Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да стана по-висок

Featured Replies

• Автор

и да гази у локвите

Волейбол започнах да играя от 1 месец г/д и незнам дали съм се повишил с някой сант височина, на фитнес не съм ходил откакто почна училището за фитнес винаги има време , сега си гледам ръста мисля че ми е малък се още волейбол лесна работа , еми друго което може да повиши дори и с 1 2 санта пак ще е нещо защото се чуствам нисък, основната ми цел е да стана към 1.90 висок ? благодаря предварително

Редактирано от shalqlqlq (преглед на промените)

Волейбол започнах да играя от 1 месец г/д и незнам дали съм се повишил с някой сант височина, на фитнес не съм ходил откакто почна училището за фитнес винаги има време , сега си гледам ръста мисля че ми е малък се още волейбол лесна работа , еми друго което може да повиши дори и с 1 2 санта пак ще е нещо защото се чуствам нисък, основната ми цел е да стана към 1.90 висок ? благодаря предварително

Не на всички им е генетично заложено да станат 1,90.

Средната височина на мъжете в България е 175,2см, а на жените-163,2см.

То и аз не съм 1,90 и какво? Това ли е основното в живота?

Не бива човек да се вманиачава в подобни неща, защото прерастват до жестоки разочарования и дори болестни състояния(както вманиачаването в отслабването води дори до анорексия)

Ако хората не могат да те възприемат какъвто си, едва ли килограмите, цветът на очите, косата, ръста или нещо друго са от ключово значение.

Намери себе си.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

знам че височината не е основното нещо, но искам поне с 5 6 санта да порасна волейбол играя усърдно от месец незнам обаче дали е станало нещо, чувствам се много нисък и затова само 5,6,7 санта не повече

• 4 седмици по-късно...

Набирай се на някоя траба . Първо започни с 10 до горе с почивка на всяка серия 1 мин . Като станеш добър овеличавай 20-30 и така :)

знам че височината не е основното нещо, но искам поне с 5 6 санта да порасна волейбол играя усърдно от месец незнам обаче дали е станало нещо, чувствам се много нисък и затова само 5,6,7 санта не повече

Яж Нескуик,за да разтеж :(
  • Автор

Нескуик ям понякога , понякга всеки Ликенд (събота и неделя) всеки път , а относно набирането с тръба май не помага но ще опитам

Наистина ли си вярвате, че от Нескуик ще се издължите ?

• Автор

Аз лично невярвам , но все пак ям защото ми харесва нескуика , играя волейбол , но сякаш резултат няма

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.