Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на USB памет 8GB?

Featured Replies

Здравейте на всички, търся да си закупя USB памет 8GB но тъй като не им разбирам много надявам се вие да ми препоръчате нещо.За цената няма значение, важното е да е бърза и качествена.Благодаря предварително :cool:

• Автор

Аз пък се натъкнах на Ето тази, само че може би ще сведем парите до 50лева. :cool:

edit: а какво ще кажете за Corsair

Survivor 8GB Ultra Rugged USB Flash Drive.Изглежда доста примамлив особенно със издръжливите си способности.

Редактирано от chino_sz (преглед на промените)

A-DATA Sporty S805 8GB - 37лв. в Мост

Публикувано изображение

Transcend Jetflash 600 49лв. в Плешо:

Публикувано изображение

OCZ ATV 8GB - 69лв.

Публикувано изображение

Ако ти е важна скоростта на запис Jetflash 600 се справя отлично, иначе A-DATA се справя съвсем прилично с четенето, а и ценово е най-изгодна.

Наскора ми трябваше флашка да запиша едни дукументи + снимки за един клиент.Търсех някаква флашка с идеята че повече няма да я видя.

Купих възможно най-евтината флашка от Офис1 4gb за 15-16лв.

Публикувано изображение

Оказа се добра, че ми я и върнаха.Имаше същите флашки с около десет лева по-скъпи с капацитет от 8GB.

Опа забравих да сложа линк към флашката.

Netac U208 ФЛАШ ПАМЕТ, 8 GB, USB 24.99 Линками нещо не се получава отваря се страницата със всички флаш памети.

Между другото има доста флашки с капацитет 8gb на много добри цени. http://www.office1.bg/Офис%20техника,%20консумативи-r2/Носители,%20батерии-g26/Памети%20USB%20Flash-s2608/Страница-p1/Брой-c10/

Редактирано от ПетьоСтоянов (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

PQI Cool Drive U339 8GB

Линк

Едно от най-полезните й неща са металният корпус, който за мен значи някаква стабилност пред пласмасовите боклуци, както и ключе с което паметта може да стане Само за четене(Read Only) и да не може да се пише на нея.

Ако не ти е ясно за ключето-По аналогия на това на дискетите или SD картите памет.

Това ключе е изключително полезно ако носиш флашката на различни компютри с намерение само да четеш от нея, без да пишеш.

Ако компютъра в който я поставиш е бъкан от вируси и гадинки, те просто не могат да пишат по флашката или да заразяват файловете вътре.

Аз точно за това си купих точно такава, но в 2GB вариант.

С едно превключване на ключето и е защитена от вируси, докато не го превключиш в обрана позиция.

А аз се занимавам активно с поддръжка, ремонти, диагностика и т.н на компютри.

Не ги хвали толкова , преди месец издаде багажа една такава синя 8 ГБ - ползвана е мисля че около 2 години - на времето продавача ми я пробута срещу 68 лева - сега ползвам най евтината за да не ме е яд :rolleyes:

Не ги хвали толкова , преди месец издаде багажа една такава синя 8 ГБ - ползвана е мисля че около 2 години - на времето продавача ми я пробута срещу 68 лева - сега ползвам най евтината за да не ме е яд :wors:

Зависи колко пишеш върху нея :)

Реално всяка памет си има X броя презаписи, след които започва да се поврежда необратимо.

Неизбежно е.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.