Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Запис при разговор

Featured Replies

Здравейте, имам Nokia 5230. Търсих из целия телефон опция за запис на разговора, при предния телефон я имах тази опция и можех да записвам входящи и изходящи разговори но на тоя телефон не видях такава опция. Ще можете ли да ми помогнете или аз не я виждам и е написана по друг начин или няма и ако няма дали има някакво приложение с което може да се записват разговори.

Ако неможеш да го подкараш разгледай Това форумче : )

Редактирано от П.Костадинов (преглед на промените)

• Автор

А някой има ли телефон със Symbian 9.4 и да има такава опция ?

Аз имам Nokia 5530 XM и няма такава опция (поне засега). И аз търсех такава програмка, има подобна в ovi store, само че е платена

• Автор

Телефони за 300 лева че и отгоре а пак нямат една важа опция, която телефон за 150 лева я има...

Според мен производителя умишлено не е включил подобна опция. Не етично да се записва разговор, без другата страна да се е съгласила. Но за сметка на това разработчиците са написали софтуер за тази цел. :speak:

• Автор

Според мен производителя умишлено не е включил подобна опция. Не етично да се записва разговор, без другата страна да се е съгласила.

Но за сметка на това разработчиците са написали софтуер за тази цел. :cool:

за къв чеп ми е тоя софтуер като нямам запис на разговор, хронометър и таймер, да не говорим и как понякога забива с тая рам памет и процесор

Те четеш ли какво ти пиша бе? Има такива програми, точно за запис на разговори - прежалваш няколко гущерчета и ще записваш, който си поискаш. И защо ми се оплакваш какъв ти бил телефона, какво нямал и как забивал, това си е твой проблем!

Най-мразя някой като чете морал.Писна ми от етика,морал и темподобни глупости вече...не било морално.Аз пък си ги записвам по някой път,що да не?

• Автор

Те четеш ли какво ти пиша бе? Има такива програми, точно за запис на разговори - прежалваш няколко гущерчета и ще записваш, който си поискаш. И защо ми се оплакваш какъв ти бил телефона, какво нямал и как забивал, това си е твой проблем!

хахаха за какво трябва да слагам такива програми като опцията може и да я има вградена в телефона а и на всичкото от горе искаш и "гущерчета" да прежалвам, не ти се оплаквам но честно да ти кажа стария ми телефон от 200 лева имаше по - вече функции

Така е. Прочети долния цитат и би трябвало да ти се изяснят нещата, ако все още не са. Няма смисъл да си разпъваме локуми.

Конституцията, член 32.

(2) Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи.

Редактирано от RefreshMe (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.