Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изтриване на папка

Featured Replies

Здравейте! Не мога да изтрия папката html_assets, която е остатък от софтуер за телефон. Пробвах с Unlocker и Deletedr - не се трие. Има ли друг начин? Ето грешката:

грешка.bmp

опитай да я преименуваш с нещо дълго и безмислено.после пробвай унлокера.

• Автор

И с преименуване не става...:baby: А за файлове в нея - пише, че не е достъпна. Може да е важна подробност - папката е на флашка :rolleyes:

Редактирано от allabala (преглед на промените)

С каква ОС си, виж дали се трие в SafeMode ! ПП: Сега видях че си добавил за флашката, ако нямаш други файлове я форматирай!

Редактирано от androns (преглед на промените)

Здравейте!

Има два варианта при такъв вид проблем :

Вариант 1

1. Изтеглете приложението KILL BOX от тук!

2. Минете във режим SAVE MODE, като по време на стартирането на системата, преди да видите BOOT екрана натискате и помпите клавиша F8!

3. Направете опит да изтриете папката през приложението KILL BOX!

Вариант 2

1. Разрешете показването на скрити файлове по следният начин :

Моят компютър - Инструменти - Опции на папката - Изглед

От поддиректорията Скрити файлове и папки изберете Показвай скрити файлове и папки!

Влезте във папката със проблемното изтриване, и проверете дали не е изкочил някой файл. Ако има файлове, изтрийте ги от папката.

ЗАБЕЛЕЖКА : Възможно е файловете да са само за четене. За целта махнете отметката на Само за четене от менюто Опции на файла.

Редактирано от programings (преглед на промените)

SAVE MODE режима не е нищо сложно, но ако все пак искате да прочетете нещо повече за него, можете да го направите тук!

Накратко това е режим, през които могат да бъдат отстранявани вируси, гаданки и неща, които не могат да се премахнат или са защитени във стандартният режим на системата. Този режим има и много други функции, но те сега не са ни необходими.

За да влезете във него :

1. Рестартирате компютъра!

2. Още преди да видите BOOT екрана започнете да натискате F8 клавиша!

3. От отворилото се меню изберете SAVE MODE!

4. Изпълнете давата варианта от по-горният ми пост!

• Автор

Здравейте!

Има два варианта при такъв вид проблем :

Вариант 1

1. Изтеглете приложението KILL BOX от тук!

2. Минете във режим SAVE MODE, като по време на стартирането на системата, преди да видите BOOT екрана натискате и помпите клавиша F8!

3. Направете опит да изтриете папката през приложението KILL BOX!

Вариант 2

1. Разрешете показването на скрити файлове по следният начин :

Моят компютър - Инструменти - Опции на папката - Изглед

От поддиректорията Скрити файлове и папки изберете Показвай скрити файлове и папки!

Влезте във папката със проблемното изтриване, и проверете дали не е изкочил някой файл. Ако има файлове, изтрийте ги от папката.

ЗАБЕЛЕЖКА : Възможно е файловете да са само за четене. За целта махнете отметката на Само за четене от менюто Опции на файла.

Предложеният Вариант2 го правих, а за първия, не знам дали прочетохте, че въпросната папка не се отваря, защото пише, че е недостъпна. Освен това се намира на флашка. Затова посоченият Вариант1 отнася ли се за случая? :rolleyes:

Най- лесно е, като прехвърлиш всичко на диск и след това форматираш флашката. След това си връщаш файловете- става бързо и без излишни програми със съмнителен изход.

allabala , той човека ти го и казал ... ама кой да чете :rolleyes:

.......

.......

и използвайте приложенията и начините дадени от колегите !

Няма значение, че папката е недостъпна. KILL BOX е приложение, което ще се опита да изтрие папката. Така че минете под SAVE MODE както съм описал във по-горният си пост и пробвайте приложението.

ЗАБЕЛЕЖКА : Възможно е приложението да не се отвори под режима SAVE MODE! За най-сигурно го запишете на диск или флашка, и чак тогава го отворете под SAVE MODE!

П.С - Възможно е чрез форматиране на флашката отново да не стане, защото ако WINDOWS си е казал, че тази папка му трябва за нещо, той няма да допусне да се изтрие, тоест при формат най-вероятно ще има някаква грешка!

Всичко е възможно.. KILL BOX не е панацея за всичко. За това трябва да се действа с различни методи,ако не стане с един, се пробва друг.

XP SP2... и не съм правила нищо под SafeMode, т.е. не знам как.

Като се притеснявате от Safe Mode пъхнете флашката на друг компютър и се опитайте да изтриете папката!

Да, така е! Трябва да се пробват различни начини.

Затова : Ако не се получи по изброените по-горе начини, направете следното :

1. Изтеглете PROCESS EXPLORER от тук!

2. Стартирайте приложението и проверете активните процеси! Много е възможно все още да е активен някакъв процес, свързан със тази папка. Най-вероятно той ще носи името на софтуера, които сте деинсталирали, или част от него.

ЗАБЕЛЕЖКА : Възможно е и процеса да не носи познато име. Във такъв случай, спрете съмнителните просеци, които вие предполагате, че могат да оказват влияние на тази папка.

3. Спрете процеса чрез приложението!

4. Отворете Старт - Изпълнение и напишете msconfig

5. От отворилият се прозорец преминете на категория Startup!

6. АКО просеца, които сте спрели има отметка и присъства във листата, махнете му отметката и натиснете ПРИЛОЖИ и ОК!

7. Рестартирайте системата!

Твърде е възможно грешката да е във флашката, т.е вътрешен проблем. Пробвахте ли форматиране?

Човека излично е казал във началото на темата, че е изполвзвал програмата, но не му е свършила работа!

• Автор

Благодаря много за съветите! 1.Опитах и през Safe Mode с Killbox - не се получи. 2.С ProcessExplorer не виждам нищо излишно. 3.За форматирането - имам твърде много и големи файлове на нея, така че не съм. 4.А за друг компютър - в момента нямам достъп, затова засега там да си седи проклетата папка и другите, в които се намира. Ще пробвам и 4., и 3., когато имам възможност... В 1. имаше евентулно спиране на дадени процеси, може да опитам пак ОТНОВО БЛАГОДАРЯ! :baby:

Буутни едно линукс лайв сд. Монтирай дяла. Направи нова папка. Копирай съдържанието на заключената в нея. Изтрий заключената. btw Можеш да си 100% сигурен че проблеми от такъв род се дължат на разни инсталирани бози! :baby:

Хм, до сега мислих на какво ще се дължи това, и единственото ново нещо, което ми дойде във главата е някакви проблеми със диска.

Нека да пробваме да изполвзваме вграденият инструмент на WINDOWS за проблеми със диска :

Отворете СТАРТ - ИЗПЪЛНЕНИЕ и напишете следното :

chkdsk /f

След което дайте бутона OK!

След като инструмента си свърши напълно работата, пробвайте отново да изтриете папката!

Успех!

Progres, приятелю , момичето не може да влезе в Save Mod ... а ти я караш да караш да се занимава с Linux , дано греша , ама си мисла че няма да се справи ! allabala , не искам да го приемеш като заяждане или обида ... накарай ме да си мисля че греша :baby: !

Виж дали става триенето през Safe Mode без Kill Box. Ако не можеш да влезеш - незнам, но обикновено се влиза като при включване чукаш много пъти F8 докато ти излезе един екран и избираш Safe Mode.

Редактирано от Vasilian (преглед на промените)

• Автор

Буутни едно линукс лайв сд. Монтирай дяла. Направи нова папка. Копирай съдържанието на заключената в нея. Изтрий заключената.

btw Можеш да си 100% сигурен че проблеми от такъв род се дължат на разни инсталирани бози! ;)

Мерси, ама май повечко трябва да почета преди подобно занятие - говорим за стар и слаб компютър и за потребител със скромни познания. :clap: Няма лошо по принцип, хубаво е да се учи човек, но само заради една тъпа папка дали си заслужава? :whist:

Хм, до сега мислих на какво ще се дължи това, и единственото ново нещо, което ми дойде във главата е някакви проблеми със диска.

Нека да пробваме да изполвзваме вграденият инструмент на WINDOWS за проблеми със диска :

Отворете СТАРТ - ИЗПЪЛНЕНИЕ и напишете следното :

chkdsk /f

След което дайте бутона OK!

След като инструмента си свърши напълно работата, пробвайте отново да изтриете папката!

Успех!

Благодаря за отделеното време :P Изпълних инструкциите, вижте прикачения файл - въведох yes и последва рестарт(ако нещо съм объркала, моля, поправете ме), но и това не даде резултат, както и влизането през safe mode.

Като пробвам с друг компютър ще споделя какво е станало.

Progres, приятелю , момичето не може да влезе в Save Mod ... а ти я караш да караш да се занимава с Linux , дано греша , ама си мисла че няма да се справи ! allabala , не искам да го приемеш като заяждане или обида ... накарай ме да си мисля че греша ;) !

Много правилно, 'Hanibal_Lektar'! Наистина за линукса си замълчавам като едно АГНЕ ... :ph34r:

"Момичето" не беше влизало през safe mode, но като прочете как, след няколко рестарта успя :ph34r: Само дето killbox-а не можа да изтрие папката.

Иначе "момичето" може и да ти е леля - разбира се няма как да знаеш :whist:

Виж дали става триенето през Safe Mode без Kill Box.

Ако не можеш да влезеш - незнам, но обикновено се влиза като при включване чукаш много пъти F8 докато ти излезе един екран и избираш Safe Mode.

Този пост сега го видях и ще опитам, благодаря! Оо, вече знам как, нали влизах веднъж :)

Не, и без програмката, и с нея с отметки на процесите през safe mode, папката си стои. Нищо, ще си я отглеждам май :)

chkndsk.bmp

Редактирано от allabala (преглед на промените)

• Автор

Само да кажа, че сложих флашката на лаптоп и безпроблемно изтрих въпросната папка :blink::):wub:

Във такъв случай проблема е решен и предлагам темата да бъде заключена! :blink:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.