Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми видео карта

Featured Replies

Здравейте. Може ли да ми препоръчате Видео Карта за около 150 лв, най-много 170 лв. Картата ще се използва предимно за игри. Дъно: Дънна платка: MSI K9N6PGM-F/FI (MS-7309) Текуща видео карта: NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 Благодаря предварително.

• Отговори 94
  • Прегледи 9,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Препоръчвам ти GeForce 9600 GT (1GB,DDR3,256bit) в JAR Computers я има , аз лично си я купих преди 1 месец и е невероятна за 150лв я купих, ето ти линк: http://jarcomputers.bg/l_bg/?m=7&i=532996 .

• За какво е зор да е GTX 460 с триядрен Sempron!Видеокартата е близо три-пъти по-скъпа от процесора!Мислиш,че няма да я ограничава ли?Всичко на минимум но видеокартата на max!

• Взимай Box-а!Мани ги тия скопени карти,приличат на 64 битови!

Наскоро гледах някъде 4870 за 160 лева втора ръка. Все пак е добре да споделиш останалата част от конфигурацията, в частност захранване и монитор.

• Автор

Наскоро гледах някъде 4870 за 160 лева втора ръка. Все пак е добре да споделиш останалата част от конфигурацията, в частност захранване и монитор.

Монитор: Samsung SyncMaster 2043nw

Захранване: Модел: LPE2-23, 400W

Редактирано от Defacto (преглед на промените)

• Автор

http://www.pazaruvaj.com/video-karti-c3142/f:cena=56.4-161.09666666666664,aktivno-ohlazhdane/

Ето от тук ми препоръчайте някаква. Не от измислени сайтове.

Хмм.. Добра е!?

Препоръчвам ти GeForce 9600 GT (1GB,DDR3,256bit) в JAR Computers я има , аз лично си я купих преди 1 месец и е невероятна за 150лв я купих, ето ти линк: http://jarcomputers.bg/l_bg/?m=7&i=532996 . Даже и HDMI има. :crying10:

Ако толкова държиш на нова видеокарта - ето.

п.п. и събирай пари за захранване.

Редактирано от badsector (преглед на промените)

Препоръчвам ти GeForce 9600 GT (1GB,DDR3,256bit) в JAR Computers я има , аз лично си я купих преди 1 месец и е невероятна за 150лв я купих, ето ти линк: http://jarcomputers.bg/l_bg/?m=7&i=532996 . Даже и HDMI има. :ph34r:

@panew картата която препоръчваш вече е стара, да дадеш 150лв за нея си е набутка.

И аз в момента съм с такава но за разлика от теб я купих за 89лв. втора ръка с гаранция.

За 130лв се взима Galaxy GF GT240 512MB 128bit DDR5 PCI-E може да минеш и с по-слабо захранване, по ново поколение и с една идея по бърза от GT9600.

@Defacto

Кои сайтове имаш в предвид че са измислени?

Лично аз давам линкове към сайтове от които съм пазарил и съм 99% сигурен че няма да има издънки.

Публикувано изображение

Sapphire HD 5670 512MB GDDR5 PCIE VGA - 148.92 лв.

Доставка 6.50 лева

Гаранция: 24 месеца

Редактирано от Петьо Стоянов (преглед на промените)

• Автор

Препоръчвам ти GeForce 9600 GT (1GB,DDR3,256bit) в JAR Computers я има , аз лично си я купих преди 1 месец и е невероятна за 150лв я купих, ето ти линк: http://jarcomputers.bg/l_bg/?m=7&i=532996 . Даже и HDMI има. :magnifier:

Мерси, но мисля да се пробвам със ATI Readon :wors:

Ако толкова държиш на нова видеокарта - ето.

п.п. и събирай пари за захранване.

Мерси, добра е Видео Картата. Ще събирам пари за захранване (или по-скоро за нов комп.).

@panew картата която препоръчваш вече е стара, да дадеш 150лв за нея си е набутка.

И аз в момента съм с такава но за разлика от теб я купих за 89лв. втора ръка с гаранция.

За 130лв се взима Galaxy GF GT240 512MB 128bit DDR5 PCI-E може да минеш и с по-слабо захранване, по ново поколение и с една идея по бърза от GT9600.

@Defacto

Кои сайтове имаш в предвид че са измислени?

Лично аз давам линкове към сайтове от които съм пазарил и съм 99% сигурен че няма да има издънки.

Публикувано изображение

Sapphire HD 5670 512MB GDDR5 PCIE VGA - 148.92 лв.

Доставка 6.50 лева

Гаранция: 24 месеца

Добра видео карта, но не е ли същата като на badsector (5670)?

INNO3D GTS 250 180лв,много по-добре от 9600 за 150лв.

Къде ме мяташ из върбите със тия 180лв...

Да същатата е за тия пари това е най-доброто.Я кажи с какъв процесор си.

• Автор

Да същатата е за тия пари това е най-доброто.Я кажи с какъв процесор си.

AMD Athlon Processor LE-1600

• Автор

Каква е целта на ъпгрейда?

Игрите ще продължават да са мираж с този процесор.

Споко, няма да играя извънземни игри.

Споко, няма да играя извънземни игри.

Че кои ти говори за извънземни?С този процесор и игри от преди 3-4 години трудно ще подкараш.

Кажи какво мислиш да играеш?

Потърси си една видео карта втора ръка с остатъчна гаранция

нещо такоа примерно http://pora4ai.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=30375 в момента нямат но постоянно добавят нови видео карти.

и двуядрен процесор AMD ATHLON 64 X2 5200+ 2.70 GHz TRAY за 70лв.

Дъното го подържа проверих.

• Автор

Че кои ти говори за извънземни?С този процесор и игри от преди 3-4 години трудно ще подкараш.

Кажи какво мислиш да играеш?

Потърси си една видео карта втора ръка с остатъчна гаранция

нещо такоа примерно http://pora4ai.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=30375 в момента нямат но постоянно добавят нови видео карти.

и двуядрен процесор AMD ATHLON 64 X2 5200+ 2.70 GHz TRAY за 70лв.

Дъното го подържа проверих.

Ще видим.. Аз ако ще правя такъв ъпгрейд по-добре нов компютър. Какво ще кажете за Това? Видео картата пак е боза, нооо....

Or this...

Определено за около 150лв HD5670 е без съществена конкуренция. Все още 9800GT е аналог като изчислителни възможности, но пък е значително по-стара като производствен процес и изостава по показателя "производителност за един ват". Да не говорим, че наличностите са тегава работа, има някъде една модификация на ECS, но и цената от около 165лв не е най-атрактивна. Ако ще е нов компютър, най-добре задай точен бюджет, за да видиш максимално адекватни отговори.

Редактирано от antigravity (преглед на промените)

• Автор

Определено за около 150лв HD5670 е без съществена конкуренция. Все още 9800GT е аналог като изчислителни възможности, но пък е значително по-стара като производствен процес и изостава по показателя "производителност за един ват". Да не говорим, че наличностите са тегава работа, има някъде една модификация на ECS, но и цената от около 165лв не е най-атрактивна. Ако ще е нов компютър, най-добре задай точен бюджет, за да видиш максимално адекватни отговори.

Ами все още не съм решил. Нека да бъде до 800, макс 900лв.

...Какво ще кажете за...

От Буркан и от Мултиизмама не купувай. А готови конфигурации не купувай от никъде.

Ами все още не съм решил. Нека да бъде до 800, макс 900лв.

Какво трябва да включва? Периферия, монитор, кутия...?
  • Автор

От Буркан и от Мултиизмама не купувай. А готови конфигурации не купувай от никъде.

Какво трябва да включва? Периферия, монитор, кутия...?

Само кутия, другите работи си ги имам.

Значи търсиш ПС за около 800-900 лева?

Публикувано изображение

+

Xigmatek NRP-PC402

880 лева

Специално конфигурацията от 3 ядрения процесор + 2х2 гб рам + гтх460 с 1гб рам е доста добра и ще може да играеш без проблеми.

Добавил съм и качествено захранване. Кутията е от теб.

Поздрави!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.