Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Мп3 плеара РЕШЕН

Featured Replies

Така имам плеар PHILIPS GOGEAR SA3045/02 4GB до сега не ми е правил проблеми а сега извднъж започна да се е**ва. Като го включа в компа с кабела не иска да се покаже сменяемия диск т.е. от там дето влизаш за да си качваш песните. Като чакаш г/д 15мин излиза обаче като цъкна да влезна там и ми бъгва жестоко компа и като го махна от USB-то се оправя. Исках да го форматирам обаче като натисна и дясно копче върху "Сменяем диск J" пак бъгва. Та компа ли ми е за преинсталация или плеара е издал багажа някой знае ли? Иначе работи само дето това му е проблема и мн ме дразни че не мога си качвам мп3-ки.

Редактирано от bulio911 (преглед на промените)

Само на вашият компютър или и на друг прави този проблем ? Пробвайте с друго РС и кажете резултата.

Отворете device manager-а и ъпдейтнете софтуера от там,като мп3-ката е вързана!

Редактирано от П.Костадинов (преглед на промените)

• Автор

Само на вашият компютър или и на друг прави този проблем ? Пробвайте с друго РС и кажете резултата.

Отворете device manager-а и ъпдейтнете софтуера от там,като мп3-ката е вързана!

не съм пробвал на друф комп, ще пробвам. Ъпдейтнах го от device maneger-а и пак не става сега даже започна постоянно да се рестартира като го изключа от компа

не съм пробвал на друф комп, ще пробвам. Ъпдейтнах го от device maneger-а и пак не става сега даже започна постоянно да се рестартира като го изключа от компа

И аз имам Philips но мп4 плеър.И той така се рестартира-това е нормално!

Другото,което можете да направите е да изтриете всички драйвери,които ги има за плеъра и да ги качите на ново.

Също така друг USB порт може да се пробва.

• Автор

И аз имам Philips но мп4 плеър.И той така се рестартира-това е нормално!

Другото,което можете да направите е да изтриете всички драйвери,които ги има за плеъра и да ги качите на ново.

Също така друг USB порт може да се пробва.

Проблема е че не съм инсталирвал никви драйвери за тоя плеар той е като флашка като го включа в юсб порта и излиза все една си включил флашка. Има един диск който беше в кутията с плеара, но е една програма за конвертиране на клипчета за плеара

Проблема е че не съм инсталирвал никви драйвери за тоя плеар той е като флашка като го включа в юсб порта и излиза все една си включил флашка. Има един диск който беше в кутията с плеара, но е една програма за конвертиране на клипчета за плеара

То е ясно,че не се инталират драйвери от дискове.

Влезте пак в device manager-а и там намерете усб порта на мп3-ката и дайте на uninstall и после пъхнете я пак и изчакайте да си я инсталира докрай,като нищо не пипате.

• Автор

То е ясно,че не се инталират драйвери от дискове.

Влезте пак в device manager-а и там намерете усб порта на мп3-ката и дайте на uninstall и после пъхнете я пак и изчакайте да си я инсталира докрай,като нищо не пипате.

Пак не става :biggrin:

Само споделям за един мп3 плеър: И при мен имаш проблем с един мп3 плеър (куче марка), преди няколко месеца. Първо започна батерията да не му издържа много(смятам точно това че е проблема за него). След това не се засичаше от компютъра (само излиза. като unknow device), но работеше. И какви ли не опити бяха за да го накарам да се разпознае от PC, но без успех! След няколко дни вече неискаше да се зарежда и нямаше никакви "признаци на живот" (не се стартира изобщо).

Само споделям за един мп3 плеър:

И при мен имаш проблем с един мп3 плеър (куче марка), преди няколко месеца.

Първо започна батерията да не му издържа много(смятам точно това че е проблема за него). След това не се засичаше от компютъра (само излиза. като unknow device), но работеше. И какви ли не опити бяха за да го накарам да се разпознае от PC, но без успех!

След няколко дни вече неискаше да се зарежда и нямаше  никакви "признаци на живот" (не се стартира изобщо).

Бил съм потърпевш от подобни кучи марки плеъри.

Но тук става въпрос за "Philips"..

Предлагам на автора да опита на друг компютър и да сподели става или не.

• Автор

Бил съм потърпевш от подобни кучи марки плеъри.

Но тук става въпрос за "Philips"..

Предлагам на автора да опита на друг компютър и да сподели става или не.

Ще опитам и ще ти кажа дали става нещо, ако не става е**л съм го ще го зарежа и тва е. Благодаря за положените усилия да ми помогнеш

• Автор

Оправи се! Като си преинсталирах компа и като го включих на ново се оправи. Благодаря ви за усилията

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.