Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с бавна интернет връзка

Featured Replies

Преди две седмици сключих с Blizoo нов договор. Днес идва техник да сложи тeлефона, да смени цифр. приемник. Казах му, че интернет скоростта ми е около 1 мегабит, а в договора пише 24 мегабита. Кво прай, кво струва не можа да я нагласи на 24. Тества скоростта, тя същата /1 мегабит/ и изказа предположение, че няква програма пречи на скоростта. Казах му, че нищо не е пуснато, а той "Обърнете се към комп. специалист", остай ме в небрано лозе с тая ниска скорост и си тръгна.Имам две лан карти. Една вътрешна към дъното - ASUS P5B и една външна. Като дойде техника беше на външната, след което премести връзката на вътрешната т.е. на дъното, но проблема пак си остана. Та ако можете да помогнете, ще съм ви много благодарен.

Преди две седмици сключих с Blizoo нов договор. Днес идва техник да сложи тeлефона, да смени цифр. приемник. Казах му, че интернет скоростта ми е около 1 мегабит, а в договора пише 24 мегабита. Кво прай, кво струва не можа да я нагласи на 24. Тества скоростта, тя същата /1 мегабит/ и изказа предположение, че няква програма пречи на скоростта. Казах му, че нищо не е пуснато, а той "Обърнете се към комп. специалист", остай ме в небрано лозе с тая ниска скорост и си тръгна.Имам две лан карти. Една вътрешна към дъното - ASUS P5B и една външна. Като дойде техника беше на външната, след което премести връзката на вътрешната т.е. на дъното, но проблема пак си остана.

Та ако можете да помогнете, ще съм ви много благодарен.

Направо те е метнал по върбите.Искай и настоявай да си оправят проблемите.

Преди две седмици сключих с Blizoo нов договор. Днес идва техник да сложи тeлефона, да смени цифр. приемник. Казах му, че интернет скоростта ми е около 1 мегабит, а в договора пише 24 мегабита. Кво прай, кво струва не можа да я нагласи на 24. Тества скоростта, тя същата /1 мегабит/ и изказа предположение, че няква програма пречи на скоростта. Казах му, че нищо не е пуснато, а той "Обърнете се към комп. специалист", остай ме в небрано лозе с тая ниска скорост и си тръгна.Имам две лан карти. Една вътрешна към дъното - ASUS P5B и една външна. Като дойде техника беше на външната, след което премести връзката на вътрешната т.е. на дъното, но проблема пак си остана.

Та ако можете да помогнете, ще съм ви много благодарен.

Както писа колегата не само те е метнал на върбата ами и е за бой тъпанара му неден :P

Абонат съм на тази мрежа още откакто откриха Евроком в Плевен. Добре,че повечето които работят там са ми близки малко или много та ми обръщат внимание. Редовно мрежата им се скапва,преди време ме караха дори да изключвам защитната стена че пречела на връзката :)

Имат шест техника на кръст и от тях само два разбират от връзки. Този тъпиджос като не разбира от компютри и мрежи какво изобщо прави там?

Когато преминах на цифрова телевизия също имах проблеми с нета,разтичах се и ги поразхвърлях из офиса и се оправиха нещата.

Натискай ги да оправят връзката,ако трябва преинсталирай компютъра но причината 100% е във тях. Иначе разваляй договора

пп. Пусни си официална заявка в централата но преди това рестартирай модема за 10 - 15 минути

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Настоявай!!! Докато не ти го оправят няма да се отказваш.От 24мб да ти го смали на 1мб :P тия не са добре :nono:

Положението с Близу не е розово. О т една страна при сливането на Кейбълтел и Евроком изволниха доста техници, от другите набързо направиха от техници по кабеларката на интернет специалисти. Какви пародии са били като идват у дома. Купона беше един като си е забравил листа на който е написано какво да прави - "Напиши това, после Ентер /написано с думи/ и т.н." Как ли се е оправял на следващия адрес? Друг дойде да ми сменя модема, ама без да носи модем. Колкото пъти дойдат все уж всичко е наред... Намери начин да документираш оплакването си - с входящ номер или най-малкото с препоръчано писмо и обратна разписка, защото, ако не решат да се задействат ще ти разправят приказки от 1001 нощ до безкрай.

Редактирано от vddvdd (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.