Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся програма за 3D

Featured Replies

Здравейте драги съфорумници.Мисля че тука е мястото да попитам дали някой знае програмка или алтернатива с друг плеър за гледане на 3Д филми,тей като имам въпросните очила.Пробвах със Stereoscopic Player но резултата беше нулев.Рових се рових се и неможах да попадна на нещо свястно.Моля за помощ!!!

Аз бях чел някъде ,че няма ефект .. смисъл в домашни условия много зависи от монитора не на всеки става. Но мисля ,че с тия мултимедийни прожектори ще стане.

• Автор

Да,3D e.А колкото до ефектите и монитора нямам си никаква напредстава.Но съм чувал че доста хора гледат само 3Д филми от вкъщи.

• Автор

питай тези хора !

Казах че съм чувал както и чел,а дали е така всъщност незнам.Затова се обърнах към вас за помощ.Никой ли неможе да ми помогне :)

Едва ли.. според мен са от онези картонените. Аз си бях купил такива и още стоят тука, но бяха с диск, в който имаше няколко филма и едни програмки за 3Д. Ами чесно да ти кажа няма значение какъв е плейъра, а също и монитора. Моя няма 3Д, но на 22" без проблем си гледам 3Д филми. Ако това ще помогне опитай с BS player.

Редактирано от Wanko (преглед на промените)

• Автор

твоите очила такива ли са 3D Vision

Не,от картон са както казва колегата по долу.Подарък са ми от едно списание за 3D.

Едва ли.. според мен са от онези картонените. Аз си бях купил такива и още стоят тука, но бяха с диск, в който имаше няколко филма и едни програмки за 3Д. Ами чесно да ти кажа няма значение какъв е плейъра, а също и монитора. Моя няма 3Д, но на 22" без проблем си гледам 3Д филми. Ако това ще помогне опитай с BS player.

Аз по принцип си ползвам този плеър за гледане на всичко,но не съм пробвал с 3Д филмите.Факта поради който не съм пробвал е че някъде бях чел че имаше обикновен плеър със плугин за 3Д и според хората които го ползват е работило всичко перфектно.Само,че там е работата че немога да се сетя къде го гледах и кой беше плеъра.В момента тегля друг 3Д филм понеже иж имам 2 3Д плеъра пак ще видим какво ще стане.Между другото за първи път ще гледам и си нямам никаква на представа как трябва да се вижда,какво трябва да се вижда през тези очила.

Първо отиди на кино и гледай 3D и после си прави експерименти с това псевдо 3D.Точно за тези очила има цяла тема тук.По-търси я и ще видиш , че това загуба на време ! Не може да сравняваш един картон с тази разработка на nVidia ! Истинските неща струват пари и не се подаряват в списания !

• Автор

Първо отиди на кино и гледай 3D и после си прави експерименти с това псевдо 3D.Точно за тези очила има цяла тема тук.По-търси я и ще видиш , че това загуба на време !

Не може да сравняваш един картон с тази разработка на nVidia ! Истинските неща струват пари и не се подаряват в списания !

Аз съм в Испания.Тука подобен тип очила дето аз ги имам се продават за 3 евро в кината.И се гледа точно с тези очила.Затова реших да пробвам ... Разлика по принцип трябва да е звука и екрана (за тръпката) ....

Също така искам да попитам подобен тип филми какъв е размера им.Понеже този дето го имам е 770 МБ,а в момента тегля друг които е 2ГБ?Някакво предположение тука?

Редактирано от dhk20 (преглед на промените)

не би трябвало да е компресиран и би трябвало да е истинско DVD - 4.7 ГБ !

• Автор

И така дотук само празни приказки,а никой не каза за някакъв плеър???Никакви предложения,мнения...

защото не плейъра прави 3D ! трябва да може със всеки плейър ! 3D опира до хардуер !

• Автор

защото не плейъра прави 3D ! трябва да може със всеки плейър ! 3D опира до хардуер !

Добре .. но не разбирам защо има специални плеъри за подобен тип филми както за по малки филми така и за ДВД филми.Къде е логиката да плащаш пари за такъв плеър след като можеш да го гледаш и на наи-обикновен.Това не го разбирам,затова питах тука ако може някой да ми обясни как точно стоят нещата и от там нататъка да търтся решение на проблема си :rolleyes:

Филма трябва да е 3D както и монитора. Аз си гледам всичко с MPC-HC та не мога ти препоръчам платен софт. Иначе се сещам за PowerDVD и WinDVD...

Редактирано от naruto (преглед на промените)

• Автор

Филма трябва да е 3D както и монитора. Аз си гледам всичко с MPC-HC та не мога ти препоръчам платен софт.

Иначе се сещам за PowerDVD и WinDVD...

Вариант ли е ако конвертирам филма в ДВД формат??А колегата по нагоре спомена,че не е задължително да е 3Д монитора????

ПП:току що четох че при налиничето на 3Д монитор не се използват очила.Очилата се използвали когато монитора не е 3Д..

Вариант ли е ако конвертирам филма в ДВД формат??А колегата по нагоре спомена,че не е задължително да е 3Д монитора????

ПП:току що четох че при налиничето на 3Д монитор не се използват очила.Очилата се използвали когато монитора не е 3Д..

и като го конвертираш как ще стане 3D ?! Ти с какъв филм пробваш ?!

ето ти истински 3D филм

Редактирано от iliev72 (преглед на промените)

• Автор

и като го конвертираш как ще стане 3D ?! Ти с какъв филм пробваш ?!

ето ти истински 3D филм

Пробвах със SAW 3D,както и с AVATAR 3D (2009).А има ли някакъв начин да разбера дали изобщо очилата работят???

тези очила няма начин да не работят защото са едни пластинки и нищо повече ! в тях няма какво да не работи ! този линк който ти дадох е на ДВД и не е рип !

• Автор

тези очила няма начин да не работят защото са едни пластинки и нищо повече ! в тях няма какво да не работи ! този линк който ти дадох е на ДВД и не е рип !

Ще го пусна да се тегли,дано да успее да се изтегли до довечера понеже съм от чужбина и по принцип нормално немога да влизам в замунда.Ще опитам с този филм които ми препоръча.Понеже като пусках тези двата които имам аз превъртах сменях плеъри и никъде нямаще нито един ефект...И бтв качеството е ужасно и на двата филма.

ПП:можели линк към това филмче от друг торент или сайт няма значение,че явно няма да се изтегли смисъл не тръгва изобщо.Явно са си оправили филтъра като хората.И другият ми въпрос е този филм само в 3Д версия ли излиза??Понеже в описанието на торента нямаше 3Д.

Ще ти го кажа така. Нищо не ти пречи да "гледаш" Блу Рей 1920x1080 на стар лампов телевизор. Само дето максималната резолюция на тия телевизори е 720x576. Та и тук така. Приемаме че филма е 3D. За да е изобразен правилно ти трябва подходящ монитор и очила. Принципно има и монитори които симулират ефекта от очилата и в него случай може и без тях. Ако ти е толкова интересна темата пусни едно търсене в google.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

• Автор

Ще ти го кажа така. Нищо не ти пречи да "гледаш" Блу Рей 1920x1080 на стар лампов телевизор. Само дето максималната резолюция на тия телевизори е 720x576.

Та и тук така. Приемаме че филма е 3D. За да е изобразен правилно ти трябва подходящ монитор и очила. Принципно има и монитори които симулират ефекта от очилата и в него случай може и без тях.

Ако ти е толкова интересна темата пусни едно търсене в google.

Дам вече го направих заради това постнах по нагоре какво прочетох.Също така според други мнения и коментари които четох дори и да не ти е 3Д монитора има възможност да го направиш.Но никъде не се споменава за въпросният софтуер ...

има няколко вида 3D филми които се гледат с различни очила най евтините на качество са тези за червено/сини(зелени) картонени очила при тях трябва зрителя да е добре физически (здравословно) с очите инак нищо следват поляризираните биват презредови по хоризонтала и вертикала изискват очила със специялни стъкла сивкави на цвят (за да се раличат от ментаците когато гледате електронен часовник нормално на едното стъкло не се вижда часовника докато не го завъртите на 90 градуса) не става за домашно гледане на общо взето следва двуъгловото видео филма се вижда двапати или хоризонтално или вертикално кадрите са пълни и може да се ползват електронни очила или плеери които да ги снижат до предните формати  3D Movie Plus е друга програма за гледане 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.