Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

SWEEX LW904(LW055+LW058)

Featured Replies

Здравейте. По една или друга причина се сдобих с SWEEX LW904(LW055+LW058) - комплект безжичен рутер и USB адаптер. Обадих се на доставчика на интернет, дойдоха и ми пуснаха интернет през рутера до компютъра и до тук. За безжичната връзка ми казаха да се оправям сам, не било тяхно задължение. Забравих да спомена, че съм с Уиндойс 7-ултимейт. При поставяне на адаптера си го познава и не ми иска драйверти от диска, но нямам връзка с интернет. Не мога да намеря и човек, който да ми помогне. Някой, ако се е сблъсквал с тази марка и знае какви настройки се правят моля да помага.

Здравейте. По една или друга причина се сдобих с SWEEX LW904(LW055+LW058) - комплект безжичен рутер и USB адаптер. Обадих се на доставчика на интернет, дойдоха и ми пуснаха интернет през рутера до компютъра и до тук. За безжичната връзка ми казаха да се оправям сам, не било тяхно задължение. Забравих да спомена, че съм с Уиндойс 7-ултимейт. При поставяне на адаптера си го познава и не ми иска драйверти от диска, но нямам връзка с интернет. Не мога да намеря и човек, който да ми помогне. Някой, ако се е сблъсквал с тази марка и знае какви настройки се правят моля да помага.

На рутера настроил ли си си въобще безжична мрежа?

• Автор

Нищо не съм правил. Момчето от интернет доставчика каза само, че е разрешена, а аз да си настоя адаптера, но не виждам никакви настройки.

Нищо не съм правил. Момчето от интернет доставчика каза само, че е разрешена, а аз да си настоя адаптера, но не виждам никакви настройки.

Каква мрежа си настроил на рутера?

Като закачиш Wi-fi адаптера появява ли ти се Wireless network?

• Автор

Явно има някакъв проблем с USB адаптера. Цял ден се мъчим, но не става. Рутера работи перфектно. На лаптоп с вградения адаптер работи, но когато му се сложи USB адаптера от комплекта не работи. На моя компютър също не работи. Направо не ми се мисли утре как ще се разправям в магазина. Излишна загуба на време и нерви без да имам никаква вина. Но, аз съм си виновен.

• Автор

Не съм го инсталирал, колега. Аз съм с Windows 7 и като сложа адаптера го разпознава, прави опит да тръгне интернета и до тук. Снощи идва и човек от фирмата доставчик на интернет, но модела му е непознат и нищо не можа да направи. Днес съм го взел да го връщам, но ако действително бъркаме процедурата да не ходя да се излагам. Признавам си честно, че никога не съм се занимавал с мрежии, нямам опит и за това питам. Как да го инсталирам този драйвер като изобщо не ми го иска.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.