Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Относно рам

Featured Replies

Искам да съживя малко конпютъра,бързина,памет.Какво бихте ме посъветвали, ако добавя още рам дали ще има ефект. Това е от Еверест:

Report.txt

Eдин Athlon 64 и добавяне на поне 1GB RAM ще направи машинката сносна и за момента /ако не се предвижда да се играят натоварващи игри/ Може би и смяна на видеото с една XFX Radeon HD 4650, но ако почваме да ъпгрейдваме всичко, ще излязат парите на нова машина.

От повече рам глава не боли.Ефект разбира се , че ще има особено при стартирането на повече програми.Взимаш една такава памет http://sky.bg/Details.aspx?ID=16 или такава http://sky.bg/Details.aspx?ID=5107 (вече зависи от средствата) и готово!

При мен имаше ефект но малък!2х512MB към 2х1GB!DDR 400 e скъпа памет!Не бих казал,че си заслужава!Трябва да търсиш и Athlon за socket 754!Става дебела и широка!Ако бяха на смешни пари си струва!

задължително ще има ефект , но на каква цена ! тази рам от години не се произвежда , а цената и е до небето ! така , че едва ли е финансово рентабилно ! поне от това което видях няма да е лошо да освободиш малко пространство е С: и може да зарабори по-добре ;)

задължително ще има ефект , но на каква цена ! тази рам от години не се произвежда , а цената и е до небето !

така , че едва ли е финансово рентабилно ! поне от това което видях няма да е лошо да освободиш малко пространство е С: и може да зарабори по-добре ;)

хмм...Все още се продава нова дори SDRAM PC133, като тя е по-"антична" от DDR400...

Не е като да няма...

Може да се опита намирането на процесор и RAM втора ръка-ще излезе пъти по-евтино.

Sempron-а който има просто...

хмм...Все още се продава нова дори SDRAM PC133, като тя е по-"антична" от DDR400...

Не е като да няма...

Може да се опита намирането на процесор и RAM втора ръка-ще излезе пъти по-евтино.

Sempron-а който има просто...

колко е нова знае само търговеца ;) работил в съм в тези среди и една използвана памет много бързо може да стане нова :)

Искам да съживя малко конпютъра,бързина,памет.Какво бихте ме посъветвали, ако добавя още рам дали ще има ефект.

Това е от Еверест:

За съжаление не виждам смисъл да се ъпгрейдва подобна конфигурация... 512мб ДДР1 (40-50лв)не се намира лесно и струва повече от 1гб ДДР2-3. Процесор за този сокет също не е лесен за намиране. Максимално поддържания процесор за това дъно няма да е много по-бърз от настоящия и по цена ще е съизмерим със съвременен 2ядрен, с производителност в пъти по-добра от него. АГП видеокартите също са много по-скъпи от еквивалентите им на ПЦИ-Експрес. Вградената в ново дъно с бърза памет видеокарта ще се справя доста по-добре от Вашето Ати9550. За под 300лева може да се купи Ново дъно с двуядрен процесор и 2гб ддр3 рам.
  • Автор

задължително ще има ефект , но на каква цена ! тази рам от години не се произвежда , а цената и е до небето !

така , че едва ли е финансово рентабилно ! поне от това което видях няма да е лошо да освободиш малко пространство е С: и може да зарабори по-добре ;)

И аз мисля същото но не знам как до го освободя,с почистване на диска няма ефект,ссклинер също не става.

Ако има друг начин моля кажете.

колко е нова знае само търговеца ;) работил в съм в тези среди и една използвана памет много бързо може да стане нова :)

Купувал съм миналата година нова SDRAM PC133 256MB с поръчка от София, фактури и прочие и доживотна гаранция.

Но е зверски скъпа-35лв за 256MB.

Иначе аз се занимавам с компютри, но понякога нямам части и ми се налага да поръчвам.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

И аз мисля същото но не знам как до го освободя,с почистване на диска няма ефект,ссклинер също не става.

Ако има друг начин моля кажете.

Можеш да се освободиш от някой програми!Незнам какви имаш!Да спреш зареждането на някой в систем трей!

Да дефрагментираш с примерно O&O Defrag или Perfect disk!Да ползваш Tune UP,Registry mechanic,jv16 power tools за почистване и оптимизиране!Сканиране за spyware примерно Spyware doctor,Emsisoft Antimalware!

Относно памет тия предлагат само памет. Имат всичко или го доставят. Все пак ако някой продава само домати държи да са хубави. Не знам кво друго да те посъветвам. Така че виж може да ги поразпиташ

Поздрави,

1.2 Форумът да се ползва по предназначение. Той не е място за явна и скрита реклама, политическа агитация и други подобни.

iovi

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.