск. Съжелявам!

За това дъно драйвъри за 7, няма тъй като е морално остаряло , със стар чипсет и т.н.

Пробвай със посказката от горния ми пост дали ще стане - Windows сам да намери драйвъра, ако не се опитай да инсталираш драйвъра за звука за Xp от сайта, в режим на съвместимост.

Съвет: по -добре мини на XP ,ако искаш машинката да не се тормози много и да имаш звук.

еми пробвах го и тва Windows сам да си ги намери но не става.. слагам драйверите тва нее проблема иска рестарт и след тва никакав резултат. Да,това е дъното.

Нямам диск за XP има ли начин да си го върна ?

Ако имаш предвид, че желаеш да смениш 7, за XP, единствения начин да се върнеш на XP e да преинсталираш компютъра (изтрива се 7 при инстала)

Пък ако имаш в предвид, че искаш драйвъра за звука за Windows XP, потърси в сайта на производителя.

П.П.Има и друг начин да тръгне звука на 7, при положение, че имаш добра конфигурация, с която безпроблемно върви 7 (съмнявам се, акто видя старото дъно).То е да си вземеш една отделна PCI звукова карта, съвместима със Windows 7 (откъм драйвъри)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.