Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Религиозният филм - The Arrivals - Безплатен...

Featured Replies

Здравейте

Скъпи братя и сестри ,вярващи в Бог (говоря за Евреите,Християните,Мисюлманите)

Искам да ви запозная с 1 филм , който наистина си заслужава....

Разпространява се напълно БЕЗПЛАТНО.

Самото заглавие на филма "The Arrivals" - "Пристигането" , за какво ни говори ? - Ами за пристигането на Антихриста. Филмът съчетава по нещо от 3-те религии - с доказателства абс. за всичко. Целта е не някой да приема Исляма ,а 3-те религии , трите народа да се обединят. Всеки от нас знае ,че ако не нашите поколения , то поколенията след нас ще доживеят Съдният ден - говоря за религиозните хора , всякакви спорове ще бъдат излишни , все пак ще се радвам на вашите мнения. Ще се радвам ако някой като Logoc ми каже това във филма не е така , или нещо друго ,всяко 1 мнение ще ми бъде полезно - понеже за мен всичко , за което се разказва във филма е абсолютната Истина.Може да го свалите или да го гледате онлайн от първият до последният епизод.

Има го във Zamunda Линк: http://######/d...id=205732&hit=1

Има го във Youtube: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=UdpGQsBKePw&feature=related - само интрото ,останалите ще трябва сами да си ги потърсите

Има го във Vbox7: http://vbox7.com/play:9f20c10e

В началото може да ви е скучен в първите няколко епизода.... но за да разберете всъщност какво представлява филма трябва да го изгледате целият , разпространен е из целия свят... има милиони гледания във Youtube.

50 епизода са от 5-10 минути..

Пожелавам ви приятно гледане , чакам коментарите тук :(

Редактирано от Lysander (преглед на промените)

Здравейте

Скъпи братя и сестри ,вярващи в Бог (говоря за Евреите,Християните,Мисюлманите)

Искам да ви запозная с 1 филм , който наистина си заслужава....

Разпространява се напълно БЕЗПЛАТНО.

Самото заглавие на филма "The Arrivals" - "Пристигането" , за какво ни говори ? - Ами за пристигането на Антихриста. Филмът съчетава по нещо от 3-те религии - с доказателства абс. за всичко. Целта е не някой да приема Исляма ,а 3-те религии , трите народа да се обединят. Всеки от нас знае ,че ако не нашите поколения , то поколенията след нас ще доживеят Съдният ден - говоря за религиозните хора , всякакви спорове ще бъдат излишни , все пак ще се радвам на вашите мнения. Ще се радвам ако някой като Logoc ми каже това във филма не е така , или нещо друго ,всяко 1 мнение ще ми бъде полезно - понеже за мен всичко , за което се разказва във филма е абсолютната Истина.Може да го свалите или да го гледате онлайн от първият до последният епизод.

Има го във Zamunda Линк: http://######/d...id=205732&hit=1

Има го във Youtube: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=UdpGQsBKePw&feature=related - само интрото ,останалите ще трябва сами да си ги потърсите

Има го във Vbox7: http://vbox7.com/play:9f20c10e

В началото може да ви е скучен в първите няколко епизода.... но за да разберете всъщност какво представлява филма трябва да го изгледате целият , разпространен е из целия свят... има милиони гледания във Youtube.

50 епизода са от 5-10 минути..

Пожелавам ви приятно гледане , чакам коментарите тук :)

Мдаа. Властелина на пръстените е Антихриста , отдавна го подозирах. :);):super:
  • Автор

Не , опитват се да ни покажат какво би могло да бъде...а не какво всъщност е. :)

Безплатен обяд няма. Та и това филмче явно е добре платено. :) Жалко за прахосаните пари обаче, много е смешно началото. Ще пробвам да изгледам още няколко епизода, но се съмнявам че ще видя нещо друго. ;)

• Автор

neo2311 , а защо не целият филм да схванеш идеята и да кажеш тук не са прави , тук те лъжат ?

neo2311 , а защо не целият филм да схванеш идеята и да кажеш тук не са прави , тук те лъжат ?

Просто не смятам че си заслужава загубеното време. Това което видях ми стига. Има много истини казани в началото, но и много лъжи, което значи, че пак имаме опит за манипулация. Не предлагате приемлива алтернатива просто. И затова. :cool:

Просто не смятам че си заслужава загубеното време. Това което видях ми стига. Има много истини казани в началото, но и много лъжи, което значи, че пак имаме опит за манипулация. Не предлагате приемлива алтернатива просто. И затова. :)

Абсолютно съгласен с теб."Зайтгейст" в диво състояние.

Мхм .. аз го изгледах целия и смятам, че си заслужава. Може би някъде наистина много се прекалява с идеята за "едноокия" и т.н, но има истини на 100% ... Филмът ми отговори на мнго въпроси и разбрах много нови исторически факти. Абе добре, каква алтернатива за вас е приемлива тогава? Много ми е интересно ? :bday19: Просто от чисто любопитство .. ??? П.С - започвам да си мисля наистина, че 2012 няма да е пагубна, а напротив :speak:

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

• Автор

Tricho точно The Arrivals критикува Zateigist ,но ще трябва да го изгледаш целия за да го разбереш , има на части от Zaitegist - които се критикуват.

aMoPe виж според мен (моето истинско лично мнениеІ е че през 2012 може да се извръши някакъв свръх ритуал , които да прикрият с уж неща които стават през определен период от време и това да е 2012

Алтренатива ? - Ще ти кажа нещо , ние ( част от осъзнатите Мисюлмани) не купуваме продукти да речем на Coca Cola - ако знаеш какво пише на обратно едва ли ще повярваш

Ако го прочетеш на обратно означава Против Мохаммед против Мека.Някои братя мисюлмани твърдят ,че е завист или злоба към тази компания ,това е така защото не занят от

кой е създадена - бил еврейн.. и може би вече има 100 години :wors:

Публикувано изображение

След като е "еврейска" (илюминатска) организация тогава парите отиват в Израел , а какво правят с тях ? - Избиват жени,деца - всичко що нарича себе си "Мисюлманин" с парите от такива световни компании :) По склонен съм да пия Pepsi - това не е реклама , въобще ги избягвам просто предпочитам да давам парите на Мисюлманите - както Майкъл Джексън. Той прие Исляма , той беше рекламно лице на Pepsi това ми вдъхва кураж :)

Отбягваме тези продукти ,не слушаме хитовата музика ,която е на 100% със сатаниски послания , слушаме това ,което ни харесва а не това ,което ни показват. Исляма не обвиянва музиката като цяло - обвинява 1 част от нея. Според Муххамед (с.а.с) ние сме на 1 граница (между 2 държави и искаме да преминем в другата държава) докато вървим по границата всичко е наред - прекрачим ли я , тъй де си вкарваме куршума...

Алтренатива няма , алтренативата е Бог и това ,което ни е оставил той на нас , на вас.. на всички религиозни братя и сестри : ) Спрямо Корана - всичко за ,което имаме знание .че е вредно - ние забранено да го ядем. Между другото в Християнството преди и на вас ви е било забранено да ядете свинско и да пиете алкохол но продажните духовници (на дявола) са го премахнали. За свинското месо виж тази статия http://duh-i-istina.net/hranata_greha.php

Ако нещо ви итнересува питайте :)

Най-здравословно и религиозно приемливо е пиенето на боза или квас.

Публикувано изображение

не зная нито арабски, нито знам как се пишат арабските букви (знам че се чете от дясно на ляво), обаче мога да сравнявам образчета и някой да твърди, че на тези двете изображения пишело едно и също нещо на арабски е голям глупак.

на разбирателите искам да ми напишат съответсвието на буквите

- a l o c a c o C - сега отдолу дайте на арабски да видим кои са буквите и дали съвпадат и как ще стане - Против Мохаммед против Мека

-

-

Редактирано от some_spirit (преглед на промените)

• Автор

Логото на Кока - Кола в огледален образ, на арабски език означава:

"Не на Мухаммед, Не на Мекка"

Това просто съвпадение ли е или не, няма как да разберем, но самият факт, че Кока - Кола вреди на нашето здраве, е достатъчен аргумент да я изоставим.

Аллах (с.т) в Свещения Коран казва:

"И не убивайте сами себе си! Към вас Аллах е милосърден."

(4 / 29 )

В предание от Пратеника на Аллах (С.А.С.) се казва:

"Всяко нещо което вреди на тялото (на човека) е харам"

Списък с марките ,които повечето истински мисюлмани отбягват тук: http://www.inminds.co.uk/boycott-brands.html

Публикувано изображение

Тази снимка е спецялно за some_spirit виж буквите.

виж сега гледай това което си дал в черния правоъгълник, нали там го пише на арабски, а в третата картинка която си дал на Coca Cola, там си е пълна интерпретация на някой болен мозък и освен това в надписа на арабски има повече букви отколкото има в надписа Coca Cola, буквата "C" я има 2 пъти в надписа на английски, а на арабски е написана по 2 различни начина, значи не е същият надпис. знаеш ли Кока Кола (сега на какво ти прилича а - на мен ми прилича на лека кола за кокаин (кока) - то и без това съдържа доста кофеин), та мисълта ми беше че тази напитка така е направена че избива само мюсюлманите, има специална съставка в нея която убива, като разпознава жертвата си по ДНК-то, действа само на хора вярващи в исляма. ============================================= и понеже се захванах с буквата "C" на английски, тя няма нищо общо с това което стои на нейното място в арабския текст, там стои един ченгел, а ченгела не е буквата "С".

Редактирано от some_spirit (преглед на промените)

Tricho точно The Arrivals критикува Zateigist ,но ще трябва да го изгледаш целия за да го разбереш , има на части от Zaitegist - които се критикуват.

aMoPe виж според мен (моето истинско лично мнениеІ е че през 2012 може да се извръши някакъв свръх ритуал , които да прикрият с уж неща които стават през определен период от време и това да е 2012

Като инсценирана атака от извънземни :lol6: Направо, акъла не ми го побира туй ... :ph34r:

По-скоро си мисля, че хората ще си отворят очите и ще спрат да се държат като откачени и ще започнат да се осъзнават. Наистина вярвам, че ще станем по-добри. И вярвам, че това ще стане 2012 ... Мисля си, че ще се появят хора, които ще изкарат кирливите ризи на тези, които се опитват да ни управляват. Вярвам в това и се надявам :)

Колкото до това с кока-кола и другите неща, и музиката ...ох, изобщо, дойдоха ми в повече тези неща. Знам, че нещата не са наред, ама множко ми дойде, на моменти ми се струваше смешно, обаче наиситна като се замисли човек - да наречеш всичко съвпадение е глупаво. Има нещо и не знам какво, иска ми да се да вярвам, че не сме толкова жестоки.... но фактите говорят друго ...

Баси, чувствам се объркана .. :ph34r: Искам да знам кой е всъщност Ян Ван Хелсинг, в една от книгите си пишеше, не буквално, че няма Бог, и че ние самите сме си Бог и че сме създадени от извънземни .. бла,бла..за малко да повярвам :)

Интересна теза ... ;)

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

• Автор

за объркване си е .. тя истината ... е чиста фантастика :rolleyes:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.