Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с инсталацията на нов Win

Featured Replies

Значи сега се опитвам да си инсталирам нов Win обаче като направя настройките на Win-a както преди сам съм си го инсталлвал не тръгва след като дам save and exit не знам защо..нали уш всичко съм направил,но диска като зареди и си тръгва стария Win,а не зарежда биоса нали да инсталлвам новия..не знам сега къде е проблема като на лаптопа ми работи диска..погледнах настройките са запаметени тоест не ми трябва нова батерия..сетих се за флашката преди и от там бях инсталирвал win7,обаче сега нали флашката беше 4гб сега НЕ знам защо е 685мб..може би като качих дебиана и нещо се е прецакало :) ,но като го ресна зарежда дебиана (бъгнат не го бях свалил целия) Сега как да оправя флашката за да си инсталирам нов 7 (сега съм със 7-цата ама стара версия) може ли да е бъгнат Win? Не знам просто..имам само 1 диск С и сега какво да правя за да си инсталирам нов Win..някакви идеи ?И ако може да ми кажете как да форматирам всичко и да инсталирам в 2 диска ?

Редактирано от Jim_Fred (преглед на промените)

Значи сега се опитвам да си инсталирам нов Win обаче като направя настройките на Win-a както преди сам съм си го инсталлвал не тръгва след като дам save and exit не знам защо..нали уш всичко съм направил,но диска като зареди и си тръгва стария Win,а не зарежда биоса нали да инсталлвам новия..не знам сега къде е проблема като на лаптопа ми работи диска..погледнах настройките са запаметени тоест не ми трябва нова батерия..сетих се за флашката преди и от там бях инсталирвал win7,обаче сега нали флашката беше 4гб сега НЕ знам защо е 685мб..може би като качих дебиана и нещо се е прецакало :) ,но като го ресна зарежда дебиана (бъгнат не го бях свалил целия) Сега как да оправя флашката за да си инсталирам нов 7 (сега съм със 7-цата ама стара версия) може ли да е бъгнат Win? Не знам просто..имам само 1 диск С и сега какво да правя за да си инсталирам нов Win..някакви идеи ?И ако може да ми кажете как да форматирам всичко и да инсталирам в 2 диска ?

Каза че си инсталирал Линукс. Проблемът е заради него. Трябва да закачиш този диск към друг компютър и с Hiren toosl да го разделиш на 2 дяла и да го форматираш. Разбира се, ако имаш ценна информация преди това я прехвърли на друг Хард диск.

• Автор

Добре сега ще пробвам нали ще стане на Лаптопа (НР) с оригинална виста от Лондон и малко по-подробно да кажеш как ще стане ?

Добре сега ще пробвам нали ще стане на Лаптопа (НР) с оригинална виста от Лондон и малко по-подробно да кажеш как ще стане ?

Чакай сега да те поразпитам да не те обуркам и аз нещо.

1.Какви настройки и къде правиш за да инсталираш новият Windows.

2.За да се стартира Bios трябва да натиснеш клавиш( DEL,F2,F10. За вески модем компютър е различно).

3.Как си инсталирал Линукса. Имай впредвид че Windows няма да види дяла на хард диска зает от линукса.

• Автор

Чакай..това беше преди след това изтрих всичко и на абсолютно чисто инсталирах новия 7,а сега правя настройките както обикновенно давам да боотва от 1-во СД и там е CD-ROM след като съм натиснал DEL за менюто.

Чакай..това беше преди след това изтрих всичко и на абсолютно чисто инсталирах новия 7,а сега правя настройките както обикновенно давам да боотва от 1-во СД и там е CD-ROM след като съм натиснал DEL за менюто.

Добре! Ако има нещо ми пиши на skyope: Emo76s

• Автор

Сега как да разделя харда на 2 части..С да е 40 гб,а Д да е 100 как ?Без програми ако може май самият комп има такавА опция..?

Редактирано от Jim_Fred (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.