Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мобилен интернет на Mtel

Може ли да се плаща интернета за минута ? 14 гласували потребители

1. 1. Може ли да се плаща интернета за минута ?

• Да !
      38%
    • Не !
      15%
    • Можеше преди !
      15%
    • Незнам !
      30%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Значи наскоро разбрах че моят чичо е използвал интернет на телефона си. Обаче не е плащал месечна такса, ами за минута. Една минута му е била около 30 стотинки. Та въпроса ми е дали още и как може да се активира тази услуга, защото на мен ми трябва за малко интернета ! А инъче гледам теми за интенет на които пише 35 лева на месец :biggrin: Аз няма да го ползвам постоянно а и баща ми каза, че може ама само да е за минута !

Редактирано от Rock4eto0o (преглед на промените)

Може - всичко може. "Свързването през номер **** се осъществява чрез технологията CSD . Скоростта на предаването на данни е по-бавна и таксуването се извършва според времето, през което сте били свързани, а не според обмененото количество данни . Преносът на данни през номер **** е със скорост 9,6 kbit / s." Навярно е ползвал това - супер бавен интернет. Имаше на по-старите телефони. Нещо като dial-up интернет за телефони. Когато интернета е през GPRS, UMTS, HSDPA или HSUPA се таксува на мегабайти.

• Автор

Може - всичко може.

"Свързването през номер **** се осъществява чрез технологията CSD . Скоростта на предаването на данни е по-бавна и таксуването се извършва според времето, през което сте били свързани, а не според обмененото количество данни .

Преносът на данни през номер **** е със скорост 9,6 kbit / s."

Навярно е ползвал това - супер бавен интернет. Имаше на по-старите телефони. Нещо като dial-up интернет за телефони.

Когато интернета е през GPRS, UMTS, HSDPA или HSUPA се таксува на мегабайти.

Добре, не ме интересува, че е бавен как да го активирам ?

единствено ти трябват настройки - http://www.mtel.bg/info/gsm_adv/www_index.php или общите от тук - http://www.mtel.bg/info/gsm_adv/www_general.php

Редактирано от ti6o (преглед на промените)

• Автор

единствено ти трябват настройки - http://www.mtel.bg/info/gsm_adv/www_index.php

или общите от тук - http://www.mtel.bg/info/gsm_adv/www_general.php

Съжелявам за въпроса :hush: но къде да ги въведа тези неща което пише ?

Значи наскоро разбрах че моят чичо е използвал интернет на телефона си. Обаче не е плащал месечна такса, ами за минута. Една минута му е била около 30 стотинки. Та въпроса ми е дали още и как може да се активира тази услуга, защото на мен ми трябва за малко интернета ! А инъче гледам теми за интенет на които пише 35 лева на месец :( Аз няма да го ползвам постоянно а и баща ми каза, че може ама само да е за минута !

И докато ти зареди и половината съдържание, минутата изтече...За какво ти е да го ползваш, освен ако не искаш да си намалиш сметката излишно?

Съжелявам за въпроса ;) но къде да ги въведа тези неща което пише ?

Трябва в настройките на тела да има такова меню за връзка с нета, ако пък не са там пробвай от браузъра да ги въведеш.

• Автор

Трябва в настройките на тела да има такова меню за връзка с нета, ако пък не са там пробвай от браузъра да ги въведеш.

Не намерих такива настройки, а като ги въведох в браузари нищо :(http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Значи наскоро разбрах че моят чичо е използвал интернет на телефона си. Обаче не е плащал месечна такса, ами за минута. Една минута му е била около 30 стотинки. Та въпроса ми е дали още и как може да се активира тази услуга, защото на мен ми трябва за малко интернета ! А инъче гледам теми за интенет на които пише 35 лева на месец :wub: Аз няма да го ползвам постоянно а и баща ми каза, че може ама само да е за минута !

Моя е с такса 16 лв и 0.01 ст/мс. Таксуване на минута в интернет за първи път чувам! :(

Редактирано от Progres (преглед на промените)

Икономията е майка на мизерията ! Нито какъв ти е телефона ...

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

• Автор

Забравих да попитам колко е на минута защото вече го изпозлвах и нищо не ми начисли в сметката ! Нали не се плаща 16 лева накрая в месеца :S

Забравих да попитам колко е на минута защото вече го изпозлвах и нищо не ми начисли в сметката ! Нали не се плаща 16 лева накрая в месеца :S

Спри се с твоите глупости.Баща ти ще ти покаже сметката, като я получи.Нали ти е разрешил вече!!!

Ами все някъде трябва да има къде да се въведат.Какво толкова сложно има в това, да си разцъкаш целия телефон и всичките му менюта и опции?!

Това, което ще пише във фактура в края на месеца, зависи от това колко време ще го ползваш!

Не каза ни марка..ни модел..

Прав е човека,то докато зареди 30% от съсдържанието ще минат 1-2 минути,и то за някой обикновен сайт като тоя на VF Live. Какъв ти е телефона?Някъде в настройките трябва да има някакъв таб/раздел ''Свързване'' или нещо подобно като на SE: Меню>настройки>таб Свързване>Интернет настройки>Профили>Създай нов Подобно нещо трябва да имаш и ти

Прав е човека,то докато зареди 30% от съсдържанието ще минат 1-2 минути,и то за някой обикновен сайт като тоя на VF Live.

Какъв ти е телефона?Някъде в настройките трябва да има някакъв таб/раздел ''Свързване'' или нещо подобно като на SE: Меню>настройки>таб Свързване>Интернет настройки>Профили>Създай нов

Подобно нещо трябва да имаш и ти

Ти мислиш ли какво пишеш ? :withballoon2:

1-2 минути за зареждане на 30% от интернет страницата. ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ

Най-тежките страници се зареждат за 20 сек. А най-обикновенните като абв се зареждат за 5 сек. максимум.

Значи наскоро разбрах че моят чичо е използвал интернет на телефона си. Обаче не е плащал месечна такса, ами за минута. Една минута му е била около 30 стотинки. Та въпроса ми е дали още и как може да се активира тази услуга, защото на мен ми трябва за малко интернета ! А инъче гледам теми за интенет на които пише 35 лева на месец :down: Аз няма да го ползвам постоянно а и баща ми каза, че може ама само да е за минута !

Това което си гледал 35 лева е за Мобилен интернет (тоест за лаптоп и компютър.

Ако искаш да разбереш каква е цаната за интернет през мобилния телефон звънни на *88 и попитай. Мисля че се таксува на MB.

Ти мислиш ли какво пишеш ? :withballoon2:

1-2 минути за зареждане на 30% от интернет страницата. ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ

Най-тежките страници се зареждат за 20 сек. А най-обикновенните като абв се зареждат за 5 сек. максимум.

Това което си гледал 35 лева е за Мобилен интернет (тоест за лаптоп и компютър.

Ако искаш да разбереш каква е цаната за интернет през мобилния телефон звънни на *88 и попитай. Мисля че се таксува на MB.

9.6kbps ще рече около kb/s ти вред ли си?з ти говоря закомпютърни страници ако иска да зарежда.Мобилните WAP сайтчета може ид а се зареждат бързо,но да отвориш нормалната версия на KALDATA ще ти отнеме време при такава скорост.ЗАБРАВЕТЕ ЗА МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ за GSM в България...........нямаме планове за телефони с unliited brandwitch така,че...

Eто от мтелски с обхват на 3г-то 2 черти.

Публикувано изображение

Иначе стига до 5 мегабита.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.