Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с инсталирането на Антивирусна програма

Featured Replies

Имам следният проблем, ще съм благодарен на мнения. Инсталирах и деинсталирах няколко антивирусни програми и сега се спрях на лицензирана, но като инсталирам нея ми дава съобщение че има софтуер който би могъл да попречи на доброто й функциониране а именно f-secure. Въпросната програма съм я деинсталирал не намирам никъде остатъци от нея или не знам къде да търся. Теглих едно туулче за деинстал на f-secure но ефекта е никакъв. Също така като спра уиндоус файруолл ми изписва че avg firewall и тази програма бях инсталирал по едно та въпросната нейна стена докладвала че е изключена цитирам, но това ми подсказва че все още някъде я има. Та как да се отърва от тези остатъци ми е въпроса? Благодаря

Незнам с каква антивирусна си...но аз ти препоръчвам Avira.Има безплатна версия,теглиш директно от сайта им и върши чудена работа.Работи интелегентно и много леко. www.avira.com Успех!

...но аз ти препоръчвам Avira.Има безплатна версия...

Авторът пита как да си почисти системата от предишните защитни програми, а не каква нова да си инсталира.

...Инсталирах и деинсталирах няколко антивирусни програми ...f-secure... avg firewall ... но това ми подсказва че все още някъде я има. Та как да се отърва от тези остатъци ми е въпроса?...

Не пишеш как точно ги деинсталира, надявам се, че не си използвал някоя от многобройните програми, предлагащи деинсталиране на софтуер без никакви остатъци... Защитна програма се деинсталира от контролния панел, защото в противен случай са възможни (очевидно не само на теория) остатъци, които да попречат в последствие, т.е. точно както е и станало. Не ползвам F-Secure откакто смениха антивирусния енжин на Kaspersky, но с него програмата се деинсталираше модул по модул от контролния панел и после се почистваше "до блясък" с тулчето от сайта им.

Много полезна информация във връзка с проблема си можеш да прочетеш в специалната тема по въпроса - Деинсталатори и почистване на упорити програми за защита . Припомни си какви точно защитни програми инсталира и деинсталира и използвай тулчетата от този сайт. 

Точно такива деинсталиращи програми вършат по-добра работа,освен ако няма някакъв removal tool на производитела!Няма вградена функция на Windows която да е по-добра от такава на външна програма!

Авторът пита как да си почисти системата от предишните защитни програми, а не каква нова да си инсталира.

Не пишеш как точно ги деинсталира, надявам се, че не си използвал някоя от многобройните програми, предлагащи деинсталиране на софтуер без никакви остатъци... Защитна програма се деинсталира от контролния панел, защото в противен случай са възможни (очевидно не само на теория) остатъци, които да попречат в последствие, т.е. точно както е и станало. Не ползвам F-Secure откакто смениха антивирусния енжин на Kaspersky, но с него програмата се деинсталираше модул по модул от контролния панел и после се почистваше "до блясък" с тулчето от сайта им.

Много полезна информация във връзка с проблема си можеш да прочетеш в специалната тема по въпроса - Деинсталатори и почистване на упорити програми за защита . Припомни си какви точно защитни програми инсталира и деинсталира и използвай тулчетата от този сайт. 

рмн

Значи проблема с f-secure се появи при инсталиране на нод 32 легална показа ми съобщение че има софтуер от f-secure не го намирам къде е използвах тяхното тулче но май няма ефект.

Иначе НОД-а се инсталира и си работи нормално но се чудя има ли няма ли проблем

рмн

Значи проблема с f-secure се появи при инсталиране на нод 32 легална показа ми съобщение че има софтуер от f-secure не го намирам къде е използвах тяхното тулче но май няма ефект.

Иначе НОД-а се инсталира и си работи нормално но се чудя има ли няма ли проблем

Също така ме интересува как да вляза във папка aplication data

Разбрах че от там може да е проблема да се изтрият ако има останали папки

...Също така ме интересува как да вляза във папка aplication data...

Първо трябва да накараш скритите папки да се покажат - Start->Control Panel->Folder Options->двоен клик->View, където сложи отметка както е на снимката (тя е от XP, но и при Windows 7 е същото):

Публикувано изображение

После с Apply и ОК потвърди командата. След това иди в C:\Documents and Settings\Име на основния потребител и би следвало да видиш папката Application Data - влез и чисти. 

Накрая се върни във Folder Options, сложи отметка на Do not show hidden files and folders (виж снимката) и потвърди. 

Първо трябва да накараш скритите папки да се покажат - Start->Control Panel->Folder Options->двоен клик->View, където сложи отметка както е на снимката (тя е от XP, но и при Windows 7 е същото):

Публикувано изображение

После с Apply и ОК потвърди командата. След това иди в C:\Documents and Settings\Име на основния потребител и би следвало да видиш папката Application Data - влез и чисти. 

Накрая се върни във Folder Options, сложи отметка на Do not show hidden files and folders (виж снимката) и потвърди. 

Благодаря! Изкарах папките наистина имаше остатъци от всички предишни програми. Изтрих ги надявам се да няма проблеми, за в бъдеще ще внимавам какво инсталирам. Още веднъж благодарности за помощта.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.