Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последен роден писък: Баба ти, че и дядото ти с татус

Featured Replies

Публикувано изображение

Специалисти в бранша отчитат бум на възрастни в студиата си

Нова мания превзема хората в зряла възраст. Масово мъже и жени между 40 и 60 години си правят татуировки. Това отчитат специалистите в бранша.

30-годишната Таня Кънева има собствено татус студио в Пловдив. В него младите хора, които си падат по татуировките могат да изберат най-подходящата за тях. В последно време обаче тя забелязва че възрастовата граница на нейните клиенти се увеличава.

"Напоследък наблюдавам една тенденция на хора от 40 до 60-65 години, които идват и искат да им направя постоянен татус", каза пред Dnes.bg младата специалистка.

Тя отдава тази тендеция на това, че все повече хора са започнали да пътуват в чужбина, където да си сложиш татуировка на 60 години не е нещо необичайно и хората не се притесняват от това какво ще си помислят другите.

"Онзи ден влезе една жена, която на външен вид изглеждаше на около 45 години, а всъщност се оказа на 62. Внукът й, който е тийнейджър, я беше довел да си направи татуировка", споделя Таня.

Специалиската има обяснение защо хората на 40 и 60 години чак сега тръгват да си правят татуси.

"Когато те са били на 20, темата татуировка е била абсолютно табу. Те дори да са имали желание, е било забранено да се говори затова и татуси са правени само в затворите", казва тя.

Според нея по-консерванитните хора още смятат, че татусите са само за затворници, но хубавото е, че повечето българи вече виждат в това изкуство.

"Напоследък идват и клиенти, които покриват белези с татуировки. Това също е една нова вълна, която се наблюдава", казва Таня Кънева.

И допълва: "Вместо хората да правят други коригиращи операции, които понякога са невъзможни, татуировката е един интересен и любопитен начин да покрият белега".

Oт всичко казано до тук става ясно, че в днешно време никак не е срамно баба ти да си направи татус и да излезеш на по бира с нея.

dnes.bg

Оооо, добре че дойдоха такива времена, та и старите хорица да си поживеят ... стиксаха се, стискаха ... :rolleyes:

Айде да са живи и здрави ! Nothing's impossible! :)

А сега кой ще им ги гледа..червейчетата,които живеят на два-три метра под земята ли ;D

Даааам,така е. Аз съм в зряла възраст и си правя редовно временни татуси,включително и интимни. Това си е мода,като всяка друга.Не виждам нещо странно. Някой смятат,че татуса и да нашариш себе си е свързано с различни лични мотиви - събития,случки,мисли,които ги вдъхновяват и успокояват.За определени общества е субкултура . За мен е мода,немога да го усетя,като нещо важно за да си го причиня за вечно на тялото си.

Даааам,така е.

Аз съм в зряла възраст и си правя редовно временни татуси,включително и интимни.

Това си е мода,като всяка друга.Не виждам нещо странно.

Някой смятат,че татуса и да нашариш себе си е свързано с различни лични мотиви - събития,случки,мисли,които ги вдъхновяват и успокояват.За определени общества е субкултура .

За мен е мода,немога да го усетя,като нещо важно за да си го причиня за вечно на тялото си.

Напълно те подкрепям!

Причината поради,която и аз да си правя временни татоировки е,че един ден тази рисунка да кажем ще ми омръзне.. и тогава какво правим??

Правилно се изрази,че някои хора го правят заради свои лични мотиви.Имам приятел,на когото баща му почина(лека му пръст) и момчето си направи символична татоировка на плешката с негов образ..и някакво писание.

Това момчето го е направило от обич!А не от мода !!!

Да бе, то няма лошо :) И аз имам голямо желание за татус, обаче не знам кога ще събера кураж :cool:

споко, до 40 имаш време :P

Аз пък живея в град пълен с хора на поп-фолка :) (ако ме разбирате... говоря за ценностна система).Сега хита е на по 12 години да си правят гангстерски татуси,татуси на латиница или пък китайски :P.Не е символика просто "ГЪЗАРИЯ" видяна в родните поп-фолк клипове.Цялата тази ситуация ме настройва негативно към татусите :cool:

Никога,ама никога -

не е късно да станеш за резил

:wors:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.