Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся Wire remote control за Creative Т6060

Featured Replies

Системата ми е Creative Inspire T6060 5.1, но дистанционното ми се скапа.В ИБей не намерих....някой да има идея как да се сдобия с такова,че иначе жалко за колонките-работят си

Системата ми е Creative Inspire T6060 5.1, но дистанционното ми се скапа.В ИБей не намерих....някой да има идея как да се сдобия с такова,че иначе жалко за колонките-работят си

Какво толкова му се скапа, най-много някоя спойка да се е счупила :ph34r: Нищо сложно няма в това дистанционно...

Кажи какъв точно е проблема, все нещо може да се измисли :lol6:

• Автор

Ами трудно се пуска.То е разглобено и седи само по платка.Трябва да я размърдам за да тръгне и от време на време ми изчезва едната колона.Нещо може да се е разлепило-не знам

Ами трудно се пуска.То е разглобено и седи само по платка.Трябва да я размърдам за да тръгне и от време на време ми изчезва едната колона.Нещо може да се е разлепило-не знам

Направи няколко хубави снимки от всички страни да го разгледаме хубаво. Проверете кабелчетата които влизат към платката като ги огъвате насам-натам дали не прекъсва звука. После вземете с някой приятел един поялник и повторете всички достъпни спойки.

Като спре едната колона как се пуска? Като развъртиш или като разклатиш насам натам върточето? Ако е с клатене по-вероятно да е от спойка и сигурно ще го оправите с поялника, ако е с въртене може потенциометърчето да се е окислило и тогава е малко по-сложно, ще трябва да се види на снимката как да се действа.

Не е сложно за ремонт, във всеки радиотелевизионен сервиз ще успеят да ти го направят ако не мислиш, че ще се справиш. Едва ли ще ти "съдерат кожата" за няколко спойки, скъсяване на кабелчета и почистване на потенциометър.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.