Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся програма за 3D

Featured Replies

• Автор

има няколко вида 3D филми които се гледат с различни очила

най евтините на качество са тези за червено/сини(зелени) картонени очила

при тях трябва зрителя да е добре физически (здравословно) с очите инак нищо

следват поляризираните биват презредови по хоризонтала и вертикала

изискват очила със специялни стъкла сивкави на цвят

(за да се раличат от ментаците когато гледате електронен часовник нормално

на едното стъкло не се вижда часовника докато не го завъртите на 90 градуса)

не става за домашно гледане на общо взето

следва двуъгловото видео филма се вижда двапати или хоризонтално или вертикално

кадрите са пълни и може да се ползват електронни очила или плеери които да ги снижат до предните формати 

3D Movie Plus е друга програма за гледане 

Мерси за коректния отговор.Преди време бях чул за подобен плеър,но никога не съм се интересувал.Ще го потърся и ще опитам какво ще стане.Благодаря на всички които се включиха в дискусията за да ми помогнете!!! :cool:

ПП:Ще можели и само работещо линкче към тази програмка,тей като поради незнайна за мен причина от никъде немога да я изтегля.Или е изтрит файла или е спрят ФТП сървъра..

Редактирано от dhk20 (преглед на промените)

О да разбира се, че има значение монитора и то по - точно херцовете, за истинско 3д домашно кино ти трябва монитор с разделителна способност 120mhz по 60 на всяко око :cool:, Айде със здраве

• 5 седмици по-късно...

Здравейте. От няколко дена се мъча да подкарам 3Д филми на Sony Bravia KDL-40NX710. Взех си 3Д очила и 3Д трансмитер на Sony, но пак немога да ги подкарам от лаптопа към ТВ-то, вече се замислям дали изобщо става да се гледат от компютър към 3DTV. Тегля филми с формат 3D.BDRip.x264.DTS-WAF и всякакви подобни 3DBD формати, също така пробвах и Sharks 3D 2004 Blu-ray 3D 1080p AVC DTS-HD HR 5.1 - MiB но няма никакъв 3Д ефект. Моля за помощ.

• 4 седмици по-късно...

Здравейте. От няколко дена се мъча да подкарам 3Д филми на Sony Bravia KDL-40NX710. Взех си 3Д очила и 3Д трансмитер на Sony, но пак немога да ги подкарам от лаптопа към ТВ-то, вече се замислям дали изобщо става да се гледат от компютър към 3DTV. Тегля филми с формат 3D.BDRip.x264.DTS-WAF и всякакви подобни 3DBD формати, също така пробвах и

Sharks 3D 2004 Blu-ray 3D 1080p AVC DTS-HD HR 5.1 - MiB но няма никакъв 3Д ефект.

Моля за помощ.

[/quote

пробваи с това дали има ефект /http://vbox7.com/play:b5fc24a8

• Автор

3D Movie Plus линк

малко информация по доста въпроси Линк

Благодаря за линковете.Бях се отказал да пробвам,но след като я изтеглих вече програмката и ще почета малко инфо по долния линк и юе опитам пак.Също така ми казаха тактика за да вида дали наистина работи всичко.Понеже поначина по който съм пробвал е бил не правилен.Благодаря отново.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.