Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Загуба на администраторски права

Featured Replies

Моля за малко помощ.При исталиране на Norton Ghost 9.0 - Boot CD първо на диск бутуваш след исталацията на програнмата и на Net Frammework 1.1 след рестарт се промени влизането ми в компа,излиза ми меню в което да натисна на името си.В форума на програмата е имало такива случай като моя и от там ми дадоха да влезна така:Start -> Run -> пишеш control userpasswords2 -> OK -> махаш отметката пред Users must enter a user name and password to use this computer. и потвърждаваш с OK.За да не натискам на картинката с админа,както си беше преди след рестарт направо си зарежда уиндоуса ми,но стана нещо и сега не мога да върна системата назад от ресторе нито под сеф мод не ме пуска иначе компа си работи.след рестарт пише админа и ок аз нямам парола не мога да изтрия нито една програма не ме пуска нямалсъм админ права.Как да се оправи ето и снимка:

• Автор

къде да го създам в комп.менажера или контрол панел акаунт?

Когато се зареди екрана с потребителските акаунти, натисни два пъти последователно CTRL+ALT+DEL, въведи за потребителско име: Administrator за парола (ако има съответно такава): тази, която ползваш.

къде да го създам в комп.менажера или контрол панел акаунт?

като си отворил users, пробва ли да кликнеш с десния клавиш, звучи доста просто и логично

• Автор

като си отворил users, пробва ли да кликнеш с десния клавиш, звучи доста просто и логично

така стана че екрана се промени все едно съм с нов уиндоус няма половината икони и не ми дава пак да върна системата назад за да си е като преди.

така стана че екрана се промени все едно съм с нов уиндоус няма половината икони и не ми дава пак да върна системата назад за да си е като преди.

Ако не може да се върне системата значи наистина няма начин. И е нормално екрана да е като нов, това е нов потребител

• Автор

а как да върна системата назад защото фаворитите от мозилата ги няма не мога да премахна никаква програма

а как да върна системата назад защото фаворитите от мозилата ги няма не мога да премахна никаква програма

Букмарките могат да се вземат от другия профил, но не мисля че ще можете да върнете системата назад
  • Автор

Букмарките могат да се вземат от другия профил, но не мисля че ще можете да върнете системата назад

Изтрих новият потребител върнах старият и върнах систената назад,оправи се всичко както беше,но с тоя нортон защо като се инсталира ми иска да кликам на админа след рестарт не знам как се маха.Просто искам както до сега след рестарт на компа всичко да си протече гладко без искане на логване и без да ми изчезва иконата от старт менюто Log Off pancho1960

От Контролния панел избираш „Потребителски акаунти“ Трябва да е само един потребител и това да си ти. Възможно е и присъствието на потребителя „Гост“. Мисля, че той трябва да е изключен. Избираш опцията „Промени начина, по който потребителите влизат и излизат“. В новия прозорец има две опции за избиране. Постави отметки и на двете, след което натисни бутона „Прилагане на опциите“. Възможно е да поиска рестартиране за да влязат в сила. П.П. Не знам как си с английския език, но на български е обяснено много добре. Не мисля, че на английската версия е по-зле обяснено, по-скоро ти не знаеш достатъчно този език. Ако е така защо не ползваш българската версия? Нямаше да питаш сега. :)

• Автор

От Контролния панел избираш „Потребителски акаунти“ Трябва да е само един потребител и това да си ти. Възможно е и присъствието на потребителя „Гост“. Мисля, че той трябва да е изключен. Избираш опцията „Промени начина, по който потребителите влизат и излизат“. В новия прозорец има две опции за избиране. Постави отметки и на двете, след което натисни бутона „Прилагане на опциите“. Възможно е да поиска рестартиране за да влязат в сила.

П.П. Не знам как си с английския език, но на български е обяснено много добре. Не мисля, че на английската версия е по-зле обяснено, по-скоро ти не знаеш достатъчно този език. Ако е така защо не ползваш българската версия? Нямаше да питаш сега. :)

Благодаря ще опитам като исталирам нортон програмата за сега си влизам без да се логвам,а по това където си ми написал влязох в контр.панел ауканти да последното е промяна на влизане имам Гост който е изключен моят си е там като включа опцията и двете отметки са включени без да натискам Apply Option.

Благодаря ще опитам като исталирам нортон програмата за сега си влизам без да се логвам,а по това където си ми написал влязох в контр.панел ауканти да последното е промяна на влизане имам Гост който е изключен моят си е там като включа опцията и двете отметки са включени без да натискам Apply Option.

Значи не трябва да имаш проблем.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.