Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

От както си я инсталирах не мога да се логна - първоначално си мислих, че е заради версията на windows-а ми, но днес от 1 и същи комп аз не успях да се логна, а една приятелка успя от първия път. Веднага след като напиша вярно името и паролата си ми показва грешка и тн.. и трябва да рестартирам skype.. видях, че има хора с подобни проблеми.. изглежда е от самия акаунт, но до кога така ?

От както си я инсталирах не мога да се логна - първоначално си мислих, че е заради версията на windows-а ми, но днес от 1 и същи комп аз не успях да се логна, а една приятелка успя от първия път. Веднага след като напиша вярно името и паролата си ми показва грешка и тн.. и трябва да рестартирам skype.. видях, че има хора с подобни проблеми.. изглежда е от самия акаунт, но до кога така ?

При мен си работи перфектно и не гълта толкова ресурси, както някой беше написал в коментарите.Няма никакви проблеми с версия 5 а и не съм като някои с такива мощни процесори.Да не пиша какъв е защото някои няма и да повярват,а паметта ми е...1 гигабайт.Ето снимка.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

От колко време е проблема? Ако е от днеска поизчакай малко може да е паднал някой от сървърите им.Преди няколко месеца така падна пак и много хора се оплакваха от същият проблем, който ти имаш в момента. А пробва ли със по-стара версия на скайп /въпреки, че не вярвам да е от версията на скайп/, но пробвай и пиши за това сме тук да помагаме с каквото можем. :lol6: А иначе откъм ресурси да не говорим при мен... :yanim: 175 МБ рам. post-244047-081481600 1287604780_thumb.j

Редактирано от Nikievroto (преглед на промените)

• Автор

При мен си работи перфектно и не гълта толкова ресурси, както някой беше написал в коментарите.Няма никакви проблеми с версия 5 а и не съм като някои с такива мощни процесори.Да не пиша какъв е защото някои няма и да повярват,а паметта ми е...1 гигабайт.Ето снимка.

Това е, че с др версия си върви, както преди - идеално, но се чудя защо някои профили не могат да ползват 5цата..

Това значи ли, че си намерил решение на проблема?

• Автор

Не! Проблема е, че 5тата версия не тръгва с моя акаунт!

Не! Проблема е, че 5тата версия не тръгва с моя акаунт!

Ако си със Windows 7 ще ти гълта рам като хала. При мен в момента ползва 220МБ... Не е кой знае какво Skype 5 има много добавки които според мен са излишни. Даже се замислям дали да не мина отново на 4.1 защото само той работи при мен коректно на Win7 x64. Така, че вече както си прецениш ти. Дано съм ти бил полезен поне малко.

Ако си със Windows 7 ще ти гълта рам като хала. При мен в момента ползва 220МБ... Не е кой знае какво Skype 5 има много добавки които според мен са излишни. Даже се замислям дали да не мина отново на 4.1 защото само той работи при мен коректно на Win7 x64. Така, че вече както си прецениш ти. Дано съм ти бил полезен поне малко.

При мен ползва 90мб, с уин 7 х64 съм. Какво ти работи некоректно? Може някой да може да ти помогне.

При 5-тата версия всчико е добре с изключение на ресурсите... 220МБ рам мисля, че са множко за Skype. Имах в предвид, за версия 4.2 не рабори коректно при мен особено когато почна да разговарям с даден човек. Човека отсреща е приел разговора, но при мен още звъни.

П.П. Извинявам се по-горе не съм се изразил добре ставаше на въпрос за 4.2, че не работи коректно (поне при мен). Извинете ме за недоуточнението. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

• Автор

офф.. като във всеки форум - пак не се говори по ши*аната тема.. хайде ключ.......

офф.. като във всеки форум - пак не се говори по ши*аната тема.. хайде ключ.......

Малко информация от кухнята: 5 има някои дребни, но неприятни проблеми и за сега не се препоръчва да се мигрира към тази версия. Останете си със старата

Кой знае какво голямо мазало пак-

аз от версия 3 не мърдам вече,ужасих се като видях Четворката и не искам и да чувам вече повече от 3

:down:

И на мен ми се ще да се върна към 3-та. Дори си я изтеглих, но иска да деинсталирам 4-та! Ако го сторя, ще ми се запазят ли акаунта и списъка с абонатите? Прося акъл! Благодарско! пп.Моля за извинение, ако питането ми не е по темата.

И на мен ми се ще да се върна към 3-та. Дори си я изтеглих, но иска да деинсталирам 4-та!

Ако го сторя, ще ми се запазят ли акаунта и списъка с абонатите?

Прося акъл! Благодарско!

пп.Моля за извинение, ако питането ми не е по темата.

Здравей

Естествено, че ще Ви се запази акаунта и абонатите.Нямат нищо общо със програмата. :yanim:

Е само аз ли съм доволен от новата версия и то по - точно ми харесва това, че разговорите са чувствително с по - добро качество, отколкото със версия 4.2! Обаче това да намериш някой абонат, който има skype е направо ужасно. Да не говорим колко прозореца трябва да ми се отворят, че да си сменя " публичното съобщение " към абонатите ми .. Но трябва да се свиква .. няма как! :yanim:

Новият скайп е доста добър-особенно при видеоразговорите е много по-добре, на предишната версия при видеоразговор винаги ми забиваше и не беше гладко изображението-а сега е перфектно, а обединяването на фейсбук и скайп е доста сполучливо за мен, само едно нещо не ми харесва-търсенето на абонати е много ограничено, тоест няма го предишният начин на търсене, новият начин е малко странен за мен и не бих го нарекъл търсене дори

Здравей

Естествено, че ще Ви се запази акаунта и абонатите.Нямат нищо общо със програмата. ;)

Благодаря ти Ники!

Върнах се към 3-та и ми съобщи много забравени работи, за които 4-та си мълчи!

Само дето ми лисва видео разговора!

Благодаря ти Ники!

Върнах се към 3-та и ми съобщи много забравени работи, за които 4-та си мълчи!

Само дето ми лисва видео разговора!

Готино е да помагаш! :wors: За това сме тук. :wors:

Здравейте. Изтеглих си новата версия 5.0.0.152 , и това което ме дразни е че в моя главен прозорец, горе в ляво под името и статуса ми сега не се показват аватара (снимката), България, и другите неща които се виждат от другите потребители които комуникират с мен. В настройките не открих как да го оправя - може би в тази версия е така. Ако някой знае да помага. Благодаря предварително

• Автор

Ясно, разбрах от къде идва проблема.. чао.. ключ

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.