Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Едно момиче...

Featured Replies

Здравейте на всички... Имам едно проблемче и се надявам някои компетентен да ми отговори.Значи наскоро започнах да харесвам едно момиче ( даже незнам дали е точно 'харесване' никога не бях изпитвал толкова силно влечение към някое момиче) .От скоро се опитвам да завържа нещо м/у нас започнахме да си пишем често в скайп по доста време и намираме теми за разговор,навън сме в добри отношения,даже някой път е седяла в мен.Искам да попитам главно момичетата бихте ли правили такива неща с момче,към което нямате по - "горещи чувства" така да кажа :rolleyes: . Благодаря искренно на всички,които ще ми помогнат !!!

Редактирано от nikolai234 (преглед на промените)

Виж значи-

тва горещите чувства се делят на два вида-

сърдечни и физиологични.

При първият вид си заслужава и чакането,при втория не.

При първият вид си заслужават стиховете,смс-ите,споделената музика,при втория пак не.

Но ти сам трябва да разбереш това.

И какво точно искаш де.

Успех

:shock11:

• Автор

Аз точно това се чудя заслужава ли си чакането или просто да се опитам да я забравя,което ще е ацки трудно защото е в моята компания всеки ден се виждаме а когато я видя просто нещо ми става и аз незнам какво...

Редактирано от nikolai234 (преглед на промените)

Хм, става ти нещо, като я видиш, а момата обича да сяда от време на време в теб. Нещата така представени, са кристално ясни ;) По-добре направи нещо по въпроса възможно по-скоро, било то глупаво, отколкото да оставиш нещата така и след години да съжаляваш, заради проявената пасивност!

Еми почни да я гушкаш, да се поотъркваш в нея, ако не се противи минаваш на следващата фаза с целуването и обарването.

много нежно бе :wors: Я дай направо дръж здраво за 4-буквието :jogging:

много нежно бе :yanim: Я дай направо дръж здраво за 4-буквието :clap:

Не го слушай ,така до никъде няма да стигнеш. :wors:

Хехехе, много сте ми се изнежили http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Смешно ви е, ама така стават нещата при нас, момичетата, с много нежност и любов :P:)

Автора на темата да пише какво е станало, да знаем и ние какво да предприемем ! :) :)

Апропо, понякога се чудя сериозно на такива теми...

Защо по дяволите някой може да очаква, че ще получи отговор на подобен въпрос от един форум!?

Въобще...

Авторе, извинявай, но със самото създаване на подобна тема показваш че си неуверен.

Това играе много лоша шега в живота на човек.

Извинявам се, но просто се учудвам защо някой би си изливал живота публично, или целта е да се "пофалим"?

aMoPe, зависи много...

Но обсъжданията на подобни теми са непрактични, поради индивидуалността на хората...

• 6 месеца по-късно...

Трябва да предизвикваш интерес, и естествено да и бъде комфортно на мацката в твоята компания.

• 2 месеца по-късно...

само един въпрос, защо искаш да я забравиш като имате шанс... не го пропилявай ! :eek::P

даже някой път е седяла в мен.

Интересно ми е тя докато е седяла и е чакала да я награбиш ти какво прави. За някои интересен предмет в училище ли я занимава. Всъщност вие за какви теми си говорите.

Толкова ли е трудно да я попиташ какви презервативи ползва например и да изместите темата по същество.

Нека и аз се включа в разговора и изкажа моето мнение,че на запознанство по интернет връзка нестава,може да възникат спорове относно това което казвам,но съм се убедил в това и смятам,че съм прав поне за себе си. Ейй.. кога беше времето,когато вместо в скайпа,си уговаряхме срещи в кафето в сладкарницата..Няма полза от този интернет освен чисто научно и информативно. Когато става въпрос за чувства,нека се изложат на показ очи в очи,когато виждаш и разбираш реакциите на отсрещният и знаеш как да реагираш. Това е лично мое мнение. А иначе с момичето..лигави я,разбери какво харесва и цени и и го давай с две шепи,те разбират това.Подари цвете ей така без повод,а ако те попита какъв е повода ти кажи "Повода е красивата ти усмивка,която заслужава една красива роза като теб" :rolleyes: УСПЕХ !

От това,което прочетох... Мислиш за обикновен секс...без да знаеш как да си поискаш! Иначе...нямаш никакви чувства...и знаеш ли защо? Те се търсят в отклик на любов...не в тема във форум!!! ----------------------------------------------------------------------------- Остава и това да питате някакви виртуални смешници... да определят личните Ви чувства... ----------------------------------------------------------------------- Заключение: Вие сте г....к!

Редактирано от hyena (преглед на промените)

• 10 месеца по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.