Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Имам проблем с преинсталация на WIN

Featured Replies

Здравейте!Моля за бързо съдействие!Имам един проблем.Въпросът ми е малко странен, но ми трябва отговор.Искам да направя преинсталация на уиндоус.Понеже не ми работи дисковото устройство и не мога да заредя диск с уиндоус от там, може ли да използвам един алтернативен начин като например флашка?

Разбира се, че може, само трябва да се поддържа от дъното(буутване от USB) Става с програмата WinSetupFromUSB Потърси тук във форума има много теми по този въпрос!

Редактирано от zubracha (преглед на промените)

• Автор

Разбира се, че може, само трябва да се поддържа от дъното(буутване от USB)

Става с програмата WinSetupFromUSB

Потърси тук във форума има много теми по този въпрос!

добре, не разбирам как да работя с програмата.трябва да се мъча 10 часа само за да разбера как да действам с нея...

добре, не разбирам как да работя с програмата.трябва да се мъча 10 часа само за да разбера как да действам с нея...

За лека справка http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=134992
  • Автор

Благодаря!Ще разгледам линковете,ще пробвам,пък каквото стане....докъдето ми издържат нервите.

Благодаря!Ще разгледам линковете,ще пробвам,пък каквото стане....докъдето ми издържат нервите.

Няма да се даваш,човек-дерзай,пробвай различни варианти и трябва да се получи.

Аз успях от първият път с преинсталацията

devilmaycry4 - не че е лошо човек да научи нещо ново ново (във Вашия случай "как да си направим boot USB), но преди да се заемете с упражнението, си изяснете дали дънната Ви платка въобще поддържа подобен тип boot
  • Автор

devilmaycry4 - не че е лошо човек да научи нещо ново ново (във Вашия случай "как да си направим boot USB), но преди да се заемете с упражнението, си изяснете дали дънната Ви платка въобще поддържа подобен тип boot

да,подържа!Имам нужда от помощ,още малко приятели.Не мога да разбера тук http://www.kaminata.net/windows-xp-vista-7-flash-t45493.html след като свърши така нареченото "прехвърляне на инсталиране на уиндоус", когато прехвърлям уиндоус файловете в юсб-то,та не мога да разбера след "Готови сме" как да отида в БИОС-а и какво трябва да правя там,иначе всичко преди това го направих,но само това не ми е ясно,нз аз ли нещо не мога да схвана.?!?!?

ами трябва да настроите първото boot-търсено устройство да е USB флашката, която вече сте направили боотваща посочените снимки са илюстративни и във вашата BIOS менютата могат да са разположени/да изглеждат по различен начин а в BIOS се влиза обикновенно с натискане на клавиш Del веднага след излизането на надписите - най-често в долната част на екрана се появява съпбщение как точно се влиза в BIOS

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

• Автор

ами трябва да настроите първото boot-търсено устройство да е USB флашката, която вече сте направили боотваща

посочените снимки са илюстративни и във вашата BIOS менютата могат да са разположени/да изглеждат по различен начин

а в BIOS се влиза обикновенно с натискане на клавиш Del веднага след излизането на надписите - най-често в долната част на екрана се появява съпбщение как точно се влиза в BIOS

"клавиш Del веднага след излизането на надписите" Кои надписи? и как се настройва боот-търсеното устройство да е USB flash-ка? Просто, трябва да ми се обяснява по-подробно,защото никога не съм правил такива процедури. :baby:

клавишът Delete се намира между буквено-цифровия блок на клавиатурата и малкия цифров блок ето няколко примера: http://www.google.com/images?oe=UTF-8&gfns=1&q=delete%20key&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=en&tab=wi&biw=1280&bih=883 а при стартирането ще видите приблизително следната картинка: http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.bahj.com/wisp/instructions/screenshots/booting/bios-boot-menu-message.png&imgrefurl=http://www.bahj.com/wisp/instructions/booting.php&usg=__KXHugWgIh8G4PrTd8W_Hh7uzomI=&h=400&w=720&sz=13&hl=en&start=27&sig2=KBEcX1GDA2BqJCZV-nXZoQ&zoom=1&tbnid=0BbM6jCjsjSfaM:&tbnh=100&tbnw=180&ei=T3d5TMiDOoWUjAevm5GkBg&prev=/images%3Fq%3Dhow%2Bto%2Benter%2BBIOS%2Bmessage%26um%3D1%26hl%3Den%26safe%3Doff%26sa%3DN%26biw%3D1280%26bih%3D883%26tbs%3Disch:10%2C552&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=280&vpy=339&dur=317&hovh=167&hovw=301&tx=153&ty=72&oei=R3d5TNrPJYi6jAeKms32BQ&esq=2&page=2&ndsp=30&ved=1t:429,r:1,s:27&biw=1280&bih=883 - интересува Ви ограденото с червено най-добре ще е ако видите boot menu упътване за клавиш - тогава просто го натискате и избирате от къде да boot-ва

ще продължават да ви трият заради изискването да се пише на кирилица ето как става това за хр, понеже не знаем коя точно ОС сте инсталирали: http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=29819&hl=%EA%E8%F0%E8%EB%E8%E7%E0%F6%E8%FF за останалите е по същия начин с променен изглед и някои други малки разлики service pack е пакет с важни ъпдейти засягащи сигурността и стабилността на windows OS за windows xp последния sp e sp3 за windows vista - sp 2 за windows 7 все още предстои излизането на sp практиката показва че с оглед пиратското състояние на системата най-добре е инсталирането на OS с вграден sp а иначе ако не сте сигурен доколко правилно е "легализирана" вашата ОС, най-добре е да не се занимавате с инсталация на сервизни пакети, колкото и да е нелогично

• Автор

ще продължават да ви трият заради изискването да се пише на кирилица

ето как става това за хр, понеже не знаем коя точно ОС сте инсталирали: http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=29819&hl=%EA%E8%F0%E8%EB%E8%E7%E0%F6%E8%FF

за останалите е по същия начин с променен изглед и някои други малки разлики

service pack е пакет с важни ъпдейти засягащи сигурността и стабилността на windows OS

за windows xp последния sp e sp3

за windows vista - sp 2

за windows 7 все още предстои излизането на sp

практиката показва че с оглед пиратското състояние на системата най-добре е инсталирането на OS с вграден sp

а иначе ако не сте сигурен доколко правилно е "легализирана" вашата ОС, най-добре е да не се занимавате с инсталация на сервизни пакети, колкото и да е нелогично

Благодаря, оправих се.Обаче в C: имам две сходни папки:едната Windows,както трябва да си е, а другата Windows.old.Мисля че тази папка е останала,когато се опитвах на няколко пъти да инсталирам ОС.ДА Я ТРИЯ ЛИ???

Благодаря, оправих се.Обаче в C: имам две сходни папки:едната Windows,както трябва да си е, а другата Windows.old.Мисля че тази папка е останала,когато се опитвах на няколко пъти да инсталирам ОС.ДА Я ТРИЯ ЛИ???

Да изтрий я обаче това значи че ти не си форматирал диска по време на инсталацията

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.